"Witajcie w mojej bajce" dopiero się pisze , hm.....jesień

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Locutus
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 kwie 2010, o 16:48
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Re: "Witajcie w mojej bajce" dopiero się pisze , hm.....jesień

Post »

@ Keetee - Nie no, na punkcie dalii nie jestem aż tak zafiksowany ? bardziej mnie kręcą wilce (w ich wypadku rzeczywiście mam chyzia). Ale dalie też lubię i zamierzam mieć w sporej ilości. Moim problemem jest to, że za dużo roślin mi się cholernie podoba, a metraż jest jaki jest i choć Sosenki4 chce mi wysłać parę metrów kwadratowych, to obawiam się, że na poczcie jej tej przesyłki nie przyjmą. :;230

Pozdrawiam!
LOKI
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

No witam witam Państwa niedzielnie ;:4
U mnie noca był deszczyk ,...tak to ja lubie :uszy
Wczoraj posadziłam na komposcie sliczne Clemki od forumka ,mam nadzieję ze sie ładnie skomponuja na rabatach ;:108 dzisiaj musze w końcu posadzic cebulowe ,ponoc przełom wrzesnia i pażdziernika najlepsiejszy termin...ano zobaczymy :wink: Marzy mi sie aby wyroły tak cudne jak na fotkach w końcu byłoby co podziwiać wiosną :wink: I jeszcze mam całe wiadro bluszcza do ulokowania :wink:
bierę się za odpowiedzi ....
Aguniu ;:196 tęskniłaę :?: Ja bardzo ;:108
Małgosia ja mine juz chyba wyrwałam....nic nie zbierałam ,ale powinnam miec jeszcze nasiona w domu , poszukam jak chcesz .Musiałam ja wyrwac z kilkoma przekwitnietymi kosmosami , ja ja zle posadziłam , bo pomyliłam nasiona :roll:
Aga jestem juz ,i znikac nie będę ...tylko tego czasu wciaz tak mało ;:219
Efciu ta pysznogłówka jest niesamowita , sciełam ja chyba przedwczoraj , miała jeszcze kwiatki , to jest cudna odmiana ,kwitła jako pierwsza i az do tej pory, oczywiscie kwiaty miała mniejsze .Ja jak miałam czas to usywałam jej przekwitłe kwiatuchy to ja pobudzałam ciagle do produkcji .Ściełam bo maczniak ja dopadł ,tak by pewnie jeszcze pociagneła ...mam jeszcze jedna co kwitnie , jasniutki róz , tegoroczny nabytek ;:108
Loki wilce są przecudne , mnie zachwycił ten błękitny , jest niesamowity ;:97 Próbowałam go kupić na alle...ale juz wykupili :roll: Nie wiedziałam ,ze Sosenki gruntem dzieli , moze by sie pisac na trochę .....

nie bedzie zdjecióf ;:145 cos mi fotosik nie działa ;:145
Awatar użytkownika
E@K66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 gru 2008, o 11:54

Post »

Cześć kochana,różową pysznogłówkę mam ale prawdę powiedziawszy nie jest taka ładna bo jakaś chabaziasta.
Jeśli możesz dziś popracować w ogródku to szczęściara z ciebie bo u mnie leje od wieczora ,ale mam inne zajęcie .Moja corka z uczelnia będzię dziś w Przemyślu dlatego muszę co nieco ugotować i jej podam ,nie będzie nawet miala czasu na przyjscie do domu. ;:196
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Efcia to co Ty z obiadkiem lecisz ja gdzies łapać :wink: Ach te mamuski ;:196
U mnie zapowiada sie ładny dzień , słoneczko od rana a wszystko świeżutkie po deszczu ...zeby pogrzebac w ogródku mam w planach...ale co z tego wyniknie to zobaczymy, ciagle mi cos staje na drodze albo goscie albo ja gdzieś jezdżę...ale chyba dzisiaj dam radę ;:130
Miłego dnia Efciu ;:4
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Dobry ;:196 mowisz ze deszcz u Ciebie padal? jestem ciekawa czy do mnie przylezie... moglo by popadac, bo sucho jak na Saharze do tego wieje od paru dni, co sprawe tylko pogarsza.
Ale z drugiej strony, moze lepiej podlewac i cieszyc sie pieknym sloncem i przecudna pogoda ;:108
Awatar użytkownika
E@K66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

