Kwiaty i kwiatki IwonkiD
- polikola
- 500p
- Od: 16 maja 2012, o 15:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Kwiaty i kwiatki IwonkiD
fajne storczyki upolowałaś w biedronce! też nie trafiłam na duży wybór, bo nawet nie wiedziałam, ze coś będzie :/ następnym razem będzie lepiej, byleby tylko na parapetach się zmieściły 

Pozdrawiam - Paulina
Moje parapetowce (także storczyki) Mój ogród
Moje oferty kupna / sprzedaży /wymiany
Moje parapetowce (także storczyki) Mój ogród
Moje oferty kupna / sprzedaży /wymiany
- krokusik164
- 200p
- Od: 18 paź 2012, o 22:33
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
ale zamio
skąd ich masz tyle?! kuźwa a ja się cieszyłam, że dwupędową miltonię znalazłam
ile masz nowości no no noooo
ja stwierdziłam, że podejmuję po raz drugi wyzwanie o nazwie "fiołek afrykański" może się uda
ufff :P nie mam pojęcia jeszcze jak o nie dbać ale się dowiem 

Dzień dobry. Arleta. Moje zielone łobuzy.
"Tylko kwiaty dzielą się swoim zapachem ze wszystkimi. . . i z dobrymi, i ze złymi. Ludzie nie. . . mogliby się rozchorować..." Stefan Pacek
"Tylko kwiaty dzielą się swoim zapachem ze wszystkimi. . . i z dobrymi, i ze złymi. Ludzie nie. . . mogliby się rozchorować..." Stefan Pacek
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 lut 2012, o 12:39
Iwonko bardzo dziękuję 

Moja nieuleczalna choroba, cz.2
poszukuję ,sprzedam
Miłość Boga nie polega na tym,żeby chronić nas przed nieszczęściem ,ale na tym,że obiecuje być przy nas ,kiedy nas dotknie
poszukuję ,sprzedam
Miłość Boga nie polega na tym,żeby chronić nas przed nieszczęściem ,ale na tym,że obiecuje być przy nas ,kiedy nas dotknie
- jola1313
- Od: 21 sty 2012, o 14:41
Fajne paczuszki z roślinkami
.Szczególnie ta od Edytki
.Też bym chciała taką dostać
Storczyki superowe.Życzę Ci,żeby długo kwitły i rosły w siłę

Storczyki superowe.Życzę Ci,żeby długo kwitły i rosły w siłę

- Karolina__
- Od: 22 lip 2009, o 19:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ja też zamawiałam od Edytki, roślinki cudowne + trafione gratisy
Czy mi się wydaje, czy może zamówiłaś filodendrona Painted Lady?

Czy mi się wydaje, czy może zamówiłaś filodendrona Painted Lady?
- Dorota71
- Od: 2 cze 2011, o 14:15
- Kontakt:
To teraz czekamy na zdjęcia prezentów już w doniczkach.
- Arkadius121
- Od: 30 kwie 2011, o 13:34
Nowości od Dorotki co nie miara i do tego jakie
Miltonia przepięknie kwitnąca
Pozdrawiam

Miltonia przepięknie kwitnąca

Pozdrawiam

- elcia1974
- Od: 23 lip 2009, o 18:25
Iwonko śliczne masz Zamiokulkasy.
Ja muszę się z nimi znowu zaprzyjaźnic, bo mam dla nich teraz idealne miejsce. I tak ze dwa mogłabym kupic.
Pewnie za niedługo trafię na nie w B, bo kiedyś często tam bywały. Tym razem jestem mądrzejsza i pewnie ich już nie "podtopię".

Ja muszę się z nimi znowu zaprzyjaźnic, bo mam dla nich teraz idealne miejsce. I tak ze dwa mogłabym kupic.

Pewnie za niedługo trafię na nie w B, bo kiedyś często tam bywały. Tym razem jestem mądrzejsza i pewnie ich już nie "podtopię".

Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
- Paula15
- Od: 23 sie 2008, o 16:15
Bardzo ładne rośliny
elcia1974 przejdź się do Carrefooooura, widzę je tam za każdym razem i są dość ładne

elcia1974 przejdź się do Carrefooooura, widzę je tam za każdym razem i są dość ładne

Piękna storczykowe zakupy:).
- katharos
- 1000p
- Od: 4 sie 2012, o 12:16
Dziękuję kochana

- justus27
- Od: 18 mar 2009, o 18:54
Iwonko...Rozkręcasz się 
Piekne zakupy - miltonia - należy do mich ulubionych orchidei. Twoja - w słoneczku powinna pachnieć. Miałam taką kiedyś - pachniała miodem i cytrusami

Piekne zakupy - miltonia - należy do mich ulubionych orchidei. Twoja - w słoneczku powinna pachnieć. Miałam taką kiedyś - pachniała miodem i cytrusami

Iwonko śliczna ta twoja Miltonia, jeszcze takiej nie widziałam. Zdrowo wygląda, piękny kwiat.
-
- 500p
- Od: 24 maja 2010, o 14:13
Iwonko
widzę, że masz rękę nie tylko do kwiatów
ale i do zakupów

widzę, że masz rękę nie tylko do kwiatów

ale i do zakupów

Pozdrawiam Grażyna
Wszystko co mam
Wszystko co mam
- IkaD
- 1000p
- Od: 12 cze 2012, o 10:06
O rany
ależ mam zaległości ,,no ale postaram się nadeobić
Kasiu ,Paulinko Dziękuję bardzo
Arletko fiolki sa na pewno łatwiejsze od skrętników tylko niektóre muszą odchorowac zanim sie zadomowia.u mnie zawsze lepiej sobie radzą te moje z listów niz nowe dorosłe ale po jakims czasie sie aklimatyzują a jak nie to listki do wody ... A zamiokulkasy kupowałam małe jak głupia 2 lata temu i porosły takie juz spore
Joluś dzięki kochana
Karolinko ja tez dostałam od Edytki superowe gratiski ,,,niech no tylko sie ukorzenią a to nie fikus tylko aglaonema
Dorotko posadziłam wszystkie ale porozstawiałam w różnych miejscach w całym domu ..jak zbierze mi sie na sesje zdjeciową to pogrupuje je i cyknę w zestawieniu
Arku darów faktycznie sporo i śliczności..niech tylko przyjdzie szybko wiosna to wszystko ruszy ze wzrostem
dzięki za pochwałę Miltonii,,aż zazdroszcżę dziewczynom,że w niektórych miejscowościach jeszcze są one dostępne w B
Eluniu dziękuję za komplement dla zamiokulkasów...one naprawde sa niekłopotliwe i łatwe w uprawie a jak niektórzy mówią najlepiej zapomniec o nich i rzadko dać pić w niewielkich ilościach
Paulinko ,Patrycjo dziękuję kochane
Justynko
nie wiedziałam ,że one pachna ale dzisiaj powąchałam i rzeczywiście ..słabo bo nie ma słonka ale pachnie
nutko1234 dziękuję i bardzo mi miło ,że mnie odwiedziłaś
Grażynko Dziękuję ...chciałabym mieć 'rękę 'do tych nowości ,storczyków bo jeszcze takich nie miałam
może im się u mnie podoba bo zauważyłam w zagięciu jednego liścia Miltonii nowy pędzik kwiatowy
a ona kwitnie już wszystkimi kwiatami ...ciekawe jak długo je utrzyma

Kasiu ,Paulinko Dziękuję bardzo

Arletko fiolki sa na pewno łatwiejsze od skrętników tylko niektóre muszą odchorowac zanim sie zadomowia.u mnie zawsze lepiej sobie radzą te moje z listów niz nowe dorosłe ale po jakims czasie sie aklimatyzują a jak nie to listki do wody ... A zamiokulkasy kupowałam małe jak głupia 2 lata temu i porosły takie juz spore

Joluś dzięki kochana

Karolinko ja tez dostałam od Edytki superowe gratiski ,,,niech no tylko sie ukorzenią a to nie fikus tylko aglaonema

Dorotko posadziłam wszystkie ale porozstawiałam w różnych miejscach w całym domu ..jak zbierze mi sie na sesje zdjeciową to pogrupuje je i cyknę w zestawieniu

Arku darów faktycznie sporo i śliczności..niech tylko przyjdzie szybko wiosna to wszystko ruszy ze wzrostem

Eluniu dziękuję za komplement dla zamiokulkasów...one naprawde sa niekłopotliwe i łatwe w uprawie a jak niektórzy mówią najlepiej zapomniec o nich i rzadko dać pić w niewielkich ilościach

Paulinko ,Patrycjo dziękuję kochane

Justynko

nutko1234 dziękuję i bardzo mi miło ,że mnie odwiedziłaś

Grażynko Dziękuję ...chciałabym mieć 'rękę 'do tych nowości ,storczyków bo jeszcze takich nie miałam