Ale za zdjęcie skrętnika, należy mu wszystko wybaczyć, oby tak dalej
Zieloni podopieczni u fiskompa
-
sylvi
- 1000p

- Od: 26 sty 2012, o 17:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Zieloni podopieczni u fiskompa
to mamy dwoje fiskompów, jedną na co dzień
i jednego nocnego podkradacza
- ingga
- 500p

- Od: 7 paź 2009, o 10:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
też mam takie odczuciekoniczynka pisze:przypomina mi lody ten kolor
nie wiem czemu ale smacznie się na niego patrzy

- Nolinka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 28 maja 2012, o 09:54
Masz przecudne i wspaniałe skrętniki, śliczne zadbane paprocie, bardzo ładne anturium scherzanum i calatee. Bardzo żałuję, że nie mam czym się z tobą wymienić
ale będę kibicować twoim kwiatuszkom - niech pięknie rosną i kwitną. O tym , że istnieją takie kwiatuszki jak skrętniki, dowiedziałam się na FO, bo w naszych marketach to odnoszę wrażenie, że nie nadążają za potrzebowaniem
Pozdrawiam i zapraszam do siebie
Pozdrawiam i zapraszam do siebie
Zapraszam Roślinki Nolinki cz2 Cz1
- justus27

- Od: 18 mar 2009, o 18:54
Ach te róże - to przecież królowe wśród kwiatów, piękna
Zeus - ma cudne... prawie żółte kwiaty.
Zeus - ma cudne... prawie żółte kwiaty.
- fiskomp

- Od: 1 wrz 2010, o 21:22
No tak jeśli patrzeć na to z tej strony to tak lody waniliowo-śmietankowe (lub zabajone moje ulubionekoniczynka pisze:przypomina mi lody ten kolor
nie wiem czemu ale smacznie się na niego patrzy
Tesia 39 dziękuje.
Sylvi jeśli już chorować na jakąś chorobę to tylko na roślinną np. skrętnikozę....
Dagg dziękuje, żółty kolor nie jest często spotykany wśród skrętników ( podobne ubarwienie kwiatów ma Alissa tylko kwiat jest mniejszy i nie ma frezowanych płatków)
Widziałam, widziałam masz cudeńka i ślicznie kwitnąrenatas pisze:Zeus piękny,majestatyczny
...też mam ,właśnie ma pąki
Juni
Oksi, tak mnie to zaciekawiło czy są fiołki w kolorze żółto-białym?
Ingga jednak skojarzenie kulinarne?
Nolinka dziękuję
Justus27 to jedna z trzech, żółta róża, nie jest może zbyt wytworna ale przepięnie pachnie. Jeśli lubisz Justynko żółty kolor to polecam Alissę, Zeusa i Apisa (dwa ostatnie to Kleszczyńskiego)
A u mnie takie oto kwiatnienia

By fiskomp2
ALIEN

By fiskomp2
JANA

By fiskomp2
PINK SOUFFLE, którym mogę się cieszyć dzięki Renatas , dziękuje kochana

By fiskomp2
MIDNGHAT FLAME
- fiskomp

o tak.... 
cały czas kwitną Ziutek, Seniorita, Wow, Rose,Kahitna i inne, Falki powtarzają kwitnienie na przedłużonych pędach, no jednym słowem jest co podlewać i w domu i na dworze, bo mam pelargonie w skrzynkach i inne ogrodowe w donicach czekające na docelowe mniejsce w ogrodzie (przymierzam się do wrzosowiska)
Powtórka... ZIUTEK

By fiskomp2
cały czas kwitną Ziutek, Seniorita, Wow, Rose,Kahitna i inne, Falki powtarzają kwitnienie na przedłużonych pędach, no jednym słowem jest co podlewać i w domu i na dworze, bo mam pelargonie w skrzynkach i inne ogrodowe w donicach czekające na docelowe mniejsce w ogrodzie (przymierzam się do wrzosowiska)
Powtórka... ZIUTEK

