Kwiatuszki Filigranowej cz.III
- izabela skula
- 1000p 
- Od: 3 sie 2010, o 15:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Kwiatuszki Filigranowej cz.III
ale twoja nagarbia to istne cudo 

- Karolina__
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 22 lip 2009, o 19:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Gratuluję kwitnienia nagarbii, ja się chyba w tym roku nie doczekam  

- tesia39
- Od: 9 kwie 2012, o 10:45
Wielkie   

dla całuska i belli
 dla całuska i belli

dla całuska i belli
 dla całuska i belli- justus27
- Od: 18 mar 2009, o 18:54
Śliczny ten, Twój całusek   

Zazdroszczę kwiatów na h.belli. Moja odzyskuje siły witalne po walce z przędziorkami

Zazdroszczę kwiatów na h.belli. Moja odzyskuje siły witalne po walce z przędziorkami

Witajcie kochani... podglądam wasze wątki w wolnej chwili, ale ten tydzień to tylko praca praca i praca... nowe zdjęcia będą w weekend. Planuję wybrać się w końcu na giełdę kwiatową do Tychów, mam nadzieję,że się nie zawiodę. 
A co u kwiatów? Hojka bella ma 3 baldachimki już na dniach do otworzenia i zapączkowana jest dalej obficie. Afelandra otworzyła kwiatuszka, wypatrzylam również pędzik kwiatowy na kolejnej multiflorze:). Hojki carnosy variegaty zaczęły szaleć i wypuściły gigantycznie długie pędy w ciągu 4 dnich.
Pozdrawiam i życzę wielu kwitnień, zdjęcia dopiero będą w weekend jak przeniosę wszytko na nowy komputerei i poinstaluję resztę programów, a to też chwilkę zajmuje.

A co u kwiatów? Hojka bella ma 3 baldachimki już na dniach do otworzenia i zapączkowana jest dalej obficie. Afelandra otworzyła kwiatuszka, wypatrzylam również pędzik kwiatowy na kolejnej multiflorze:). Hojki carnosy variegaty zaczęły szaleć i wypuściły gigantycznie długie pędy w ciągu 4 dnich.
Pozdrawiam i życzę wielu kwitnień, zdjęcia dopiero będą w weekend jak przeniosę wszytko na nowy komputerei i poinstaluję resztę programów, a to też chwilkę zajmuje.

- 
				sylvi
- 1000p 
- Od: 26 sty 2012, o 17:54
giełda kwiatowa  

to już nie mogę się doczekać zdjęć

- Krzysia
- Przyjaciel Forum - silver 
- Od: 3 lip 2012, o 10:07
Pati moja nagarbia (oczywiście gratisik od Ciebie) też mi zakwitła   ma tylko cztery kwiatki ale ona malutka jeszcze
 ma tylko cztery kwiatki ale ona malutka jeszcze 

- Zenia
- Od: 6 wrz 2007, o 20:35
Śliczna ta nagarbia .   a kwitnącej belli zazdroszczę.
  a kwitnącej belli zazdroszczę.   . Moja dalej pączkuje i zrzuca...robi mi tylko nadzieje.
 . Moja dalej pączkuje i zrzuca...robi mi tylko nadzieje.   . Wiem, wiem że nie należy jej tykać...stoi na lodówce. Czyżby jej przeszkadzało częste otwieranie drzwiczek.
 . Wiem, wiem że nie należy jej tykać...stoi na lodówce. Czyżby jej przeszkadzało częste otwieranie drzwiczek.  

a kwitnącej belli zazdroszczę.
  a kwitnącej belli zazdroszczę.   . Moja dalej pączkuje i zrzuca...robi mi tylko nadzieje.
 . Moja dalej pączkuje i zrzuca...robi mi tylko nadzieje.   . Wiem, wiem że nie należy jej tykać...stoi na lodówce. Czyżby jej przeszkadzało częste otwieranie drzwiczek.
 . Wiem, wiem że nie należy jej tykać...stoi na lodówce. Czyżby jej przeszkadzało częste otwieranie drzwiczek.  
- nika28
- 500p 
- Od: 11 lip 2011, o 19:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Pięknisia z tej nagarbii   taka gęsta i lśniąca
  taka gęsta i lśniąca  ja mam troszkę inną ale chyba postawiłam w złym miejscu i strasznie się wyciągnęła a o kwiatkach to w tym roku mogę zapomnieć a szkoda bo były całuśne
 ja mam troszkę inną ale chyba postawiłam w złym miejscu i strasznie się wyciągnęła a o kwiatkach to w tym roku mogę zapomnieć a szkoda bo były całuśne   tak jak w moim awatarze
  tak jak w moim awatarze 

