Moi zieloni współmieszkańcy - AlfaXIII
Mam w sumie trzy rodzaje w paseczki nie licząc Zebriny:) Ciągle usiłuję im dopasować nazwy.agaxkub pisze:bo jest jeszcze taka do pasiatki podobna ale ma na każdym listku regularne białe paseczki
Na zdjęciu wszystkie w kupie.

A co sobie będę krzywdować ;)Ziel-ona pisze: Takiej to dobrze.... Wink Kwiatki nowe, ogródek, słoneczko, piwko...żyć nie umierać Very Happy
Jeśli zablokowało się - pchaj na siłę. Jeśli się rozleci, to znaczy, że i tak wymagało wymiany.
moje zielone cz.1 i moje zielone cz.2
No to musimy nieco poczekać. Jak widzisz to maleństwo. Przypomnij mi się :)Twoja też się wybarwiała na różowo? Bo ta powinna
U innych jest cała różowa.
O! Popsuła mi się srebrna karta
Kurka ile ja gadam ;)
O! Popsuła mi się srebrna karta
Jeśli zablokowało się - pchaj na siłę. Jeśli się rozleci, to znaczy, że i tak wymagało wymiany.
- agaxkub
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 3 paź 2007, o 09:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
jasne że poczekamAlfaXIII pisze:No to musimy nieco poczekać. Jak widzisz to maleństwo. Przypomnij mi się :)Twoja też się wybarwiała na różowo? Bo ta powinnaU innych jest cała różowa.
O! Popsuła mi się srebrna karta![]()
Kurka ile ja gadam ;)
moja na balkonie robiła się leko fioletowawa
ale obserwuje że wszystkie trzykrocie wystawione na słonko wybarwiają się na fiolet - mniej lub bardziej ale generalnie zawsze
Aga dziękuję
Co do trzykrotek to, też to zauważyłam, na słonku zawsze coś różowawego się pojawia. Nawet na tych czysto zielonych.
Co do trzykrotek to, też to zauważyłam, na słonku zawsze coś różowawego się pojawia. Nawet na tych czysto zielonych.
Mam, mam, mam ;:26
;:49
Wylicytowałam ją :P

Fotka ściągnięta ze strony aukcyjnej ale chyba mi łba nie urwą bo wygrałam ją
Poprzednia, nieco inna mi przepadła ale tej już nie darowałam. Mój M ma tam konto, wzięłam go za łeb i dopilnowałam, stojąc mu nad głową jako ten kat
Wylicytowałam ją :P

Fotka ściągnięta ze strony aukcyjnej ale chyba mi łba nie urwą bo wygrałam ją
Poprzednia, nieco inna mi przepadła ale tej już nie darowałam. Mój M ma tam konto, wzięłam go za łeb i dopilnowałam, stojąc mu nad głową jako ten kat
Dziewczyny baaaardzo Wam dziękuję. :P
Tyle radości w jeden dzień 
Aga ... już lecę na PW, do teraz chandryczyłam się z M ;)
Aga ... już lecę na PW, do teraz chandryczyłam się z M ;)