"Witajcie w mojej bajce" dopiero się pisze , hm.....jesień

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: "Witajcie w mojej bajce" dopiero się pisze , hm.....jesień

Post »

Dzień dobry :wit
U nas dla odmiany mży i głowa boli, ale może się jeszcze przejaśni... obchód zrobiłam, nowych grzybów niet ;:173
Twoje zdjęcia bardzo nastrojowe, a linki różane mnie trzepią po szarych komórkach... miałam nie myśleć, nie kupować, ale chyba wiosnę to już można planować? :)
Miłego dnia, Dorota!
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Agunia ;:4 mam nadzieje ,ze głowa Cie przestanie naparzać :roll:
U mnie jest po prostu cudnie ,na niebie zadnej chmureczki i słoneczko stara sie jak moze ;:173
Jest wspaniale :uszy Ty to sabie mozesz nic juz nie zamawiac , przeciez masz ich chyba ze 100 prawda ;:173
Ja w przeciwieństwie do Ciebie tak mocna nie jestem...i zamówiłam wczoraj kilka rózyczek ale tych co baaardzo chciałam Leonardo da Vinci i Red Leonardo Pastellke jeszcze jedną , bo warta zachodu i wschodu ;:167 ,Eden Rose, Haidi , bo sprawuje sie u mnie świetnie a jest cudna i jeszcze jakieś , ten pan ma fajne sadzonki ze szkółki z Niemiec , to sie skusiłam ;:108 Sadzonki od niego super mi rosną

przesyłam swiezutkie słoneczne fotki ;:196

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Dorotko nie oceniam ich pod względem technicznym, bo fotografem zawodowym nie jestem ale pod względem artystycznym, spojrzenie się dla mnie liczy ;:108
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

No jak jak to tak Marysiu...bo ja patrzę na moje chabazie z miłoscia wielką :uszy
Piękny ,piękny dzień ;:3 Pomykaliśmy w krótkim rękawku oby jeszcze wiele takich dni było tej jesieni,a teraz jestem unieruchomiona przez moje łakomstwo....tzatziki z pieczonymi ziemniaczkami...zdaje się ,że pękam ;:130

A teraz tadam...ukorzeniane niedawno Julowe patyczki :uszy

Obrazek

Mme Izaak Pereire ;:167

Obrazek

Abraham Darby ;:167

Obrazek

Obrazek

Efciny miskancik na wicherku ;:173

Obrazek

Sunlight Romantica

Obrazek

Pink cukiereczek...wiem,ze dzisiaj juz miała fotkę ;:173

Obrazek

Tchaykovskie ...bedzie koncertino ;:224

Obrazek

Bodziszek Salome w roli głównej ;:173

słucham http://www.youtube.com/watch?v=ftjEcrrf7r0 ..chyba nigdy mi sie nie znudzi 8-)
Awatar użytkownika
Helios
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 cze 2010, o 18:56

Post »

;:3
No i gdzie mój spokój? Taka byłam zrelaksowana, wolna od stresów. I co? Wdepnęłam w jakieś szaleństwo różane!
Całkiem Was pogięło, Paryża się Wam zachciewa?
Zrobiłam kilka głębokich wdechów i trochę mi przeszło. A tak na marginesie... piękne te Francuzeczki ;:173

Bardzo jestem ciekawa tych zamówionych przez Ciebie róż. Obiecałam sobie, że nie dam się zwariować, ale teraz nie jestem już tego taka pewna.
Gdzie kwitnie kwiat - musi być wiosna, a gdzie jest wiosna - wszystko wkrótce zakwitnie (Friedrich Rückert)
Ogród Heleny Ogród Heleny cz.2
Ogród Heleny cz.3
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

:;230 :;230 Nie ma letko Helenko z maniakami nie :uszy
No ale sama widzisz jakie te Francuzeczki są ;:173 Nie wiadomo kiedy je capniemy..ale jest o czym pomarzyc ;:196
Awatar użytkownika
beata68
1000p
1000p
Od: 13 lut 2011, o 17:15

Post »

Dorotko, a co to za pan od tych różyczek? ;:223 Miałam nie pytać. :;230 Nic już nie kupuję. Fotki masz śliczne, takie o wschodzie słońca, nikt takich nie ma. :D
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Posłuchałam razem z Tobą uwielbiam rocka!
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Nic tylko pozazdrościć takiej pogódki :wink: u mnie gdzieś koło południa zaczęło padać a pod wieczór to już lało .
Fotki jak zwykle piękne ,energetyzujące , słoneczne ;:215
Dorotko ,też miałam takiego jasnego kosmosa z różowym/czerwonym środeczkiem duże krzaczysko i wyobraż sobie nie zebrałam ani jednego nasionka ,dziwne :roll:
edulkot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 17:31

Post »

