W moim ogródku - IWONA1311

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
IWONA1311
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 mar 2011, o 12:10
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: W moim ogródku - IWONA1311

Post »

Kasiu dziękuję ;:196
Sylwia już maluchy maja katar moje łobuziaki nie mogą zbyt długo być zdrowe ;:223
Odpoczynek od kompa może i dobrze zrobi ale bardzo tęsknię za forum, za Wami, co raz siadam do komputera i jak go włączę to sobie przypominam że nie mam netu, tęskno mi...
Tadziu dziękuje.
Fajnie że już jesteś. Nic nie wiem na temat żadnego spotkania :?: :(
Tajeczko jeszcze nic w ogrodzie nie robiłam może jutro uda mi się coś porobić. Ostatnio mi się nie chciało nic robić jak zrobiło się zimno to nie chce mi się wystawiać nosa na dwór, a jeszcze przez ten miesiąc była moja mama więc dużo czasu spędzałam u niej i wszystko inne spadło na drugi plan, niestety jutro już wyjeżdża i wszystko wróci do normy. Cieszę się że na coś się przydała moja rada.
Beatko :wit
Awatar użytkownika
promyk
200p
200p
Od: 18 kwie 2011, o 22:02

Post »

No tak to z dzieciakami bywa.... jak pisałam wcześniej że my już po pierwszych jesiennych infekcjach jesteśmy.... a tu dzisiaj znowu do lekarza z małą jedziemy bo od wczoraj temp.ponad 39,5 i bądź tu mądry... pewnie gardło znowu..... ;:223
U Tadzia pisałaś że związujesz Juki, a po co ? że tak spytam bo ja też kilka mam to ich druga zima będzie u mnie a poprzedniej ich nie związywałam...
Bardzo miło nam wszystkim że tęsknisz za nami no ale wiesz jak to jest forum uzależnia a z uzależnieniami trzeba walczyć.. :;230 ja to już pierwsze co robię rano po wstaniu to oczywiście do kompa i pocztę sprawdzam.... chyba i mi by się taki wymuszony odwyk przydał... ale chyba bym się skręciła z ciekawości.... :;230
Staraj się dojrzeć promyk światła tam, gdzie inni widzą tylko ciemności.
Pozdrowienia z Doliny Wieprza - Sylwia
Promyczkowy przed ogródek
Awatar użytkownika
IWONA1311
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Sylwia jak gorączka to pewnie gardło... ja to się ostatnio zastanawiam czy te choroby kiedyś się skończą. Szczerze mówiąc to nie bardzo wiem po co się te juki związuje ale chyba po to żeby nie przemarzały i nie zalegała w nich woda w zimie, ja mam taką jedną którą muszę jeszcze opatulić bo jak zmarznie to znowu będzie wychodzić od zera i będzie malutka, do tego jak śniegu dużo napada to jej za bardzo nie uszkodzi.
Masz rację forum to uzależnienie i taki odwyk jest dobry, ale nie na tak długo...dobrze że teraz już tak wiele się w ogrodach nie dzieje więc łatwiej mi przetrwać bez forum...
Awatar użytkownika
venezzzia
100p
100p
Od: 8 lis 2012, o 14:19

Post »

;:7 Witam i pozdrawiam. Będę zaglądać jeśli pozwolisz :wit
Awatar użytkownika
patkaza
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 cze 2010, o 23:13
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

:wit odezwij się serduszko ;:167
Opowieść o moim miejscu...cdnn
"Opowieści są jak ludzie z upływem czasu stają się coraz lepsze"pozdrawiam Aga
Awatar użytkownika
IWONA1311
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

venezzzia witam u mnie i zapraszam częściej :wit
Aguś witaj zaglądam ale bardzo rzadko bo jeszcze nie mam netu
Awatar użytkownika
Tajka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sty 2010, o 17:32
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Iwonko szkoda dzieciaków, choroba bardzo osłabia i pozbawia apetytu, a Ty także się umęczysz.
Mój wnuczek dzielnie chodzi do przedszkola, na razie zdrowy, ale ma iść na wycięcie migdałka.
Tak mi go szkoda, że nic nie robię tylko myślę. :wink:
Awatar użytkownika
IWONA1311
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witam wszystkich forumków po przerwie. Nareszcie mam internet i znów mogę tu codziennie zaglądać. Bardzo się za Wami stęskniłam i stasznie dużo mam zaległości ale mam nadzieję że szybko ud mi się je nadrobić.
U mnie zima napadało trochę śniegu i szczerze mówiąc zaskoczyła mnie ta zima bo nie okryłam żadnych roślin, zdążyłam tylko powiązać juki i trawy i tyle :oops: Zdjęć też nie robiłam, mam tylko kilka z końca listopada ale to jutro.
Tajeczko moje maluchy juz na razie zdrowe i mam nadzieję że jak najdłużej. Mam nadzieję że Twój wnuczek także nie choruje.
Awatar użytkownika
promyk
200p
200p
Od: 18 kwie 2011, o 22:02

