30 - metrowe maleństwo

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: 30 - metrowe maleństwo

Post »

Bożenko, gratuluję wygranej! To świetny pomysł z takim zgłoszeniem. Ja kilka razy myślałam o udziale w takim konkursie, ale odstraszało mnie to, co napisałaś - jest tyle ładniejszych ogrodów, szkoda zachodu. Ty pokazujesz że warto ;:215
Jeszcze raz serdecznie gratuluję! Trzeba to uczcić :heja Palmiarnia jak dla mnie ok, to kiedy? :lol:
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
x-S-l
---
Od: 2 sie 2011, o 15:43
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

jejku Bożka gratulacje!!!!! ;:138 ;:138
no to kiedy spotkanie?
bozunia
1000p
1000p
Od: 30 maja 2010, o 01:41

Post »

Przemku dziękuję ;:196

Kasiu dziękuję ;:196 Oczywiście, że to uczcimy! Jakbym miała taki ogród jak Ty - latałabym po wszystkich konkursach :wink: I zachęcam do tego Ciebie jak i innych niedowiarków. Ja uznałam, że dali mi wyróżnienie z litości :;230 Ale nie powinno się tak myśleć! Chwalcie się tym co stworzyliście, pokazujcie wasze dzieła, to motywuje i daje satysfakcję :)
Ja uczę się ostatnio większej wiary w siebie, większego dystansu do życia i luzuję trochę swoje chomąto :;230

Martadzięki ;:196 Myślałam o weekendzie, ale wtedy są tam zawsze tłumy ludzi...
x-S-l
---

Post »

hmmmm weekend to najbardziej by pasował bo ja np. mogłabym jeszcze we wtorek, czwartek tak po 12 jak już a pozostałe dni to pracuję do późna....zaś weekend to spoko :D
zaś najwięcej ludzi jest jednak w tygodniu bo wycieczki szkolne się zaczynają to wtedy to można paść zaś w weekend nie jest tak źle :uszy
ale poczekajmy co Kasia, Asia powiedzą ;:196
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Bozka Twoje maleństwo jest cudne ;:173 nie dziwie siewcale ,ze dostało wyróznienie ;:63 ;:63 ;:63
Awatar użytkownika
ilona2715
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 wrz 2010, o 11:47

Post »

Bożenko gratulacje ;:63 , spójrz jeszcze raz na wymienione nazwiska, pierwsze od góry :;230, ja chyba będę się tymi kremami smarowała przez trzy następne lata.
bozunia
1000p
1000p

Post »

Marta może być sobota, ale po południu pracuję... A jak nie to przyszły tydzień? Co na to dziewczyny?

Keetee dziękuję za miłe słowa;:196

Ilona Gratulacje!!! Ale numer! Ja chyba wolałabym kremy a nie wiadra nawozów :;230 , ale "darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda" :wink: Czemu się nie chwaliłaś nagrodą w swoim wątku? Chyba, że coś przeoczyłam... Jeszcze raz gratulacje !
Awatar użytkownika
przemo1669
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 cze 2011, o 11:06

Post »

ło to nawet dwóch zwycięzców się znalazło ;:138 ;:138
Awatar użytkownika
ilona2715
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Bożenko i ja dziękuję, nie ;:185 nie chwaliłam się, więc tym większe było moje zdziwienie, gdy dostałam na pw gratulacje od agatki123, która namierzyła mnie czytając to czasopismo, wiesz ja z kolei wolałabym te nawozy, niż te kremy :;230, ale masz rację, darowanemu ........i tak się bardzo cieszyłam :heja, "frajda" niesamowita.

Przemek, zwycięzców to za dużo powiedziane, bo to nagrody wyróżnienia, ale i tak fajnie, że nasze ogrody zostały zauważone, ponoć w następnym miesiącu w tym czasopiśmie mają być pokazane zdjęcia, ale czy naszych również to się okaże.
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Ilonka, gratuacje! ;:196 Ale nam laureatów wysypało :D To może zrobicie mał barter - połowa kremików na połowę nawozów :;230 Ja dam znać co z weekendem, bo wybiera się do mnie rodzinka, ale jeszcze weekendu nie wybrali ;-)
Miłego wieczoru :wit
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
x-S-l
---

Post »

jej Ilonko - gratulacje! ;:138 ;:138
no to weekend ale który to zobaczymy........już się cieszę! :tan :tan
Awatar użytkownika
ilona2715
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dzięki dziewczyny ;:196 , mam nadzieję Bożenko, że nie dostanę po głowie, że w Twoim wątku, obiecuję, że jak wydrukują zdjęcia, to pochwalę się i wstawię u siebie. Martuś jaki weekend, gdzie ? tak podpytuję, bo w ten niestety tak samo jak u Kasi wybiera się do mnie rodzinka, a w następną sobotę idę do pracy ;:223, ale jak mi będzie pasowało to "dobiję" ;:108
x-S-l
---

Post »

Ilonko, spotkać się chcemy, w weekend w Palmiarnii, pozwiedzać troszkę i wypić w kawiarnii tam kawkę ;:196
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
bozunia
1000p
1000p

Post »

Ilonko a ja bardzo chętnie Cię poznam osobiście, więc musimy tak to ułożyć, żeby wszystkie były :wink: Jak nie ten weekend to inny, mamy całą zimę :;230 Ja w sobotę mogę tylko rano, bo już pisałam, że po południu pracuje. Tzn. nie skoro świt oczywiście :;230
Awatar użytkownika
ilona2715
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Bożenko i mnie miło, by było Cię poznać w realu, spróbuję się dostosować, może tym razem się uda.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”