Tosiu Ty chyba z tej działki nie wychodzisz ja bym tam mieszkała latem
w takim gąszczu kwiatów ,ale ten fioletowy Polish Spiryt ciekawy
a zwłaszcza jak tak długo kwitnie warto go mieć
No Tosia nadrobiłam, pooglądałam i aż dech straciłam Tobie to wszystko kwitnie wspaniale.
Polski Spirytus muszę koniecznie kupić bo kolor ma śliczny i te jego kwitnienie jest zabójcze.
Majka jesienią w Oszołomie kupiłam 2 Spirytusy z czego 1 zaczyna kwitnienie .Czyż ta Fresja nie jest urocza. Miałaś dać mi sadzonkę tego kosmicznego liliowca .Kurcze dzisiaj przez przypadek się dowiedziałam ,ze moje liliowce pięknie pachną jak jeden .Czemu tego prędzej nie wyczułam .Obiecuje ,ze w sobotę do Ciebie wpadnę
Jadziu, czy ja mam taką różę?? Myślałam, że szukasz tej z donicy. Nie dziękuj, bo nie ma za co Adrianie, dawno Cię nie było.Miło mi, że zajrzałeś. Zajrzyj do mnie w realu Grażynko, dziękuję. Liliowce, to moja 4 miłość. Będę ich miała coraz więcej. Mam nadzieję Remiku, Ty wiesz dobrze jak to się robi!! Po prostu: to się kocha!!!!!!!!!!!!!!!!!! Majka Spirytusik polecam całym sercem. To niezawodny w kwitnieniu kwiatek
Grażynko, ta róża do niedawna robiła za Flamentanz. Ale ja już zgłupiałam z nią, bo do żadnej nie pasuje. Al;e jest cudna!!! Irenko, Spirytusik jest w każdym centrum ogrodniczym. Ja kupiłam go w Obi 4 lata temu. Mam 4 szt, spirytusiku, ale to jeszcze niemowlaki. Zapraszam, daleko nie masz
Co to za róża??????
U nas dobrze popadało. Wróciłam z Wa-wy akurat na siatkówkę. WYGRALI!!!! Jutro z Amerykanami!!!Trzymajcie kciuki!!!
TOSIA pewnie ,ze masz taką różę to jest ta nad którą zastanawiałyśmy się z Basią ten wielki krzaczor .Zerknij i podpisz a tej różowej nie szukałam .Basia musi spojrzeć do Twoich zamówień wtedy bedziemy w domu .Fajny tajfun przeszedł aż musiałam wyłączyć kompa .Grunt ,że fajnie rośnie a nazwę sie dopasuje Fajnie ,ze szczęśliwie wróciliście z tej Warszawy