Post »

O to dostałaś taki fajny prezencik od Mikołaja....a ja też ostatnio rzadziej zaglądam na forum bo ostro się za porządki świąteczne wzięłam.... mnie też zima zaskoczyła ;:223 kurczę tylko obsypałam ziemią rośliny i nic po za tym, a miałam jeszcze porobić stelaże na agrowłókninę... mam nadzieję ze jeszcze uda mi się to zrobić.....
Staraj się dojrzeć promyk światła tam, gdzie inni widzą tylko ciemności.
Pozdrowienia z Doliny Wieprza - Sylwia
Promyczkowy przed ogródek
Awatar użytkownika
Klara154
100p
100p
Od: 14 sie 2012, o 08:39
Kontakt:

Post »

Takie lekkie przymrozki to nie zaszkodzą o tej porze, gorzej jest z tymi wiosennymi. Dzisiaj jednak zadziwiłam się jak rano było -9 stopni. To już nie jest mało.
Awatar użytkownika
nirali
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lis 2011, o 12:20

Post »

Iwonko witaj po przymusowym odpoczynku!
Nie martw się o roślinki, mają ciut kołderki.Ja swoje też dopiero zaczynam zabezpieczać jak ciut większy mróz jest,niech się do delikatnego zimna same przyzwyczajają! Mam naciętych sporo świerkowych gałązek więc w marę potrzeby powinnam się wyrobić :roll: jednak Ty masz hebe którym się zauroczyła Renia więc dbaj by na wiosnę nadal była tak okazała.
Pozdrawiam Cię cieplutko i Twoje szkraby :)
Pozdrawiam Kasia.

niralowy ogród
Awatar użytkownika
lemka77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 cze 2009, o 14:52

Post »

Iwonko ja też nie zdążyłam okryć roślin przd mrozem, jeszcze niedawno było tak ciepło, na różach były liście i pąki.
No cóż mam nadzieję że jednak dadzą sobie radę pod śniegiem.
Pozdrawiam Ida
Awatar użytkownika
drozd
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lut 2009, o 21:12

Post »

U mnie wczoraj wieczorem było -15 przy gwieździstym niebie a to dla roślin duży stres biorąc pod uwagę,że porę dni temu były dodatnie temp. Na szczęście w nocy nadciągnęły chmury i rano było już tylko-5.
Pozdrawiamy. Krystyna i Janusz
Awatar użytkownika
IWONA1311
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witam wszystkich niedzielnie.
Dziś zimno, mroźno i biało na dworze aż mi się nie chce nosa za drzwi wychylić, tym bardziej że bierze mnie jakieś choróbsko :(
Sylwia ja też mam nadzieję że jeszcze uda się pookrywać włóknina co trzeba, ponoć najgorsze są te styczniowo lutowe mrozy, a na razie większość roślin ma piękną białą pierzynkę.Ja od jutra też biorę się za porządki i nie zostawiam sprzątania na ostatnią chwilę.
Obrazek
Klara masz rację obecne przymrozki nie zaszkodzą roślinom tym bardziej ze mają na razie dobre okrycie ze śniegu.
Obrazek
Kasiu na razie mrozami się nie martwię bo jak piszesz roślinki maja ciepłą kołderkę i oby jak najdłużej, i oby nie było bardzo dużych mrozów. Hebe jeszcze nie zdążyłam zabezpieczyć ale prawie całe są przykryte śniegiem więc może na razie nic im nie będzie. Odpoczynek od kompa był ale szczerze mówiąc to ostatnio nie bardzo mi się chce siedzieć przed komputerem, nadrobiłam trochę zaległości na forum i zaglądam od czasu do czasu ale to się pewnie zmieni na wiosnę.
Obrazek
Ida ja też mam taką nadzieję że ten śnieg pomorze przetrwać wszystkim naszym roślinkom. U mnie też jeszcze kilka dni temu wystawał kwiat różyczki nad śniegiem, teraz już go przykryło.
Obrazek
Janusz masz rację rośliny przeżywają duzy stres przez takie nagłe mrozy i oby im to nie zaszkodziło, ja nie mogę się jakoś dorobić termometra na dworze i nigdy nie wiem ile jest mrozu ;:224
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
A tacy goście dziś szukali jedzenia w moim ogródku...
Obrazek
Obrazek
Obrazek
chodziło całe stadko chyba z 15 szt, ale nie udało mi się zrobić im wszystkim zdjęcia...
Awatar użytkownika
lemka77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 cze 2009, o 14:52

Post »

Piękni goście, fajnie wygląda takie stadko.
Widać, że roślinki porządnie śniegiem okryte- oby taką pierzynkę miały całą zimę.
Pozdrawiam Ida
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”