Zieloni współmieszkańcy Ani
Zrobilam nieco porządków w moich trzykrotkach i dość dokładnie opisałam je w swoim wątku. Rzuć oczkami może coś Ci w nie wpadnie. Bo ja tu już węszę za paroma u Ciebie  

Jeśli zablokowało się - pchaj na siłę. Jeśli się rozleci, to znaczy, że i tak wymagało wymiany.
moje zielone cz.1 i moje zielone cz.2

Dziękuję wszystkim za odwiedziny   Miło widzieć tylu miłych gości
  Miło widzieć tylu miłych gości  

milka0105 dziękuję bardzo za kompliment, staram się żeby moja kolekcja była urozmaicona 

Kari pierwszy odrost będzie dla Ciebie, a to aeonium dostałam za darmo, bo jest jeszcze nieukorzenione. Zresztą w mojej palmiarni mam zniżkę na badylki a część w ogóle dostaję za free, bo właściciel sklepu na terenie palmiarni to mój znajomy 

AlfaXIII to o moje roślinki chodzi? Coś Ty tutaj zwęszyła

milka0105 dziękuję bardzo za kompliment, staram się żeby moja kolekcja była urozmaicona

Kari pierwszy odrost będzie dla Ciebie, a to aeonium dostałam za darmo, bo jest jeszcze nieukorzenione. Zresztą w mojej palmiarni mam zniżkę na badylki a część w ogóle dostaję za free, bo właściciel sklepu na terenie palmiarni to mój znajomy

AlfaXIII to o moje roślinki chodzi? Coś Ty tutaj zwęszyła

Twoje crasulle  Kiedyś mi jedną podesłałaś ale się nie przyjęła
 Kiedyś mi jedną podesłałaś ale się nie przyjęła 
No i miałaś coś sobie wybrać u mnie po remoncie przypominam. A chyba już jest po?

No i miałaś coś sobie wybrać u mnie po remoncie przypominam. A chyba już jest po?

Jeśli zablokowało się - pchaj na siłę. Jeśli się rozleci, to znaczy, że i tak wymagało wymiany.

- myszorek
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 5 cze 2007, o 16:09
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Pan z palmiarni wałbrzyskiej jest baaardzo sympatyczny ;) też mam kilka "gratisów" od niego  i roślinki po "okazyjnej" cenie ;) a na palmę też ostatnio się skusiłam ;) a najnowsza roślinka wygląda jakby wprost z katalogu
 i roślinki po "okazyjnej" cenie ;) a na palmę też ostatnio się skusiłam ;) a najnowsza roślinka wygląda jakby wprost z katalogu   super jest !!
  super jest !!

i roślinki po "okazyjnej" cenie ;) a na palmę też ostatnio się skusiłam ;) a najnowsza roślinka wygląda jakby wprost z katalogu
 i roślinki po "okazyjnej" cenie ;) a na palmę też ostatnio się skusiłam ;) a najnowsza roślinka wygląda jakby wprost z katalogu   super jest !!
  super jest !!Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. Phil Bosmans
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria

Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
Nie no, tak nie może być!!!! Następnym razem zabieram się z Tobą! Ustawię barykadę koło Shella, a jak się przeciśniesz, to następną w Maciejowej i w Radomierzu. NIE POJEDZIESZ BEZE MNIE!!!ania007 pisze:aeonium dostałam za darmo, bo jest jeszcze nieukorzenione. Zresztą w mojej palmiarni mam zniżkę na badylki a część w ogóle dostaję za free, bo właściciel sklepu na terenie palmiarni to mój znajomy

Masz taką podobną ale jakby w trójkąciki   Ubij mnie... nie pamiętam nazwy
 Ubij mnie... nie pamiętam nazwy  

- 
				Reposit-09
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Rzeczywiście to super gość i roślinki ma fajne. Staram się tam być przynajmniej raz w miesiącu, choć nie zawsze to się udajemyszorek pisze:Pan z palmiarni wałbrzyskiej jest baaardzo sympatyczny ;) też mam kilka "gratisów" od niegoi roślinki po "okazyjnej" cenie ;) a na palmę też ostatnio się skusiłam ;) a najnowsza roślinka wygląda jakby wprost z katalogu
super jest !!
 A co do palmy to czekałam na nią od jesieni i bardzo się cieszę, że już jest ze mną, czekam jeszcze na jubee, ale coś tylko obietnice słyszę, że będzie i nie ma
  A co do palmy to czekałam na nią od jesieni i bardzo się cieszę, że już jest ze mną, czekam jeszcze na jubee, ale coś tylko obietnice słyszę, że będzie i nie ma  
 Może i szkoda, ale przynajmniej nie będziesz miała tego problemu jak ja za kilka lat jak to wszystko urośnie i będę musiała się wynieść z domu, bo ja i roślinki chyba się nie pomieścimy razem na 52 m2Ziel-ona pisze:Graptopetalum bomba! Palma też rewelacja! Szkoda, że do palm mam taką rękę jak do paproci

Martusiu a co stoi na przeszkodzie żebyś sama tam się wybrałaMamaOli pisze:Nie no, tak nie może być!!!! Następnym razem zabieram się z Tobą! Ustawię barykadę koło Shella, a jak się przeciśniesz, to następną w Maciejowej i w Radomierzu. NIE POJEDZIESZ BEZE MNIE!!!
 Przecież palmiarnia jest otwarta nie tylko dla znajomych pana Janusza
  Przecież palmiarnia jest otwarta nie tylko dla znajomych pana Janusza  A z tą blokadą to się pospiesz bo jadę w sobotę
  A z tą blokadą to się pospiesz bo jadę w sobotę  
 Raczej miałam bo nie przeżyła zimy,AlfaXIII pisze:Masz taką podobną ale jakby w trójkąciki Ubij mnie... nie pamiętam nazwy
 ale możliwe że jeszcze taką upoluję
 ale możliwe że jeszcze taką upoluję  
 Karinko jak by coś jeszcze Ci w oko wpadło to pisz śmiałokari pisze:Oj, naprawdę? Normalnie jestem... wniebowzięta Dziękuję!
A co tej znajomości - nie da się ukryć, że takie jak najbardziej warto pielęgnować
 A co do znajomości to Janusz ma już mnie chyba powoli dosyć bo wiercę dziurę w brzuchu o jakieś "dziwactwa" a on musi się wytężać żeby moją chuć zaspokoić
 A co do znajomości to Janusz ma już mnie chyba powoli dosyć bo wiercę dziurę w brzuchu o jakieś "dziwactwa" a on musi się wytężać żeby moją chuć zaspokoić  
 Przemku ja nie mam tyle cierpliwości, mam wyhodowane z nasionek trzy rodzaje palm, ale więcej nie chcę... Co przeżyłam to moje...Przemo pisze:Tfu tfu śliczna ja dzisiaj będę wysiewał kilkanaście nasion takiej.
 Teraz jeszcze tylko czekam na upartą Ravenale i mam już dosyć bo siedzi już chyba z pół roku w ziemi i nic
  Teraz jeszcze tylko czekam na upartą Ravenale i mam już dosyć bo siedzi już chyba z pół roku w ziemi i nic 

Dziękuję!
 Dziękuję!