Wprawdzie o cenę prezentu się nie wypytuje, ale jak to ciekawska baba podpatrzyłam skąd i cenę

15 euro stąd http://www.orchidwubben.com/
Ps. Ma trzy, a nie dwa pędy kwiatowe.

jak widziałaś u mnie w wątku - wyprawy w granicach Polski nie przetrwał w takim stanie
 jak widziałaś u mnie w wątku - wyprawy w granicach Polski nie przetrwał w takim stanie   chociaż.. teraz na stronie orchidgar... pokazują myślę w końcu autentyczne fotki, bo nie zachwycają już tak, jak poprzednio, niektóre w fatalnym stanie, więc kto wie, może dobrze zniósł podróż, bo po prostu przed wysłaniem nie był w lepszym stanie
 chociaż.. teraz na stronie orchidgar... pokazują myślę w końcu autentyczne fotki, bo nie zachwycają już tak, jak poprzednio, niektóre w fatalnym stanie, więc kto wie, może dobrze zniósł podróż, bo po prostu przed wysłaniem nie był w lepszym stanie  

pokój już gotowy po remoncie, ściana tylko czeka na zawieszenie na niej tych lub podobnych..
 pokój już gotowy po remoncie, ściana tylko czeka na zawieszenie na niej tych lub podobnych..
 Z ciekawości zaglądnęłam do Ciebie i jestem pod wrażeniem pięknej aranżacji okien. Podobnie jak Ty nie lubię firan za to kocham wiklinę oraz ceramikę i to właśnie kosze wiklinowe ze storczykami rezydują w oknie zamiast firan.
 Z ciekawości zaglądnęłam do Ciebie i jestem pod wrażeniem pięknej aranżacji okien. Podobnie jak Ty nie lubię firan za to kocham wiklinę oraz ceramikę i to właśnie kosze wiklinowe ze storczykami rezydują w oknie zamiast firan. 

, a to nie zachęca nie tylko producenta do produkcji, ale i handlowców do zamawiania bez zysku.
  , a to nie zachęca nie tylko producenta do produkcji, ale i handlowców do zamawiania bez zysku. 

świetny pomysł! wygląda to bardzo elegancko i profesjonalnie
  świetny pomysł! wygląda to bardzo elegancko i profesjonalnie  ściana z kamienia w połączeniu z kwadratowymi, białymi osłonkami pięknie się komponuje z zielonymi liśćmi storczyków. Jak będę miała kiedyś większy metraż to chętnie wykorzystam pomysł
 ściana z kamienia w połączeniu z kwadratowymi, białymi osłonkami pięknie się komponuje z zielonymi liśćmi storczyków. Jak będę miała kiedyś większy metraż to chętnie wykorzystam pomysł  

I oto cała prawda o storczykach. Nie da się ich pogonićDAK pisze: Wiem jedno na pewno - gdy nie masz cierpliwości, a chcesz ją sobie wyrobić, to zacznij hodować storczyki - jeśli storczyki nie padną, to już wygrałaś ze swą słabością.