A pracy co ja Ci będę mówić
Mój piękny ogród Mariola54
- Lady-r
- Przyjaciel Forum

- Od: 3 lis 2006, o 12:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Mariolu a ,czy kierowałaś się jakąś zasadą robiąc rabaty?Pytam ,bo czeka mnie przeróbka ,a raczej zakładanie ogrodu, a chcę tak jak ty użyć kołeczków i chcę zrobić mieszane rabaty:byliny,krzewy liściaste,iglaki,trawy ale jak to ładnie skomponować? 
pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
- Yaro32
- Przyjaciel Forum

- Od: 15 wrz 2006, o 23:07
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Mariolko Twój ogród jest piękny i na dodatek w moim typie. Czym bardziej wgłębiam się w jego zakamarki czym dalej podążam jego ścieżkami tym bardziej chce mi się iść na mój ogród wykopać wszystkie krawężniki, wykopać rośliny itp, itd aby zostało tylko ogrodzenie i ziemia i zacząć wszystko od nowa. Zacząć od początku tworzyć rabaty, skalniaki, oczko wodne itp. Na koniec jakby zostało miejsce to zrobić warzywnik i było by super. niestety wiele pracy włożyłem już w swoją działkę i teraz tylko mogę ewentualnie zmieniać i modernizować. Tylko jak? Przydałyby się u mnie na rabatach i krzewy i iglaki i byliny. Po prostu takie mieszane rabaty są fantastyczne. Jeszcze raz powiem Ci , ze kawał fantastycznej wykonałaś roboty i efekt jest po prostu oszałamiający. no ale jak sama piszesz robiłaś to 12 lat. Ja mam dopiero 3 sezon. Może do tego czasu i u mnie coś ciekawego wyniknie z moich prac.
Pozdrawiam - Jarek
Pozdrawiam - Jarek
Jakie to wspaniałe uczucie być ojcem i mieć wspaniałą rodzinę.
Działka Anety, Jarka i Igorka (Yaro32)
- agrazka
- Przyjaciel Forum

- Od: 22 maja 2005, o 23:39
- Kontakt:
Chciałam zaprostestować
Ja tez chciałabym poznać tajniki tworzenia takich cudów ogrodowych, a Wy chcecie rozmawiac na PW.
Proszę nie - ja też chętnie posłycham
Ja tez chciałabym poznać tajniki tworzenia takich cudów ogrodowych, a Wy chcecie rozmawiac na PW.
Proszę nie - ja też chętnie posłycham
serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
- Yaro32
- Przyjaciel Forum

- Od: 15 wrz 2006, o 23:07
Mariolko skromna jesteś ale nie ukryjesz tego, że masz cudowny ogródek którego można ci pozazdrościć. Przynajmniej ja marzę o takim. Ale to niedościgniony wzór dla mnie.
Pozdrawiam - Jarek
Pozdrawiam - Jarek
Jakie to wspaniałe uczucie być ojcem i mieć wspaniałą rodzinę.