, właśnie o tę mi chodziło
 W necie znalazłam ,że bardzo się rozrasta rozrasta rozłogami , czy to prawda?

. właśnie te kwiatki jego tak mi się podobają, będę cierpliwie czekać
 . właśnie te kwiatki jego tak mi się podobają, będę cierpliwie czekać 

że Was trochę zaniedbałam i wczoraj nie odpowiedziałam na Wasze posty. Moj syn miał imieniny, a więc była mała imprezka.
  że Was trochę zaniedbałam i wczoraj nie odpowiedziałam na Wasze posty. Moj syn miał imieniny, a więc była mała imprezka.  że byłyście u mnie. Już wszystko tłumaczę.
 że byłyście u mnie. Już wszystko tłumaczę. -zanim ja odszukałam tę roślinkę  na zdjęciu- to Ty już wyjaśniłaś sprawę
  -zanim ja odszukałam tę roślinkę  na zdjęciu- to Ty już wyjaśniłaś sprawę   Tak to jest trawa, która wszedzie się " wpycha" , więc celowo posadziłam ją z boku, aby łatwiej było mi trzymać ją w ryzach.
 Tak to jest trawa, która wszedzie się " wpycha" , więc celowo posadziłam ją z boku, aby łatwiej było mi trzymać ją w ryzach. 

Bogusiu bycie u Ciebie to sama przyjemność ,rozkosz dla oczu
 Bogusiu bycie u Ciebie to sama przyjemność ,rozkosz dla oczu   ,spodobały mi się dalie blado różowa i ciemno różowa z białymi wstawkami ,jeśli możesz to wymień się ze mną np.na moje żółte
 ,spodobały mi się dalie blado różowa i ciemno różowa z białymi wstawkami ,jeśli możesz to wymień się ze mną np.na moje żółte

Miałam kiedyś duże kępy, nie mogłam ich się pozbyć
  Miałam kiedyś duże kępy, nie mogłam ich się pozbyć   , w donicy słabo rosła, ale może dlatego ,że miała za sucho
 , w donicy słabo rosła, ale może dlatego ,że miała za sucho