EWA w- to była wycieczka objazdowa co dzien to w innymmieście i innym hotelu w tym miałam dwa przelty miejscowe jazdę szybkim pociągiem i rejs promem było bardzo ciekawie
Jadziu wiele mi się podobało chińczycy mają dużo praktycznych pomysłów zresztą jak sama wiesz wszystko potrafią podrobić bardzo mi się podobała skrzynka pocztowa przed pocztą oto ona

JAGUSIU z jedzeniem nie było problemu dużo ryżu było mięsko drób, wieprzowina,owoce morza, ryby
bardzo mi smakowała zupa ryżowa ala nasz krupnik z algami lub z kapustą pekińską na rosole takie wszystko dietetycznie przygotowane, bardzo smaczne pierogki ciasto z mąki ryżowej z krewetkami
Sniadanie chinczyków to składa sie z gotowanych produktów ryżu piergów pięs gotowanych, warzyw i zup, nie jedzą chleba ziemniaków nie piją kawy, herbatę to pija z mlekiem i w sklepie jest trudno kupić normalną herbate wszystkie są z mlekiem lub z jakimiś dodatkami. Jedzą bardzo małe porcje ale często dlatego są szczupli i zdrowi i dotego wszędzie w parkach, na skwerach można spotkać ludzi ćwiczących. Chińczycy też jedzą psy i koty to jest dla nich drogi rarytas.