Na zachwaszczoną działkę nie wpuszczę...ze wstydu bym się spaliła...
Moja działka - Monika76
- Monika76
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 10 wrz 2007, o 17:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Oczywiście wszystkiego nie da się zrobić w jeden dzień...a szkoda
Przez najbliższe dni będę korzystała z... chwili i pogody
Okropnie mnie ciągnie na działkę...a kilka dni temu śnił mi się przeogromny barwinek, był niesamowicie wielki...
Wytłumaczyłam sobie, że to tęsknota za działką sprawia, że śnią się np.takie barwinki 
Przez najbliższe dni będę korzystała z... chwili i pogody
Okropnie mnie ciągnie na działkę...a kilka dni temu śnił mi się przeogromny barwinek, był niesamowicie wielki...
- k-c
- Przyjaciel Forum

- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
take sny są fajne
wokół pięknie i kwitnąco a my spacerujemy po wielkiej łące
nic przyjemniejszego być nie może 
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
-
przemek1136

- Od: 10 mar 2008, o 18:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Wiem, że to pewnie nie to ale spójrz uważnie na zdjęcie 51 ze szkółki Zygmunta. Nie wiedziałem, że będzie ono inspiracją do Twojego snu. Ale ten jego barwinek jest potężny. W realu bo pewnie na jawie widziałby Ci się jak jakiś karzełek. A swoją drogą to my wszyscy chyba powinniśmy się poddać jakiejś terapi!? Tylko jakiej?
O!
Jolciajci lubi zloty!!! A ja myślałem, że ona Swojego noska z pięknej działeczki nie wystawia.
O!
-
przemek1136

- Od: 10 mar 2008, o 18:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Monika76

- Od: 10 wrz 2007, o 17:50
Obejrzałam swoją perovskię wczoraj i nie było na niej mszyc.
Wczoraj wróciłam...prawie na czterech do domu.Zajechana dokładnie, byłam chwilę na forum, ale nie dało się wysiedzieć długo na krześle...kręgosłup...nogi...ręce wszystko do wymiany.
Dobrze, że nikt nie widział jak schodziłam z krzesła, bo wyglądało to tak, jakby z dmuchanego materaca ktoś wyjął wentylek, w taki właśnie osuwający się sposób wstawałam z krzesła.
Jeszcze na dodatek pogryzły mnie jakieś wściekłe, zajadłe mrówki..bo weszłam na ich teren żeby wyrwać chwaściory...no i zaczęło się...żarły jak szalone...ręce spuchnięte z wielkimi bąblami a szwędzi jak...
No i jeszcze zjadłam pierwsze truskawki, posadziłam zakupy i co mnie bardzo cieszy odkryłam, że mam u siebie białą kamasję
Wczoraj wróciłam...prawie na czterech do domu.Zajechana dokładnie, byłam chwilę na forum, ale nie dało się wysiedzieć długo na krześle...kręgosłup...nogi...ręce wszystko do wymiany.
Dobrze, że nikt nie widział jak schodziłam z krzesła, bo wyglądało to tak, jakby z dmuchanego materaca ktoś wyjął wentylek, w taki właśnie osuwający się sposób wstawałam z krzesła.
Jeszcze na dodatek pogryzły mnie jakieś wściekłe, zajadłe mrówki..bo weszłam na ich teren żeby wyrwać chwaściory...no i zaczęło się...żarły jak szalone...ręce spuchnięte z wielkimi bąblami a szwędzi jak...
No i jeszcze zjadłam pierwsze truskawki, posadziłam zakupy i co mnie bardzo cieszy odkryłam, że mam u siebie białą kamasję
- jolciajci
- Przyjaciel Forum

- Od: 26 lut 2007, o 13:00
Oj lubi Przemku , lubi i to bardzoprzemek1136 pisze:
O!Jolciajci lubi zloty!!! A ja myślałem, że ona Swojego noska z pięknej działeczki nie wystawia.
Na działce jestem raz a czasami dwa razy w tygodniu i to wszystko :P
Moniu a ja mam niebieska kamasję i jak masz więcej cebulek to zrobimy na jedną wymianę :P o ile masz więcej jak jedną
Roślinki czekają na ciebie u mnie w domu , a są piękne
Jestem jaka jestem - pozdrawiam serdecznie Jola