Ogródek AGNESS cz.12
- sweety
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 20 mar 2012, o 09:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogródek AGNESS cz.12
Bardzo, ale to bardzo, mi się podobają Twoje liliowce

- Wanda7
- -Moderator Forum-.

- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Mnie szczególnie ten pełny wpadł w oko, a czerwony ma bardzo żywy niespotykany kolorek 
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Piękne liliowce Aguś niektóre z nich tez mam tylko ,że bez nazw .Pierwszy raz w tym roku zauważyłam ,że one pięknie pachną a może ten rok jest taki .Mnóstwo kwiatów mają w tym roku i coraz bardziej mi sie podobają tylko ten brak miejsca
-
dawidbanan
- ---
- Od: 29 cze 2009, o 13:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Widzę, że liliowce pięknie i obficie u Ciebie kwitną.
Chyba pasuje im Twoja gleba. Czym je karmisz?
Chyba pasuje im Twoja gleba. Czym je karmisz?
- ElleBelle
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 5 paź 2009, o 15:36
Aż dech mi zaparło tyle pięknych liliowców,ale masz do nich rękę
Ja cieszę się z też pięknego kwitnienia floksów 
Pozdrawiam, Ela
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
- majka411

- Od: 12 sie 2009, o 18:55
Nacieszyłam się widokami
- korzo_m

- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
Liliowiec lawendowy z żółtym środkiem cudny. Pięknie wszystkie wyglądają , szkoda że tego roku tak szybko kończą kwitnienie, u moich już po kwitach.
Hellou ;)
Ach te liliowce. Muszę przyznać, że skutecznie rozpanoszyły się w moim serduchu. Widzę, że masz Frans Halls'a. Marzy mi się, świetnie wygląda. Do żółtego i czerwonego (tego na samym dole) też jakoś szerzej się uśmiecham. Najbardziej lubię te jednokolorowe. Te stare są najlepsze. Nie kapryszą, dają sobie radę z zimą ;) Lilie też masz śliczne, a na hosty to już patrzeć nie mogę. To prawda, że najlepsze efekty uzyskuje się, gdy roślinki tworzą jednolite połacie. Nie wiem czy potrafiłabym wybrać - jedna odmiana większej ilości czy kilka. Ja póki co jestem jak sroka... Takie miszmasze jak u Ciebie też są piękne, a roślinki wcale nie takie małe. Śliczne dorodne kępki. Podoba mi się
Pozdr.
Ach te liliowce. Muszę przyznać, że skutecznie rozpanoszyły się w moim serduchu. Widzę, że masz Frans Halls'a. Marzy mi się, świetnie wygląda. Do żółtego i czerwonego (tego na samym dole) też jakoś szerzej się uśmiecham. Najbardziej lubię te jednokolorowe. Te stare są najlepsze. Nie kapryszą, dają sobie radę z zimą ;) Lilie też masz śliczne, a na hosty to już patrzeć nie mogę. To prawda, że najlepsze efekty uzyskuje się, gdy roślinki tworzą jednolite połacie. Nie wiem czy potrafiłabym wybrać - jedna odmiana większej ilości czy kilka. Ja póki co jestem jak sroka... Takie miszmasze jak u Ciebie też są piękne, a roślinki wcale nie takie małe. Śliczne dorodne kępki. Podoba mi się
Maju tak,są miniaturowe!!!!!Wspaniale na obrzeża rabatki.
Aga to festiwal lilii i liliowców.Wspaniale je pokazujesz.Pewnie zakończy się to nowymi zamowieniami.Na liliowce miniaturowe teraz się przyczaję.na razie mam 3 szt.Pachną!!!
Aga to festiwal lilii i liliowców.Wspaniale je pokazujesz.Pewnie zakończy się to nowymi zamowieniami.Na liliowce miniaturowe teraz się przyczaję.na razie mam 3 szt.Pachną!!!
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aniu cieszę się
Liliowce to świetne kwiaty, piękne, wytrzymałe, niekłopotliwe, warto je miec w ogródku
Wandziu czerwony to faktycznie zaróweczka....szczególnie prześwietlony słońcem aż świeci
Jadziu moje liliowce też nie mają imion....to znaczy mają, ale ja ich nie znam
Mnie też zaskoczyło, ze niektóre liliowce tak pięknie pachną. Wiedziałam, ze pachnie tylko wcześniutki cytrynowy....naprawdę mocno i pięknie, a teraz okazało się, ze i inne ślicznie pachną
U mnie też brak miejsca jest największym problemem, bo bardzo chętnie posadziłabym jeszcze kilka odmian....
Dawidku ja w ogóle jestem bardzo skąpa w dokarmianiu roślin
Wiosną podsypuję tylko troszkę azofoski i to tyle....
Elu dziękuję
Floksy są naprawdę śliczne, ja również bardzo je lubię
Majeczko mam kilka miniaturek , są śliczne....jak zresztą wszystkie inne
Życzę Ci miłego pobytu na działeczce,....zresztą on na pewno będzie miły, w takim bajecznym różanym otoczeniu
Dorotko moje mają jeszcze trochę pąków, ale widac, że jeszcze troszkę i będzie koniec kwitnienia w tym sezonie...
Santio liliowce są w stanie zauroczyc, to śliczne kwiaty i całkowicie niekłopotliwe
Bardzo żałuję, że nie mam miejsca, bo posadziłabym chętnie jeszcze kilka odmian.
Host mam sporo kęp, ale niewiele odmian. Chcę troszkę urozmaicic swoje hostowisko
Aniu ja swoich miniaturowych jeszcze nie wąchałam, muszę to nadrobic....ciekawa jestem bardzo
Kilka widoczków

