Ogródek AGNESS cz.12
- JacekP
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 mar 2007, o 13:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek AGNESS cz.12
Aga, pod śniegiem chryzantemy mają się dobrze. U mnie też były zasypane, trochę się powyginały na boki ale nadal ładnie kwitną. Te od Ciebie również (zwłaszcza biała pomponowa z żółtym środkiem - śliczna!)
- jola1
- Od: 4 kwie 2008, o 08:15
No i zima chyba odpuściła. U nas dzisiaj , po bardzo obfitym nocnym deszczu, wszystko wymyte a i temperatura przyzwoita 9* na plusie, pewnie zaraz popada ale jest przynajmniej cieplej.
Aga mam nadzieję że jeszcze porobisz jesienne zdjęcia ogrodu- no może późno jesienne.
Aga mam nadzieję że jeszcze porobisz jesienne zdjęcia ogrodu- no może późno jesienne.
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Dorotko listopad podobno ma być w miarę ładny, mam nadzieję, że to się sprawdzi. Spod śniegu powychylały się kolorowe kwiaty, muszę pójść zobaczyć w jakim są stanie
Kasiu popołudnie i u mnie też zrobiło się szare, dziś też nie ma słoneczka. Ale nie jest brzydko, na szczęście nie wieje tak jak wczoraj.... Dziś może cyknę jakieś jesienne kolorki, jeśli coś będzie w miarę ładnie prezentowało się po śniegu...
Jacku bardzo się cieszę, że chryzantemki i marcinki tak pięknie zniosły u Ciebie przedwczesny atak zimy, mam nadzieję, ze i u mnie będą wyglądały w miarę ładnie
Jolu zaraz wybiorę się z aparatem do ogródka, może uda się coś w miarę ładnego upolować obiektywem
Dzień nie jest zbyt słoneczny, ale ponuro też nie jest, jest całkiem znośnie 

Kasiu popołudnie i u mnie też zrobiło się szare, dziś też nie ma słoneczka. Ale nie jest brzydko, na szczęście nie wieje tak jak wczoraj.... Dziś może cyknę jakieś jesienne kolorki, jeśli coś będzie w miarę ładnie prezentowało się po śniegu...
Jacku bardzo się cieszę, że chryzantemki i marcinki tak pięknie zniosły u Ciebie przedwczesny atak zimy, mam nadzieję, ze i u mnie będą wyglądały w miarę ładnie

Jolu zaraz wybiorę się z aparatem do ogródka, może uda się coś w miarę ładnego upolować obiektywem

- lora
- Od: 25 maja 2010, o 13:43
Agnieszko
zdjęcia Twoje to raj dla duszy...nie zwlekaj i wstawiaj...
pozdrowienia dla Domowników....

pozdrowienia dla Domowników....
- AGNESS
Misiu dziękuję i za pozdrowienia i za miłe słowa
Już kilka zdjęć zrobiłam i od razu wstawiam.
Chryzantemy dzielnie oparły się atakowi zimy, ale niestety bardzo powykładały się.....są tez nie najładniejsze, jakieś chore, maja brzydkie brązowe listki aż do połowy łodyg....

i wczorajszy zakup, pan sprzedający chryzantemy miał jedną jedyną odmianę zimującą w gruncie, nie mogłam się jej oprzeć, jest piękna, mój wymarzony kolorek, którego nie mogłam wcześniej zdobyć

Chryzantemy dzielnie oparły się atakowi zimy, ale niestety bardzo powykładały się.....są tez nie najładniejsze, jakieś chore, maja brzydkie brązowe listki aż do połowy łodyg....

i wczorajszy zakup, pan sprzedający chryzantemy miał jedną jedyną odmianę zimującą w gruncie, nie mogłam się jej oprzeć, jest piękna, mój wymarzony kolorek, którego nie mogłam wcześniej zdobyć

-
- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Agnieszko, kolor chryzantemy faktycznie niesamowity, zobaczymy jak z uczciwością tego pana. 

- sweety
- Od: 20 mar 2012, o 09:37
Trochę je zmieniło, ale nadal wygladają pięknie
Podejrzewam, że jeśli znowu je nie przygniecie i będzie ciepło to jeszcze dobrąchwilę będą cieszyć Twoje i nasze (?) oczy!

