Grażynko widzę że zmieniasz oczko, ja też planuję usunąć wannę
którą miałam wkopaną w ziemie i służyła za małe oczko a zrobić taką
małą fontannę która będzie się lała po kamieniach, tylko nie ma mi kto
wykopać tej wanny, muszę bardziej moich Panów zmobilizować
Grażynko -zdjęcia Kapliczki wstawiłam na Kaszubskich i jedno u mnie. Wybacz, że dopiero dzisiaj ale przez ostatnie dni fatalnie chodził mi internet, a wczoraj po południu i wieczorem w ogóle nie mogłam się połączyć. Dzisiaj w miarę słoneczna pogoda i net zachowuje się normalnie.
Marysiu dziękuję,już widziałam i ................
Ja byłam na pięknej wycieczce Elbląg,Tolkmicko,Kadyny i Frombork.Przyjechałam trochę zmęczona ale zachwycona.Foto nie budiet,aparat został doma.Ale Lusia wstawiała już z podobnej wycieczki zdjęcia u siebie.Jutro i pojutrze wycieczka shoppingowa a w najbliższych dniach wycieczka do Malborka.W pracy myślałam,że będzie spokojnie a jest urwanie głowy.
Każda z gladioli ma piękny kolor. Nie wiadomo, który piękniejszy.
Też takiej niebieskiej jeszcze nie spotkałam.
Grażynko, to kupione, czy ścięte z ogródka ?
Grażynko - wybacz, nie doszłam jeszcze do Ciebie aby zrobić obiecane zdjęcia
Mam gości na działce - syn przyjaciół z żoną i dwuletnią Majeczką, która od dzisiaj mówi do mnie babciu
Dzisiaj już się trochę ogarnęłam i mam chwilkę na forum Jutro wyjeżdżają - więc wieczorkiem przejdę się za lasek
Dzięki Marysiu.Już pisałam u Ciebie,że nikt u mnie nie ma czasu na zdjęcia.Młodzi z Halinką przyjechali w sobote wieczorem do domu ale dzisiaj juz wracają a M zostal z Bronusiem.
Ale śliczne kwitnienia,dzięki Marysiu,czy widziałaś maciejkę?w okolicy malin za jabłonką?
Właśnie upiekłam chleb,szt 3 chyba dojdę do ilości małej piekarni.Na szczęście mieszczą mi sie 3 fotemki w piekarniku.