Comcia 
Aproszę bardzo dobry pomysł zawsze ma swoją cenę

Dostałam te kosteczki inaczej pewnie bym jakieś cegiełki właśnie dała-a miejsce jest po wyciętej starej wiśni-było idealne na ognicho
Loki 
Ano pachnące cudowne
prażone-jak to inni mówią
prażonki,pieczonki-potrawa nie wszystkim znana-ponoc od cyganów pochodzi-co ukradł z pola(czyli głownie ziemniaki,marchew,buraki cebula pietruszka)i kura

to wsadził i upiekł

My dajemy na dno boczek,gar smarujemy smalcem vel margaryną i warstwami układamy ziemniaki(pokrojone w cząstki)marchew cebula kiełbaska sól pieprz zielona natka kawałki margaryny i tak do samej góry=można dawać dowolne mięsko i dodawać innych przypraw i warzyw ale tak jest najprościej a przez to chyba najsmaczniej

I na niewielkim ogniu tak sie tam samo robi max 50 min aha na górę można dac liście kapusty i przykrywamy pokrywą-jak nie ma pokrywy kiedyś garnki nie miały to wycinało się darń z trawnika i było ok=polecam

cudo na kubki smakowe-można robic tez w domku oczywiście tylko na góre dac folie aluminiuwą i pokrywkę i tak na małym ogniu ok 45 min jest S u p e r polecam
A teraz idę do lodówki po
