Filigranowa ja tez sie juz tam widze,i czekam

Zjawka to jest jakis policarbonat-cokolwiek to znaczy-dla mnie to rodzaj pleksy takiej dosc grubej

Mniodkowa to moja chyba z 8
 cytrynka...a choinka bedzie w salonie nie beda mi tam wlazic
 cytrynka...a choinka bedzie w salonie nie beda mi tam wlazic   
 Rozalka jak ja czekam na ta kawke ...

Tesiu bedziesz do mnie zagladac-a to uczucie zazdrosci to znam,bo ja juz 6 lat o tym marzylam i zazdroscilam innym

Natka wystoj to juz moge Ci napisac-rogowka rodem z Polski,biurko dla mojego M
 i taka skrzynia w roli lawostolu i jakas fontanna pokojowa i tyle roslin,ile sie zmiesci
  i taka skrzynia w roli lawostolu i jakas fontanna pokojowa i tyle roslin,ile sie zmiesci  

Teresko mnie tez sie spieszy,jeszcze szyby,ogrzewanie,podloga-panele trzeba zalozyc

Dorotko ja tez na zywo takiej nie widzialam,ale nie moglam juz wiecej poszalec

Evluk czyzby tez ogrod zimowy??podgladaj zapraszam

nie moge dodac zdjecia przez fotosika
 nie moge dodac zdjecia przez fotosika

to super sprawa a jak długo paczuszka szła priorytetem?
 to super sprawa a jak długo paczuszka szła priorytetem?

to może doszłaby w 3-4 dni czy to możliwe? Inna sprawa to ,że Marylka świetnie ,jakoś specjalnie chyba musiała roślinki zapakować,że nic im się nie stało w tak długiej podróży
 to może doszłaby w 3-4 dni czy to możliwe? Inna sprawa to ,że Marylka świetnie ,jakoś specjalnie chyba musiała roślinki zapakować,że nic im się nie stało w tak długiej podróży    

no i super ,ze przez ten drugi host weszło ...roslinki rzeczywiście świetnie wyglądają
 no i super ,ze przez ten drugi host weszło ...roslinki rzeczywiście świetnie wyglądają  

Tylko patrzeć, jak nastąpi uroczyste otwarcie, no i oczywiście parapetówka
  Tylko patrzeć, jak nastąpi uroczyste otwarcie, no i oczywiście parapetówka