Witam w niedzielę kochani
Pogoda słoneczna na razie zrobiła papa ,wczoraj był niesamowity dzień...pięknie az do samego wieczora

Cóż deszczyk tez sie przyda ,mam nadzieję ,że to chwilowe ...bo nie chce jeszcze zimy ,no i dołki trzeba przyszykować na różyczki
U mnie zaczęło padać dopiero nad ranem ale coś mi się wydaje ,ze dzisiaj nici z ogródkowania
Beti przysyłam Ci na pw,ale Ty chyba masz wszystkie róze ,które on oferuje teraz

Moje poranne fotki to jakis mój bzik...te promyki

.... jak je zobaczę przez okno...zaraz lecę uwiecznic , zawsze jest inaczej
Marysiu muzyka towarzyszy mi odkad pamietam....Mój starszy brat muzykował, to edukował mnie od wczesnych lat...na szczeście porządnie
Elusia pogoda była przefantastic , cały dzień w ogrodzie az do zmroku......kradnę każdą chwilę co sie da , bo lada moment może sie ochłodzić ...choc liczę ,że jeszcze nie..ale ja taki naiwniak jestem

zbieram dla Ciebie kosmosy, ale przypuszczam ,ze to bedą mixy....u Ciebie na tych przestrzeniach to musi wyglądać nieziemsko....jeszcze jak je wiatr kołysze ....kosmos

Te o których mówisz zakwitły mi najpózniej ,no rzeczywiscie wysokie krzaczorki

zbiorę z nich nasionka może oddzielnie

Wiezs marzy mi sie jakiś taki kompaktowy kosmos ,taki do 60 cm wysokości...to byłaby genialna roslinka
Majeczka przecudnie było w naszym regionie prawda

Ty Ty na linki rózane nie wchodzisz ...no nie chce mi sie wierzyć...no ale tak jak przypomne sobie ,ze jakie do Ciebie ilości cudów jadą, to tak .....Majka spojrzałam na te róze Guliota....i przepadłam, no cóz na razie w sferze marzeń
Na dobry poczatek dnia
http://www.youtube.com/watch?v=d-diB65scQU Uwielbiam ich jak tańczą, Williams jest obłedny
Miłej niedzielki

Lecę po fotki