byłam już u Ciebie z rewizytą. Zgadza się ...u mnie można spotkać różne " stworzonka " żabek co niemiara- uwielbiam ich kumkanie, czaple, boćki, zaskrońce wylegujące się latem nad stawem, jaszczurki, wiewiórki na orzechu włoskim a ptaszki prześliczne budzą nas swoim świergotem. Raj na ziemi......
  byłam już u Ciebie z rewizytą. Zgadza się ...u mnie można spotkać różne " stworzonka " żabek co niemiara- uwielbiam ich kumkanie, czaple, boćki, zaskrońce wylegujące się latem nad stawem, jaszczurki, wiewiórki na orzechu włoskim a ptaszki prześliczne budzą nas swoim świergotem. Raj na ziemi......-- 9 paź 2012, o 15:47 --
Marzka, dzięki, że byłaś
 i fajnie , że masz juz lokum dla Pana Rdeścika.
 i fajnie , że masz juz lokum dla Pana Rdeścika.   Pamiętaj,że musi to być solidne drzewko, bo sił witalnych on ma co niemiara. Pozdrawiam, będę do Ciebie zaglądała ....no i oczywiście , zawsze jesteś mile widziana w moich progach.
 Pamiętaj,że musi to być solidne drzewko, bo sił witalnych on ma co niemiara. Pozdrawiam, będę do Ciebie zaglądała ....no i oczywiście , zawsze jesteś mile widziana w moich progach.

Pozdrawiam cieplutko!
 Pozdrawiam cieplutko! 

Pozdrawiam cieplutko!
  Pozdrawiam cieplutko!

, bo z własnej inicjatywy nikt nie chce. Pewnie ich do tego nie przyzwyczaiłam.
 , bo z własnej inicjatywy nikt nie chce. Pewnie ich do tego nie przyzwyczaiłam. 
 Z tym skręceniem stawu skokowego , to jest tak, że ja nie potrafię siedzieć w miejscu.
  Z tym skręceniem stawu skokowego , to jest tak, że ja nie potrafię siedzieć w miejscu.   Lekarz  zalecił mi oszczędzanie nózki...a ja owszem przytaknęłam...dzień poleniuchowałam ...a na następny do ogrodu.I jak ona ma się wyleczyć.
 Lekarz  zalecił mi oszczędzanie nózki...a ja owszem przytaknęłam...dzień poleniuchowałam ...a na następny do ogrodu.I jak ona ma się wyleczyć.  ..Pozdrawiam!
 ..Pozdrawiam!