By fiskomp2
..ach te skrętniki, jak je nie kochać?
Ziutek jest sliczny, a Midnight flame ma cudny odcień...
Mój zielony kącik - http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 36&t=48108" onclick="window.open(this.href);return false;,
Wymiana/sprzedaż - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=11&t=47934" onclick="window.open(this.href);return false;
- Joanna
Wymiana/sprzedaż - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=11&t=47934" onclick="window.open(this.href);return false;
- Joanna
- trzynastka

- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Miałam nie wchodzić miałam nie wchodzić
znowu chora wychodzę cudne je masz 
- tesia39

- Od: 9 kwie 2012, o 10:45
Ależ piękne skrętniczki
, można się skrętnikozy nabawić 
- Nolinka

- Od: 28 maja 2012, o 09:54
Ale śliczności
- jak dla mnie Ziutek wymiata 
Zapraszam Roślinki Nolinki cz2 Cz1
- renatas

- Od: 25 paź 2010, o 17:33
Basiu
rzeczywiście Twoja JANA wygląda zupełnie inaczej niż moja ,a jak widzę i jedna i druga kupiona od autora....dziwne
a mogłabyś jeszcze powtórzyć zdjęcie w świetle dziennym?...bo Twój Pink Souffle też jakoś inaczej wygląda.
Mnie się kiedyś tak zdarzyło,że pierwsze kwiaty odmiany GINA były dziwnie wybarwione ,niezgodnie z odmianą,nawet pisałam maila do autora w tej sprawie i co się okazało?...że następne kwitnienie było już prawidłowe,więc może poczekajmy.
rzeczywiście Twoja JANA wygląda zupełnie inaczej niż moja ,a jak widzę i jedna i druga kupiona od autora....dziwne
Mnie się kiedyś tak zdarzyło,że pierwsze kwiaty odmiany GINA były dziwnie wybarwione ,niezgodnie z odmianą,nawet pisałam maila do autora w tej sprawie i co się okazało?...że następne kwitnienie było już prawidłowe,więc może poczekajmy.
Pozdrawiam, Renata
Skrętniki renatas cz.II,Storczyki,Nadwyżki skrętników i żurawek,mój album w picasa
Skrętniki renatas cz.II,Storczyki,Nadwyżki skrętników i żurawek,mój album w picasa
- fiskomp

To prawda.....sa naprawdę super nie klopotliwe i dośc łatwe w uprawie..jak już spełni sie wszystkie warunki, które lubią..Migotka pisze:..ach te skrętniki, jak je nie kochać?
Trzynastka zapraszam, zapraszamtrzynastka pisze:Miałam nie wchodzić miałam nie wchodzić![]()
![]()
znowu chora wychodzę cudne je masz
Tesia 39 skrętnikoza to nic złego
Nolinka dzięki, mnie też się podoba
Też się nad tym zastanawiałam (nad mailem do Kleszczyńskiego), ale poczekam bo wczoraj zobaczyłam szczytowy kwiat na Wow (a mam go już prawie rok) był cały żółty z różową obwódką dokoła-też dziwoląg. Więc pewnie od czasu do czasu takie dziwa się zdarzają..renatas pisze: Mnie się kiedyś tak zdarzyło,że pierwsze kwiaty odmiany GINA były dziwnie wybarwione ,niezgodnie z odmianą,nawet pisałam maila do autora w tej sprawie i co się okazało?...że następne kwitnienie było już prawidłowe,więc może poczekajmy.
Lubię takie delikatne kwiatuszki jak Alien 
mnie zachwycił Zeus, z resztą już z nazwy "rządzi" nie ? w końcu imię do czegoś zobowiązuje:P
Zajmować się biologią oznacza podglądać Boga przy akcie stworzenia. /Walter Nernst/
Oto JA i moje roślinki
Oto JA i moje roślinki