).
 ).A czemu takie wielkie krzaczory wybrałaś pod blok? I czemu jabłonkę?

).
 ).

Krysiu, tylko dwie rosną w donicach. Cały czas kwitną - od końca maja!!! Myślę, że jesienią jest więcej roboty w ogrodzie. Powolutku się zrobi.
 Krysiu, tylko dwie rosną w donicach. Cały czas kwitną - od końca maja!!! Myślę, że jesienią jest więcej roboty w ogrodzie. Powolutku się zrobi. 
  Izunia, muszę je przenieść, żeby mieć więcej miejsca na róże!!!
 Izunia, muszę je przenieść, żeby mieć więcej miejsca na róże!!!  

i wiesz sama jaki moment będzie dobry
  i wiesz sama jaki moment będzie dobry   

Daj sobie na luz dziewczyno .Byłam dzisiaj u Baśki po miodunki i marzankę wonną .Musze kupić trawę ,zeby wysiać ,ale musiałby znów spaść deszcz bo przecież nie bedę latać z polewaczką
 Daj sobie na luz dziewczyno .Byłam dzisiaj u Baśki po miodunki i marzankę wonną .Musze kupić trawę ,zeby wysiać ,ale musiałby znów spaść deszcz bo przecież nie bedę latać z polewaczką

i wszędzie pięknie ,a jak z upierdliwym sąsiadem -odpuścił .
  i wszędzie pięknie ,a jak z upierdliwym sąsiadem -odpuścił . 

Jadzia, trawę siej, bo ma padać do niedzieli. Będzie ładnie. Mam gości z Sierpca i moi wrócili.
 Jadzia, trawę siej, bo ma padać do niedzieli. Będzie ładnie. Mam gości z Sierpca i moi wrócili.  Maja, oj wzięło mnie, wzięło. Ale Ch.Austina załatwiłam na cacy!!!
 Maja, oj wzięło mnie, wzięło. Ale Ch.Austina załatwiłam na cacy!!!  Jabłonkę podaruję sąsiadowi
 Jabłonkę podaruję sąsiadowi  
  Bożenko, patrz wyżej co napisałam do Majki. Jaka tam ze mnie ogrodniczka.Rozwary mam biały i różowy i musze je przesadzic w inne miejsce, bo tam mam do przeróbki. Oj, będzie się działo!!!!
 Bożenko, patrz wyżej co napisałam do Majki. Jaka tam ze mnie ogrodniczka.Rozwary mam biały i różowy i musze je przesadzic w inne miejsce, bo tam mam do przeróbki. Oj, będzie się działo!!!!  
  Hej, Olku igrzyska się skończyły, pogody nie ma, więc przesadzać roślinki trzeba. Pod blokiem już mamy kolorowo, ale teraz trzeba wszystko uporządkować. Sąsiad pomaga mi bardzo i też chce mieć ładnie. Razem zrobimy, bo samej byłoby bardzo ciężko.
 Hej, Olku igrzyska się skończyły, pogody nie ma, więc przesadzać roślinki trzeba. Pod blokiem już mamy kolorowo, ale teraz trzeba wszystko uporządkować. Sąsiad pomaga mi bardzo i też chce mieć ładnie. Razem zrobimy, bo samej byłoby bardzo ciężko. mam to szczęście że sąsiadka z sieni obok też dba więc nasze ogródki  zlewają się w jeden duży, kilka klatek dalej też porobione. Dobre i to jak na 8,  3 są uporządkowane, toż to prawie 50%
 mam to szczęście że sąsiadka z sieni obok też dba więc nasze ogródki  zlewają się w jeden duży, kilka klatek dalej też porobione. Dobre i to jak na 8,  3 są uporządkowane, toż to prawie 50% 

i jeszcze krytykować potrafią.
 i jeszcze krytykować potrafią.
 , a do tego sąsiad dogaduje ,ze wszystkie korzenie drzewom powyrywam
, a do tego sąsiad dogaduje ,ze wszystkie korzenie drzewom powyrywam   Czyżbym była Wyrwidębem chyba jednak nie
 Czyżbym była Wyrwidębem chyba jednak nie   

Adrianie, cieszę się, że u Ciebie ludzie złapali bakcyla. Moja sąsiadka z dołu już 6 rok kupuje róże i jakoś się nie doczekałam. Na nasze kwiaty mówi chabazie. Ona jest zamożna i dla niej nasze roślinki, to chabazie. Ale nic od siebie nie dała. Gadać, to każdy potrafi.
 Adrianie, cieszę się, że u Ciebie ludzie złapali bakcyla. Moja sąsiadka z dołu już 6 rok kupuje róże i jakoś się nie doczekałam. Na nasze kwiaty mówi chabazie. Ona jest zamożna i dla niej nasze roślinki, to chabazie. Ale nic od siebie nie dała. Gadać, to każdy potrafi. Krysiu, krytykantkę mam!! A jakże!!! Nasze roślinki, to chabazie. Ale niech jej będzie. Jutro porobię fotki z okna, to wkleję jak to już wygląda.
 Krysiu, krytykantkę mam!! A jakże!!! Nasze roślinki, to chabazie. Ale niech jej będzie. Jutro porobię fotki z okna, to wkleję jak to już wygląda.  
  Irenko, zaraz do Ciebie wpadnę i może coś "odgapię" Wybieramy się w Wasze strony.
 Irenko, zaraz do Ciebie wpadnę i może coś "odgapię" Wybieramy się w Wasze strony. 

Basiu, nie mam pojęcia. Wiem tylko, że przy porzeczkach rośliny chorują. Mam to u siebie. Sąsiad za siatką ma czerwoną porzeczkę i moje roślinki mają taką rdzę na liściach. Wejdź na wątek piwonii i tam zapytaj. U Jadzi koło agrestu rosną róże i są ładne, ale piwonie powinny wszędzie rosnąć. Lepiej zapytaj fachowców
 Basiu, nie mam pojęcia. Wiem tylko, że przy porzeczkach rośliny chorują. Mam to u siebie. Sąsiad za siatką ma czerwoną porzeczkę i moje roślinki mają taką rdzę na liściach. Wejdź na wątek piwonii i tam zapytaj. U Jadzi koło agrestu rosną róże i są ładne, ale piwonie powinny wszędzie rosnąć. Lepiej zapytaj fachowców