pod ziemia

Miłego dzionka Tobie i wszystkim odwiedzaącym Twój wątek

. U mnie wrzosy jak zimę przetrzymają to potem jest dobrze. A czy swoje wiosną przycinasz, bo ja zawsze to robię i ładnie rosną. Mam nadzieję że nie powtórzy się taka zima jak poprzednia i coś z tych moich wrzosików się uchowa. Co do czerwonych koralików to jest to ognik szkarłatny.
 . U mnie wrzosy jak zimę przetrzymają to potem jest dobrze. A czy swoje wiosną przycinasz, bo ja zawsze to robię i ładnie rosną. Mam nadzieję że nie powtórzy się taka zima jak poprzednia i coś z tych moich wrzosików się uchowa. Co do czerwonych koralików to jest to ognik szkarłatny.   

. Moje póki co muszą zadowolić się granulkami.
 . Moje póki co muszą zadowolić się granulkami.   

. Wykopałam kilka gałązek z korzonkami , wsadziłam do doniczki i w domu. reszta została na działce. Ciekawe co mi z tego wyjdzie.
 . Wykopałam kilka gałązek z korzonkami , wsadziłam do doniczki i w domu. reszta została na działce. Ciekawe co mi z tego wyjdzie.  

Zeniu
 Zeniu

. Zima u mnie na całego, śniegu nie brakuje i ciągle pada. Cieszę się bo roślinki mają ciepłą pierzynkę. Ja natomiast siedzę w domku i tylko przez szybę mogę oglądać tą piękną zimę. Wszystko za sprawą nieszczęsnej nogi...
 . Zima u mnie na całego, śniegu nie brakuje i ciągle pada. Cieszę się bo roślinki mają ciepłą pierzynkę. Ja natomiast siedzę w domku i tylko przez szybę mogę oglądać tą piękną zimę. Wszystko za sprawą nieszczęsnej nogi... . Nie mogę się doczekać kiedy mi to zdejmą, duszę się w domu..ile można nic nie robić.
. Nie mogę się doczekać kiedy mi to zdejmą, duszę się w domu..ile można nic nie robić.   . Ale już niedługo..na całe szczęście, bo przecież święta tuż, tuż. Czekam na to jak na zmiłowanie bo nawet z tą kulą u nogi ciężko mi przy kompie siedzieć..
 . Ale już niedługo..na całe szczęście, bo przecież święta tuż, tuż. Czekam na to jak na zmiłowanie bo nawet z tą kulą u nogi ciężko mi przy kompie siedzieć..  

. Niemniej M był i także pozabezpieczał wszystko co należało. Pozwoził także co wartościowsze przedmioty, choć wiadomo wszystkiego się nie da.
 . Niemniej M był i także pozabezpieczał wszystko co należało. Pozwoził także co wartościowsze przedmioty, choć wiadomo wszystkiego się nie da.   
  . No cóż zobaczymy...bardzo bym chciała bo u mnie mało kwitnących jesienią.
 . No cóż zobaczymy...bardzo bym chciała bo u mnie mało kwitnących jesienią.  
  , choć na razie do śmiechu za bardzo mi nie jest.
 , choć na razie do śmiechu za bardzo mi nie jest.   

Trzymaj się, na szczęście zima i ogródek nie ucierpi na Twojej niedyspozycji
 Trzymaj się, na szczęście zima i ogródek nie ucierpi na Twojej niedyspozycji