Mój ogródek - Dorota T.- 2008r
-
bożena170365
- 500p

- Od: 17 lut 2008, o 22:48
Przepraszam, że odpowiem lakonicznie, ale obowiązki i choroba ograniczają mój czas.
Niby nic poważnego, ale z sił opadłam.
Serdecznie dziękuję za odwiedziny i pochlebstwa, jak zwykle poprawiają mi humor i dodają skrzydeł.
Bernadetko, nie znam nazwy tej funkii
, kupiłam ją jako-hosta.
Roślina, której zdjęcie wkleiłaś, to szałwia lekarska "Tricolor".
Jaszczurki zamieszkały na moim skalniaczku i całe szczęście, bo inaczej ślimaki pożarłyby wszystko w moim ogródku.
Zielona jaszczurka wcele nie była chętna do współpracy, biegałam po skalniaku jak szalona, by choć jedną fotkę pstryknąć, nie chcę nawet się domyślać co pomyśleli o mnie sąsiedzi.
Jeszcze raz dziękuję za odwiedziny i miłe słowa.
Pozdrawiam serdecznie.
Niby nic poważnego, ale z sił opadłam.
Serdecznie dziękuję za odwiedziny i pochlebstwa, jak zwykle poprawiają mi humor i dodają skrzydeł.
Bernadetko, nie znam nazwy tej funkii
Roślina, której zdjęcie wkleiłaś, to szałwia lekarska "Tricolor".
Jaszczurki zamieszkały na moim skalniaczku i całe szczęście, bo inaczej ślimaki pożarłyby wszystko w moim ogródku.
Zielona jaszczurka wcele nie była chętna do współpracy, biegałam po skalniaku jak szalona, by choć jedną fotkę pstryknąć, nie chcę nawet się domyślać co pomyśleli o mnie sąsiedzi.
Jeszcze raz dziękuję za odwiedziny i miłe słowa.
Pozdrawiam serdecznie.
- chatte
- Przyjaciel Forum

- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dorotko, kuruj się, bo przeciez teraz zaczął się najpękniejszy czas w ogrodzie, wreszcie ciepło!
Jak jesteś osłabiona, to sobie siądź w ogrodzie i odpoczywaj
Mam nadzieję, ze szybko odzyskasz siły
Ta jaszczurka to naprawdę piekność. U mnie są alno całkiem zielone, albo brązowe. Taka dwukolorowa pojawiła się tylko raz i od razu uciekła
Jak jesteś osłabiona, to sobie siądź w ogrodzie i odpoczywaj
Ta jaszczurka to naprawdę piekność. U mnie są alno całkiem zielone, albo brązowe. Taka dwukolorowa pojawiła się tylko raz i od razu uciekła
Dziękuję Izuniu.
Kuruję się, ale efekty marne i już nawet nie nadążam ze zdjęciami, coraz więcej roślin rozkwita i cieszy nasze oczy.
Pozdrawiam serdecznie.
Jolu nie wiem jaka to roślinka. Sprawdzałam w internecie i trochę przypomina jedną odmianę pszonaka, ale kolor ma mniej intensywny (może to kwestia zdjęcia)
Wklejam zdjęcie , może ktoś rozpozna i rozwikła zagadkę.

I ogólny widoczek

Kuruję się, ale efekty marne i już nawet nie nadążam ze zdjęciami, coraz więcej roślin rozkwita i cieszy nasze oczy.
Pozdrawiam serdecznie.
Jolu nie wiem jaka to roślinka. Sprawdzałam w internecie i trochę przypomina jedną odmianę pszonaka, ale kolor ma mniej intensywny (może to kwestia zdjęcia)
Wklejam zdjęcie , może ktoś rozpozna i rozwikła zagadkę.

I ogólny widoczek

Dorotko pięknie u ciebie ,ale czy ty się nie boisz tej jaszczurki ja mam dreszcze na sam widok
Pozdrawiam - Krystyna
Wiejski ogród - kamixsa
Wiejski ogród - kamixsa
- empuza
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 4 cze 2007, o 09:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Dorotko
U Ciebie nawet zwykły chwaścior wygląda jak cudowny okaz, tak pięknie potrafisz wszystko pokazać. Nie masz za dużo jaszczurek?, bo u mnie właśnie zaczyna się bitwa ze ślimakami hihihi.
Zdrowiej nam , kochana, zdrowiej
U Ciebie nawet zwykły chwaścior wygląda jak cudowny okaz, tak pięknie potrafisz wszystko pokazać. Nie masz za dużo jaszczurek?, bo u mnie właśnie zaczyna się bitwa ze ślimakami hihihi.
Zdrowiej nam , kochana, zdrowiej
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
- tulipanka
- Przyjaciel Forum

- Od: 20 kwie 2007, o 12:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Dorotko.
Troszkę miałam zaległości u ciebie, ale już nadrabiam.
Cóż mogę napisać. Jak zwykle piękne zdjęcia pięknych roślin. Z ostatniej sesji zdjęciowej spodobał mi się orlik i hosta.
Uwielbiam orliki za ich barwy i kształty. A poza tym są nie kłopotliwe w uprawie.
Życzę słonecznej niedzieli i pozdrawiam
Troszkę miałam zaległości u ciebie, ale już nadrabiam.
Cóż mogę napisać. Jak zwykle piękne zdjęcia pięknych roślin. Z ostatniej sesji zdjęciowej spodobał mi się orlik i hosta.
Uwielbiam orliki za ich barwy i kształty. A poza tym są nie kłopotliwe w uprawie.
Życzę słonecznej niedzieli i pozdrawiam
- Karo
- -Administrator Forum-.

- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Mam nadzieję,że wróciłaś już do zdrowia Dorotko
Twój skalniak na pewno wygląda przepięknie teraz i każdego dnia inaczej .
Musisz ,musisz zebrać siły i pokazywać nam jego kolejne odsłony,
ja czekam niecierpliwie .
Jaszczura sie boję ale trzeba przyznać ma wygląd interesujący - pasuje zresztą do Twojego ogrodu.
Lataj ,lataj z aparatem niech i o Tobie myślą sąsiedzi to samo co o mnie ...
Ja wielokrotnie leżę na brzuchu i robię fotki z "parteru" i też dopiero jak sie podniosę to myślę sobie co inni mogli pomyśleć patrząc na moje wyczyny...
Życzę Ci Dorotko wszystkiego najlepszego ale zdrowia i zdrowia i zdrowia najserdeczniej
KaRo ;:228
Twój skalniak na pewno wygląda przepięknie teraz i każdego dnia inaczej .
Musisz ,musisz zebrać siły i pokazywać nam jego kolejne odsłony,
ja czekam niecierpliwie .
Jaszczura sie boję ale trzeba przyznać ma wygląd interesujący - pasuje zresztą do Twojego ogrodu.
Lataj ,lataj z aparatem niech i o Tobie myślą sąsiedzi to samo co o mnie ...
Ja wielokrotnie leżę na brzuchu i robię fotki z "parteru" i też dopiero jak sie podniosę to myślę sobie co inni mogli pomyśleć patrząc na moje wyczyny...
Życzę Ci Dorotko wszystkiego najlepszego ale zdrowia i zdrowia i zdrowia najserdeczniej
KaRo ;:228