Wandziu czerwony to faktycznie zaróweczka....szczególnie prześwietlony słońcem aż świeci
Jadziu moje liliowce też nie mają imion....to znaczy mają, ale ja ich nie znam
Dawidku ja w ogóle jestem bardzo skąpa w dokarmianiu roślin
Elu dziękuję
Majeczko mam kilka miniaturek , są śliczne....jak zresztą wszystkie inne
Życzę Ci miłego pobytu na działeczce,....zresztą on na pewno będzie miły, w takim bajecznym różanym otoczeniu
Dorotko moje mają jeszcze trochę pąków, ale widac, że jeszcze troszkę i będzie koniec kwitnienia w tym sezonie...
Santio liliowce są w stanie zauroczyc, to śliczne kwiaty i całkowicie niekłopotliwe
Host mam sporo kęp, ale niewiele odmian. Chcę troszkę urozmaicic swoje hostowisko
Aniu ja swoich miniaturowych jeszcze nie wąchałam, muszę to nadrobic....ciekawa jestem bardzo
Kilka widoczków

- sweety

- Od: 20 mar 2012, o 09:37
Prześliczne widoki - w sam raz na taki pochmurny dzień 
- majka411

- Od: 12 sie 2009, o 18:55
Aga, oddaję pokłony dla twórczyni tych rabat
Piękne kompozycje
Piękne kompozycje
- piofigiel
- 1000p

- Od: 11 lis 2009, o 17:15
A ja nie wiedziałem że liliowce pachną, moje pewnie nie i stąd ta niewiedza, chociaż mam tego cytrynowego 'wcześniaka' ale go nie obwąchiwałem. Za to mam jedną, z ogromnymi kwiatami lilię i ona pachnie jak licho. Pięknie Ci Agnieszko kwitnie ogród, wygląda tak przyjaźnie i przytulnie, masz gdzie się relaksować i jak to mówią 'ładować akumulatory. Mam też któreś podobne liliowce do Twoich, miałem nawet zapytać o nazwę ale przeczytałem że nie znasz wszystkich imion, to nie będę zwracał głowy. Ja też nie znam, może je kiedyś uda mi się opisać ale przecież najważniejsze aby ładnie i obficie kwitły oraz żeby dobrze się komponowały na rabatach a nazwy to sprawa drugorzędna, chociaż czasem dobrze jest błysnąć wiedzą
Pozdrawiam Tomek
Pozdrawiam Tomek
- Margo2

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jak mnie dawno u Ciebie nie było
Tyle straciłam. To znaczy tyle do nadrabiania, bo szkoda przegapić takie widoki.
Pisałaś, że u mnie busz. W porównaniu z Twoim mój się chowa.
Jest cudownie. Tyle lilii i liliowców. I na dokładkę tak skomponowanych.
Rewelacja
Tyle straciłam. To znaczy tyle do nadrabiania, bo szkoda przegapić takie widoki.
Pisałaś, że u mnie busz. W porównaniu z Twoim mój się chowa.
Jest cudownie. Tyle lilii i liliowców. I na dokładkę tak skomponowanych.
Rewelacja
- robaczek_Poznan

- Od: 30 sty 2012, o 23:42
Agness, te lilie wyglądają na rabatach jak wypasione wieżowce
Dumnie wyprostowane, a kwiaty tak barwne i okazałe..
Piękne kompozycje z floksami! Twój ogród pokazuje tyle różnorodności, że mógłby być abecadłem młodego ogrodnika, takiego jak ja
Cieszę się, że mogę czerpać z takich wzorców
Pozdrowionka
Piękne kompozycje z floksami! Twój ogród pokazuje tyle różnorodności, że mógłby być abecadłem młodego ogrodnika, takiego jak ja
Pozdrowionka