Hmmm. ja to tego grilla bardziej traktuje jako ozdobę raz kiedys sie zrobi tego grilla ale taki widok jak ponizej bedzie mnie bardziej cieszyl niz ta spalona kielbasa z niego ))) wielkie Dzięki i pozdro
czesc dalsza pracy przy grillu a mianowicie czas przyszedl na blat. Zostało tylko wyfugować, dokleic kilka klinkierowych plytek, przemalowac drzwi i po sprawie.... Chcialbym aby robilo sie tak szybko jak sie o tym pisze... pozdrawiam
Cześć! Gratuluję Ci wytrwałości w pogromieniu tego pola chwastów. Efekt jest imponujacy, naprawde widać, że włożyliście mnóstwo pracy no i pewnie pieniedzy. Ale opłacało się! Jeszcze raz gratuluję!
Witam Piotrze!!!Zwiedzam Twój ogród i już na samym początku jestem pod wrażeniem.Tak wyprowadzić działkę w 2 lata to naprawdę wyczyn. Widać że ciężko pracowaliście no i wkład finansowy był ogromny. Jesteś jednym z nas ponieważ jesteś tak samo zakręcony jak my .Idę dalej zwiedzać Twój ogród. Piotrze będę częściej tutaj wpadać .
Dziękuję wszystkim za bardzo miłe słowa, to naprawde motywuje do działania, a w zwiazku z tym ze ogród to moja pasja wiec nie przestaje dzialac tym bardziej ze zdaje sobie sprawe ze przed nami jeszcze duzo pracy no i oczwiscie wysilku i pieniedzy. (a tak na uboczu popatrzcie czlowiek za wlasne pieniadze tak sie meczy:))) ) Dlugo nie bylem na forum wiec powstawiam kilka fotek, od razu powiem ze prace na ogrodzie zaczalem z całym impetem - inaczej mowiąc - machina ruszyła i to mi sie podoba. Ja równiez zycze wam wszystkim duzo pracy ale tylko tej ktora relaksuje słonca i pieniedzy na pomysly:)) pozdrawiam
...a jak sie pobrudzą białe kamyszki to pograbie troche w nich i znow bada białe jest tam tego 1/2 tony wiec nie martwie sie poza tym w miejscach najczestszego pobytu przy grillu planujemy kupic 2 plyty kamienne w kształcie drewnianych krażkow, wiec o brud sie nie matwimy (pod kamyszkami jest agrowloknina wiec nie ma bezposredniego kontaktu z ziamia). A oto dzisiejsze zdjecia. Powoli powoli to idzie ale za to im wolniej tym dluzej sie cieszymy pozdrawiamy wszystkich...
Witaj Piotrze.
Pozwoliłam sobie zajrzeć do twojego ogrodu i muszę przyznać, że zaciekawiłeś mnie! Będę zaglądać w przyszłości, żeby zobaczyć kolejne metamorfozy byłego ugoru
Pozdrawiam cieplutko
Jestem pod wrażeniem, gratulacje Fajna ta Twoja studnia, ja mam na środku podwórka betonowe straszydło z którym muszę coś zrobić, podpatrzę Grill super, czekam na finisz altanki