Storczyki i Fiołki pięknie się prezentują

teraz zostało tylko czekać aż cytrynka zaowocuje
  teraz zostało tylko czekać aż cytrynka zaowocuje 

a cytrynce życzę ładnych owoców ale na smak to nie wiem czy można liczyć  bo ja miałam kilka lat temu cytrynę i wyniosłam do szklarni wczesnym latem ,kiedy zobaczyłam ,że kwitnie.Owoc był 1 ale ogromny lecz wisiał do pażdziernika i nie zmienil zielonego na żółty.Ścięłam w końcu  i przekroiłam a tam same suche wiórki byly jędrne ,błyszczace ale wiórowate i bez soku..okropne.
 a cytrynce życzę ładnych owoców ale na smak to nie wiem czy można liczyć  bo ja miałam kilka lat temu cytrynę i wyniosłam do szklarni wczesnym latem ,kiedy zobaczyłam ,że kwitnie.Owoc był 1 ale ogromny lecz wisiał do pażdziernika i nie zmienil zielonego na żółty.Ścięłam w końcu  i przekroiłam a tam same suche wiórki byly jędrne ,błyszczace ale wiórowate i bez soku..okropne. 

Zebym umiala to zrobic,to pewnie bym to zrobila,ale obiecuje,ze po powrocie z urlopu poczytam,doucze sie i to zrobieFiligranowa27 pisze:Cudowne kwitnienia. Kochana zakładaj następny watek, bo ten ci lada chwilka zamkną;)

moja cytryna juz owocowala -jedna z 6 i owoce miala super zjedlismy wszystkie 5 troche mniej soczyste niz te ze sklepu ,ale wlasne,a teraz czaje sie przywiesc sobie cos z Teneryfy...
 moja cytryna juz owocowala -jedna z 6 i owoce miala super zjedlismy wszystkie 5 troche mniej soczyste niz te ze sklepu ,ale wlasne,a teraz czaje sie przywiesc sobie cos z Teneryfy...  A majstry czekaja jak wruce,tylko na fundamenty wykopane juz jest
 A majstry czekaja jak wruce,tylko na fundamenty wykopane juz jest 

obiecuję, jak tylko uporam się z grzybami.Zdążyłam zerknąć na oczko wodne i te... buty
  obiecuję, jak tylko uporam się z grzybami.Zdążyłam zerknąć na oczko wodne i te... buty   Fajnisty pomysł
 Fajnisty pomysł  

A pachirę podziwiam cudna jest
 A pachirę podziwiam cudna jest 

w taka pogodę jak u nas to mi się też marzy jakaś plaża... ech... a mam za to
 w taka pogodę jak u nas to mi się też marzy jakaś plaża... ech... a mam za to   no cóż... Polska
 no cóż... Polska