taka gęsta i lśniąca
  taka gęsta i lśniąca  ja mam troszkę inną ale chyba postawiłam w złym miejscu i strasznie się wyciągnęła a o kwiatkach to w tym roku mogę zapomnieć a szkoda bo były całuśne
 ja mam troszkę inną ale chyba postawiłam w złym miejscu i strasznie się wyciągnęła a o kwiatkach to w tym roku mogę zapomnieć a szkoda bo były całuśne   tak jak w moim awatarze
  tak jak w moim awatarze 
Moje "chciejstwa" domowe i działkowe.
Marzenia to niczym nie zmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie. Victor Hugo

Marzenia to niczym nie zmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie. Victor Hugo
Witajcie na giełdzie kwiatowej w Tychach byłam, ale ta giełda to wielka jedna porażka, moje ogrodniectwo o milion procent lepiej zaopatrzone w kwiaty doniczkowe jest. Najwięcej było kwiatów sztucznych takich  gotowych na cmentarz bukietów, wiązanek, potem sporo drzewek, domowych parę ale takie najzwyklejsze nic innego.Ceny nie najniższe.
A teraz lecę do kwiatuszków bo mam dziś z nimi mase roboty.
Krzysia Krysiu strasznie się cieszę, że nagarbia ode mnie ci zakwitła, poprosze o zdjęcia:).
Zenia kochana to jak belcia zasusza ci pączusie to w okresie kwitnienia staraj się ja ciut częściej podlewać;). Na moją i jej zasuszanie pąków to poskutkowało;)
nika28powinna się wygrzać na słoneczku wtedy chętniej kwitnie;)
afelandra

A teraz lecę do kwiatuszków bo mam dziś z nimi mase roboty.
Krzysia Krysiu strasznie się cieszę, że nagarbia ode mnie ci zakwitła, poprosze o zdjęcia:).
Zenia kochana to jak belcia zasusza ci pączusie to w okresie kwitnienia staraj się ja ciut częściej podlewać;). Na moją i jej zasuszanie pąków to poskutkowało;)
nika28powinna się wygrzać na słoneczku wtedy chętniej kwitnie;)
afelandra

- justus27
- Od: 18 mar 2009, o 18:54
Piękny kwiat na tle ślicznych liści  

- Arkadius121
- Od: 30 kwie 2011, o 13:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Niesamowicie oryginalnie prezentująca się afelandra-ładne zdjęcie.
Pozdrawiam

Pozdrawiam

Afelandra ma 2 miłe niespodzianki po bokach:)

Nagarbia zwana całuskiem;)

A to moja różowa zroślicha po bardzo ostrych cięciah teraz zaczyna odrabiac zaległości;). Dzisiaj kolejna porcja zdjeć sadzonek poleci na meile dla tych co czekają na nią;). Można się ustawiać w kolejce po następne rosnące sadzoneczki;) 

Mam 2 odmiany w 1 doniczce. Tą z liśćmi całymi różowymi i taką , która ma zielone liście i różowe żyłki.

Nagarbia zwana całuskiem;)

A to moja różowa zroślicha po bardzo ostrych cięciah teraz zaczyna odrabiac zaległości;). Dzisiaj kolejna porcja zdjeć sadzonek poleci na meile dla tych co czekają na nią;). Można się ustawiać w kolejce po następne rosnące sadzoneczki;)

Mam 2 odmiany w 1 doniczce. Tą z liśćmi całymi różowymi i taką , która ma zielone liście i różowe żyłki.

- tesia39
- Od: 9 kwie 2012, o 10:45
Afelandra zawsze mi się podobała, a twoja wyjątkowo ładnie wygląda  Zroślicha pięknie Ci się wybarwiła
 Zroślicha pięknie Ci się wybarwiła  , szkoda że nie mam warunków do trzymania jej
 , szkoda że nie mam warunków do trzymania jej  . Wszystkie słoneczne miejscówki już dawno zajęte
 . Wszystkie słoneczne miejscówki już dawno zajęte  

Zroślicha pięknie Ci się wybarwiła
 Zroślicha pięknie Ci się wybarwiła  , szkoda że nie mam warunków do trzymania jej
 , szkoda że nie mam warunków do trzymania jej  . Wszystkie słoneczne miejscówki już dawno zajęte
 . Wszystkie słoneczne miejscówki już dawno zajęte  

- mmaryla
- Od: 23 lut 2011, o 13:24
Urocza ta różowa zroślicha, no i rośnie u Ciebie Pati jak na drożdżach