,a decisem o mało nie wykończyłam róż!!!!

) wisienkę, stwierdziłam ze ich nie ma
 ) wisienkę, stwierdziłam ze ich nie ma  

Mrówkom się oberwie - niech tylko przestanie padać
 Mrówkom się oberwie - niech tylko przestanie padać  

, kupiłam karate i rozrobione wg zaleceń producenta spryskałam krzaczki pomidorów, ale bez efektów
 , kupiłam karate i rozrobione wg zaleceń producenta spryskałam krzaczki pomidorów, ale bez efektów  . Byłam na działce wczoraj i niestety żyjątka dalej obsiadają moje krzaczki
. Byłam na działce wczoraj i niestety żyjątka dalej obsiadają moje krzaczki  , czy teraz powinnam zastosować Mospilan?
 , czy teraz powinnam zastosować Mospilan? 

, zostały tylko na czereśni gdzie wlazły na szczęście jak czereśnie już były zjedzone, za to i mączlika szklarniowego musiałam tępić na daturze, przędziorka na powojnikach, mączniaka prawdziwego na floksach.
 , zostały tylko na czereśni gdzie wlazły na szczęście jak czereśnie już były zjedzone, za to i mączlika szklarniowego musiałam tępić na daturze, przędziorka na powojnikach, mączniaka prawdziwego na floksach.
Poczytaj parę wcześniejszych wpisów, to się dowieszmarkis80 pisze:Witam
Czym spryskać borówkę amerykańską na te cholerne mszyce bo naturalne środki już nie dają efektu.
Pozdrawiam

Wczoraj wjechałem do sadu z jakimś tebukonazolem- ile tego tałatajstwa uciekało spod dyszy- i z polowa to złotooki; aż mi żal było. Potem usiadłem przed komputerem i biurkiem- a tu ze ściany patrzy na mnie jeden taki. W łóżku włączyłem sobie jeszcze telewizor, a ten siedzi na nosie jednemu prezenterowi... A niech siedzi- już was dość dziś pogoniłem.DarekRz pisze:Widział ktoś w tym roku złotooka?