He he nie inaczej ,lecę do rynku z wałówką ,ciumki.
Awatar użytkownika
Locutus
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 kwie 2010, o 16:48
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

Mnie wszystkie wilce zachwycają... Mam/miałem już u siebie Ipomoea purpurea, I. sloteri, I. tricolor, I. lobata oraz I. nil (ale tylko w czerwonej odmianie barwnej) ? w przyszłym roku na pewno dołączą do nich I. quamoclit, I. x imperialis oraz I. alba (oczywiście jeśli wyrosną - bo dwa pierwsze już posiałem w tym roku, ale nie wyszło mi z tego absolutnie nic) oraz ? jeśli dostanę nasiona ? prawdopodobnie kolejne odmiany barwne I. nil a także I. cairica... W każdym razie takie mam plany. ;-)

A co do ziemi ? kuknij do Sosenek. :-P

Pozdrawiam!
LOKI
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

Dorotko ;:196 po co płakać spróbuj tu http://www.zapodaj.net/ .Wszyscy mamy kłopot z Fotosikiem i nawet nie dadzą znać na maila ,że przepraszają :evil:tylko potem musisz kliknąć na BBCode i masz
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
E@K66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Cześć kochana miłego dzionka ;:cm
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2009, o 18:55

Post »

:wit i ja się pędzę przywitać :D , uroczego dzionka dla wszystkich ;:196
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Doberek kochani ;:196
Ja oczywiście siedze z kawunia ,mam chwile czasu , moze kto sie podłaczy na poranne chlipanie kawuni :wink:
Wczoraj był cudowny dzień, piekny ,ciepły...no wspaniały....z mojego sadzenia cebul nic nie wyszło ,bo wpadł znajomy z dzieciakami i pojechalismy do stadniny ;:108 Dzieciarnia przeszczesliwa , miały kupe frajdy a ja od razu pomyslałam o innej kupie coby ja do ogrodu zatargać.W kazdym bądz razie owa kupe mam blisko ,a nawet nie wiedziałąm :;230
Własnie byłam u Ciebie Efciu i widze ,zes na nogach :wit Zasiadłam na chwilę z kawunią kochaną :wink:
Jadziu o widzisz ;:196 , dobrze ze mi zapodałaś linka , potem spróbuje podziałac , obawiam sie ,ze bezczasowa dzisiaj bedę ;:219
Loki ....to Ty na prawde szalejesz wilcowo ,ale nie dziwie sie , są zjawiskowo piękne na pewno ,spróbuje i ja upolowac :uszy A powiedz mi w półcieniu jak posadze to sie nie beda zamykały :?: Miłego tygodnia , Ty juz pewnie w drodze :wit
Juluś poprzedniej nocy fajnie u mnie polało...obawiałam sie zeby wczoraj znowu nie lało ,ale nie , dzień był superaśny jak nie wiem co ,ale słyszałam ,ze u Ciebie tyz piknie było ;:215 No jak miałabym wybierac to tez wole podlewac a niech słoneczko daje ile ma tam jeszcze pary ;:172
Majeczka witaj witaj kochana ,choc na kawusie czy lecisz juz do jakiej fabryki :wink:
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

:D od razu kawusia lepiej mi smakuje ;:168
Ledwo zipię, tak mnie korzonki nasuwają. Kurcze, a tak było wczoraj cieplutko......
musiało mnie zawiać ;:222
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

No no teraz Majeczka o zawianie nie trudno,....zdaje sie że ciepełko a wiatr chłodny dmucha , a wieczorem to juz zimnica była ,co rusz to jakis zasmarkaniec chodzi :wink:
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Masz rację, zastanawiam się tylko kiedy ja wykopię dołki na przesadzane i nowe róże. ;:oj
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

uuuu no a bedzie tego ;:224 szalona różana kobieto ;:196
Ja na razie porobiłam znaczniki na róże bo chce te cebulowe wsadzic ...ale cos mi to sie ciagle odwleka w czasie , dzisiaj moze dam rade sie z tymi cebulami wyrobić :roll:
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”