Tak tak , pogoda dzisiaj była przecudna, takie śliczne ;:3 że nawet w lecie tak ślicznie nie bywało. Aż przyjemnie było cały dzień pracować.
Twoje fotki odzwierciedlają dzisiejszy nastrój - cudownie letni mimo jesieni w kalendarzu. ;:215
Na linki różane nie wchodzę żeby mieć spokojną głowę przy sadzeniu jesiennych zakupów, marzyć będę zimową porą. ;:173
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witam w niedzielę kochani ;:196
Pogoda słoneczna na razie zrobiła papa ,wczoraj był niesamowity dzień...pięknie az do samego wieczora ;:3 Cóż deszczyk tez sie przyda ,mam nadzieję ,że to chwilowe ...bo nie chce jeszcze zimy ,no i dołki trzeba przyszykować na różyczki :uszy
U mnie zaczęło padać dopiero nad ranem ale coś mi się wydaje ,ze dzisiaj nici z ogródkowania
Beti przysyłam Ci na pw,ale Ty chyba masz wszystkie róze ,które on oferuje teraz ;:196 Moje poranne fotki to jakis mój bzik...te promyki ;:173 .... jak je zobaczę przez okno...zaraz lecę uwiecznic , zawsze jest inaczej :wink:
Marysiu muzyka towarzyszy mi odkad pamietam....Mój starszy brat muzykował, to edukował mnie od wczesnych lat...na szczeście porządnie :wink:
Elusia pogoda była przefantastic , cały dzień w ogrodzie az do zmroku......kradnę każdą chwilę co sie da , bo lada moment może sie ochłodzić ...choc liczę ,że jeszcze nie..ale ja taki naiwniak jestem ;:130 zbieram dla Ciebie kosmosy, ale przypuszczam ,ze to bedą mixy....u Ciebie na tych przestrzeniach to musi wyglądać nieziemsko....jeszcze jak je wiatr kołysze ....kosmos ;:173 Te o których mówisz zakwitły mi najpózniej ,no rzeczywiscie wysokie krzaczorki :wink: zbiorę z nich nasionka może oddzielnie :uszy Wiezs marzy mi sie jakiś taki kompaktowy kosmos ,taki do 60 cm wysokości...to byłaby genialna roslinka :uszy
Majeczka przecudnie było w naszym regionie prawda ;:173 Ty Ty na linki rózane nie wchodzisz ...no nie chce mi sie wierzyć...no ale tak jak przypomne sobie ,ze jakie do Ciebie ilości cudów jadą, to tak .....Majka spojrzałam na te róze Guliota....i przepadłam, no cóz na razie w sferze marzeń ;:173

Na dobry poczatek dnia http://www.youtube.com/watch?v=d-diB65scQU Uwielbiam ich jak tańczą, Williams jest obłedny :;230
Miłej niedzielki ;:167
Lecę po fotki :wit
Awatar użytkownika
E@K66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 gru 2008, o 11:54

Post »

Cześć Dorotko ,witaj .U mnie też dziś deszczyk pada a tak było pięknie wczoraj.
Spotkanie z NORBITKĄ przebiegło w ciepełku i słoneczku,pospacerowałyśmy po mojej działce a na tarasie piłyśmy herbatkę z miętą ,melisą i cytrynką,przekąszając ciasteczkiem.
Beata podsunęła mi parę pomysłów co do działki,było bardzo miło.
tade k
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 lis 2010, o 20:56

Post »

Hej ;:196
Witam w ponury jesienny poranek . A wczoraj i u mnie było pięknie , w nocy popadało teraz grube chmury i ceimno jak o zmierzchu.
Fotki masz śliczne, takie o wschodzie słońca, nikt takich nie ma.
Fotki Dorocia ma bo nie śpi do południa ;:7 ;:7
No i różyczki także niczego sobie. Choć i moje nieżle ,,dają''. Z patyczków nic mi jednak nie wyszło, niezbyt systematycznie pielęgnowane. :oops:
Miłego dzionka. :D
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

A u mnie przestało padać....ale wszystko mokrutkie :wink:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Tadziu cos tam sypiam ,krótko ale chyba dobrze, bo jakoś ciągnę :wink: No Tadziu zapodałbys jakies fotki ,cos ostatnio mało Ciebie ;:196

Efciu wiedziałam ,ze spotkanko wypadnie super , jakzeby mogło byc inaczej ,w Twoim towarzystwie i w takim cudnym ,magicznym miejscu .....No cos słyszałam o skalniaczku ,ze sie kroi na nastepny sezon ;:333
tade k
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 lis 2010, o 20:56

Post »

Kilka godzin już nie padało , właśnie zaczęło znowu kropić . Wyjazd na grzyby pod znakiem zapytania. ;:oj
Coś tam mam w archiwum , zaraz przejrzę. :uszy
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”