- AGNESS
Iguś tego nigdy nie zgadniemy kupując, ale miał mnóstwo odmian chryzantem i widział, że chętnie łyknęłabym jeszcze inne , więc mógł mi coś wcisnąć, ale cały czas twierdził, że przykro mu, ale tylko tę jedną odmianę ma zimującą......zobaczymy wiosną
Aniu podobno listopad ma być całkiem ładny, więc mam nadzieję, że kwiatuszki będą nas cieszyły jakiś czas

Aniu podobno listopad ma być całkiem ładny, więc mam nadzieję, że kwiatuszki będą nas cieszyły jakiś czas

Agness, piękne chryzantemki. A sprzedawca chyba rzeczywiście uczciwie Cię potraktował, ja bym w takiej sytuacji zaufała.
- Tajka
- Od: 23 sty 2010, o 17:32
Agniesiu śnieg stopniał, więc będziesz mogła pocieszyć się kwiatami w ogrodzie, a także porobić jesienne porządki.
Dzisiaj było bardzo ciepło, aż mi szkoda, że nie pojedziemy jutro na działkę.
Pięknie kwitną jeszcze Twoje chryzantemy.
A ta czerwona, nowy nabytek jest przecudnej urody .
Życzę Ci, żeby dobrze przezimowała.
Dzisiaj było bardzo ciepło, aż mi szkoda, że nie pojedziemy jutro na działkę.
Pięknie kwitną jeszcze Twoje chryzantemy.
A ta czerwona, nowy nabytek jest przecudnej urody .

Życzę Ci, żeby dobrze przezimowała.

- maria.k55
- 1000p
- Od: 24 maja 2009, o 16:06
Witaj Agnieszko
Właśnie skończyłam wędrówkę po twoim bajecznym ogrodzie, ukłony dla pięknych kompozycji i właścicielki ogrodu, wiem, że się powtarzam, ale lilie i liliowce obłęd, sama wpadłam w kompleksy. Zdjęcia robisz jak w realu, bardzo profesjonalne, twój ogród to balsam na duszy a zwłaszcza w taką porę roku.

Właśnie skończyłam wędrówkę po twoim bajecznym ogrodzie, ukłony dla pięknych kompozycji i właścicielki ogrodu, wiem, że się powtarzam, ale lilie i liliowce obłęd, sama wpadłam w kompleksy. Zdjęcia robisz jak w realu, bardzo profesjonalne, twój ogród to balsam na duszy a zwłaszcza w taką porę roku.

- AGNESS
Ewuniu, naprawdę nie mogłam się jej oprzeć....teraz stojąc w wiklinowym koszu zdobi wejście do domu, później powędruje do ogródka
Linetko też tak mi się wydaje, mógł próbować wcisnąć mi więcej, widział, że byłam chętna do zakupu.....
Tajeczko ja dziś nadrabiałam kulinarne zaległości, bo rodzinka stęskniona różnego jedzonka po mojej nieobecności a i córa zaprosiła znajomych na rybkę w ananasie, wiec z moich planów ogrodowych nic nie wyszło, ale M zgrabił opadłe liście z całego ogrodu ( było ich mnóstwo, po tym śniegu większość opadła i prawie nie było widać spod nich trawy) i od razu zrobiło się tak ślicznie, że jutro jeśli tylko pogoda dopisze od rana wędruję z kawką i kocykiem na huśtawkę i podziwiam pozostałości jesieni
Marysiu bardzo dziękuję Ci za tyle miłych słów
Bardzo się cieszę, że podoba Ci się mój ogródek i zapraszam serdecznie 

Linetko też tak mi się wydaje, mógł próbować wcisnąć mi więcej, widział, że byłam chętna do zakupu.....
Tajeczko ja dziś nadrabiałam kulinarne zaległości, bo rodzinka stęskniona różnego jedzonka po mojej nieobecności a i córa zaprosiła znajomych na rybkę w ananasie, wiec z moich planów ogrodowych nic nie wyszło, ale M zgrabił opadłe liście z całego ogrodu ( było ich mnóstwo, po tym śniegu większość opadła i prawie nie było widać spod nich trawy) i od razu zrobiło się tak ślicznie, że jutro jeśli tylko pogoda dopisze od rana wędruję z kawką i kocykiem na huśtawkę i podziwiam pozostałości jesieni

Marysiu bardzo dziękuję Ci za tyle miłych słów

- bodzia3012
- Od: 10 wrz 2009, o 08:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Agnieszko nie tylko ogród się za Tobą stęsknił
rodzinka chyba najbardziej
twoje chryzantemki jeszcze ładnie wyglądają , moje mróz polizał już nie są takie ładne . twoje chociaż położone , ale ładne .Nowy nabytek ma niespotykany kolor , śliczna , aby tylko przezimowała

twoje chryzantemki jeszcze ładnie wyglądają , moje mróz polizał już nie są takie ładne . twoje chociaż położone , ale ładne .Nowy nabytek ma niespotykany kolor , śliczna , aby tylko przezimowała

- lora
- Od: 25 maja 2010, o 13:43
Agnieszko Ty to masz farta cudny nowy zakup...
może nie oszukał Ciebie...