Mój skromny ogrodzik

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Igor _ 89
500p
500p
Od: 17 lip 2011, o 22:45
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Mój skromny ogrodzik

Post »

Wpadam z rewizytą!!! :wit
Widzę, że nasza Anka - Skakanka już tu się zadomowiła, Sweety ;:196 :;230 :;230 :;230
Dziś u mnie jest tak strasznie jesienna pogoda, że nie wychyliłem się poza pierwszą stronę Twojego wątku i napawam się widokiem wiosny w ogrodzie ;:138
Awatar użytkownika
Locutus
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 kwie 2010, o 16:48
Kontakt:

Post »

Ja też zawsze dbałem o oceny i o średnią... Pały wpisanej do dziennika na stałe nie zarobiłem nigdy, podobnie dwójki (jedyne przypadki, gdy zdarzyło mi się otrzymać taką ocenę skończyły się w taki czy inny sposób jej anulowaniem), trój miałem tylko kilka w życiu ? a poza tym czwórki, piątki i szóstki. No i w całej historii edukacji podstawówkowo-licealnej (za moich czasów gimnazjum jeszcze nie było) tylko dwa razy miałem na świadectwie jakoweś oceny niższe niż 5... W trzeciej klasie liceum z polskiego i angielskiego...

Pozdrawiam!
LOKI
Awatar użytkownika
przemo1669
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 cze 2011, o 11:06
Kontakt:

Post »

Aniu sam się dziwie,jak to szybko zleciało
Igor :wit Witaj w moim wątku ;:7
U mnie każdy gość jest bardzo mile widziany. u mnie akurat jest piękna pogoda świeci słońce i jest nawet ciepło ;:108
Loki ja aż tak o oceny nie dbam u mnie jeszcze 4 jest mile widziane, a niższe już nie ;:185 Ja poza nauką muszę jeszcze znaleźć czsa na taniec, ogród, gotowanie, a w dodatku na czytanie i oczywiście na forum
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj Przemku i ja jestem u Ciebie, czytam i ;:oj i wielkie oczy robię, zdolny, utalentowany, same super ;:215 , będę Ciebie podglądać, mój najstarszy wnuczek (pierwsza klasa podstawówki), tez tańczy i widzę, że coraz bardziej mu się to podoba, no i mi też, mam nadzieję, że będzie rozwijał tą pasję ;:215
Awatar użytkownika
przemo1669
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Iwono :wit ;:7
Ja zacząłem tańczyć jak miałem 7 lat i teraz nie żałuję tego wyboru. dziękuję bardzo ;:108
Jeśli twojemu wnukowi się to podoba i coraz lepiej tańczy to wątpię, aby to porzucił ;:108

-- 22 paź 2012, o 16:15 --

A przepraszam wszystkich, komu miałem wysłać cokolwiek, ale dziś jak na złość poczta była zamknięta
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sie 2011, o 15:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witam :wit
Ktoś tu wspominał u Ani Sweety że chce mieć więcej gości to się wpisuję i spokojnie poczytam wieczorkiem ;:196
Pozdrawiam, Monika :)
Zielony świat Moniki cz. 9
Awatar użytkownika
przemo1669
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Moniko Witam :wit :wit
Każdy gość jest u mnie bardzo mile widziany. ale im więcej gośli w wątku, tym będę miał większą motywację do robienia "ogrodowych rewolucji"
zaraz lecę do Ciebie pooglądać twoje piękności
Awatar użytkownika
przemekg
1000p
1000p
Od: 9 sty 2010, o 16:59

Post »

I ja zaglądam dość regularnie, poczytując ciekawą dyskusję i trzymam kciuki oby tej ogrodowej motywacji nie zabrakło :) Ciekaw jestem co to za nowe rewolucje chodzą po głowie :wink: , tylko fotki ostatnio były na 14 stronie więc popraw się w tej kwestii :roll:
A dzięki forum myślę że motywacja jest, a i o inspiracje nie trudno :D
Ja wiosną powiększyłem sobie ogród, całe lato zastanawiałem się po co to zrobiłem, chyba aby mieć więcej pracy :roll: a w ostatnich dniach dołączyłem do ogrodu kilka arów :wink: ;:223 i nie dam głowy że to juz na tym koniec :D
Pozdrawiam
Cz. I
Cz. II
Awatar użytkownika
drewutnia
1000p
1000p
Od: 1 gru 2011, o 13:06

Post »

A do you can dance się nie wybierasz? :wink:
Awatar użytkownika
przemo1669
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Przemku ja też powiększam i zmniejszam na zmianę swój ogród i nie mogę się zdecydować, gdzie ma być ta granica. W tych ogrodowych rewolucjach chodzi o to, że wszystko przesadzam od nowa, czyli jakbym uprawiał ogródek od zera. Oczywiście motywacji ze strony forumek i forumowiczów nie brakuje. Z jeśli chodzi o zdjęcia to już nie ma czym się chwalić, ale postaram się z całej siły o zdjęcia ;:108 Wszystkiego dowiesz się dopiero na wiosnę, a teraz trzymam was w niecierpliwości

Ewo niestety nie. jakoś tego programu szczególnie nie lubię. chyba, że do "got to dance-tylko taniec" tm już prędzej mnie zobaczysz ;:108 jakbym wystąpił, to na pewno się pochwale
Awatar użytkownika
przemekg
1000p
1000p
Od: 9 sty 2010, o 16:59

Post »

Ty chyba żartujesz ;:oj aż do wiosny każesz czekać na ujawnienie swoich planów ;:124
Zima to czas do planowania, lepiej nie trzymaj nas w niepewności, jest dużo czasu to może ktoś coś jeszcze ciekawego doradzi :wink:
A z tym powiększaniem to tak jest jeśli posiadamy więcej dostępnego terenu to trudno się zdecydować na ostateczną wielkość, ja na szczęście z jednej strony mam prowizoryczne ogrodzenie, które systematycznie przestawiam zwiększając tym samym ogród :wink: A tej jesieni zainspirowany na innym forum bardziej formalnymi ogrodami, postanowiłem zrobić taką klasyczną w formie rabatę w formie prostej alejki, ale przez zimę jeszcze muszę sprecyzować moje plany :)
Pozdrawiam
Cz. I
Cz. II
Awatar użytkownika
przemo1669
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Przemek w tym cały sęk im dłużej kogoś trzyma się w niepewności, tym większa niespodzianka ;:108 Plany ogrodu już mam a raczej znowu mi się nie chcę latać znowu z roślinami po pół hektarze, bo i tam już przez praktyki jestem wymęczony. Jeśli w tym tygodniu skończę rewolucje ogrodowe to dodam zdjęcia i powiem, co się zmieniło ;:108 Jak na razie u mnie panuje jeden wielki chaos
Awatar użytkownika
wiolamanka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 cze 2012, o 20:12

Post »

To się streszczaj bo jesteśmy ciekawi co tam poczyniłeś ;:224
Awatar użytkownika
przemo1669
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

robię, co mogę, ale takie stare rośliny trochę trudno w całości wykopać
Awatar użytkownika
przemo1669
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Wiolu już prawię kończę
miały być zdjęcia, ale mnie skleroza złapała, więc dodam zdjęcia mojego kiwano i bulw dziwaczka
Obrazek Obrazek

Zdjęcia słabej jakości, ponieważ robione na szybko przed kilkoma minutami

A Wiecie, że dziś są imieniny hortensji? :;230 :;230
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”