Dortko u mnie to wszyscy śledziożercy, w ogóle lubimy różne wędzone rybki w postaci past czy sałatek, więc robię to często

A śledzie to w każdej postaci
Moniko paluszki rybne robię dosyć często....ale takie smażone ryby nie bardzo podchodzą..... najlepiej jak są dodatkowo po usmażeniu utaplane w jakimś sosie, warzywkach, czy innych wynalazkach ..... im mniej w tym widać ryby to lepiej

w takiej fajnej panierce jak mówisz nie robiłam, ale na pewno spróbuję, dzięki za pomysł
Jak ich znam, to krokiety nie bardzo by im pasowały....ale dzięki Twojemu pomysłowi wpadło mi do głowy, żeby zrobić takie obsmażane w panierce koperty naleśnikowe jak robię z kurczakiem i warzywkami....., zamiast kurczaka ryba i może troszkę inny zestaw dodatków .... to może mieć wzięcie
Sałatki śledziowe też robię, różne odmiany i wszystkie lubimy , z tym to nie ma problemu
