Co do zapachów ? zapewniam Cię, że takiego smrodu, z jakim się zetknąłem w Paryżu, nie zaznałem nigdzie indziej... No... Może w Wenecji... Tam to nawet było jeszcze gorzej ? bo śmierdziało absolutnie wszędzie, a w Paryżu jednak smród raczej ograniczony jest do środków komunikacji miejskiej, stacji kolejowych i metra czy niektórych ciasnych zaułków. No ale nie ma się co dziwić ? parę miesięcy temu trafiłem na badanie statystyczne, z którego wynikało, że JEDNA TRZECIA mieszkańców aglomeracji paryskiej nie używa papiero toaletowego. A ja się później dziwię, czemu w metrze kupą wali...
 Co do zapachów ? zapewniam Cię, że takiego smrodu, z jakim się zetknąłem w Paryżu, nie zaznałem nigdzie indziej... No... Może w Wenecji... Tam to nawet było jeszcze gorzej ? bo śmierdziało absolutnie wszędzie, a w Paryżu jednak smród raczej ograniczony jest do środków komunikacji miejskiej, stacji kolejowych i metra czy niektórych ciasnych zaułków. No ale nie ma się co dziwić ? parę miesięcy temu trafiłem na badanie statystyczne, z którego wynikało, że JEDNA TRZECIA mieszkańców aglomeracji paryskiej nie używa papiero toaletowego. A ja się później dziwię, czemu w metrze kupą wali...Pozdrawiam!
LOKI

pięknie pokazujesz swój świat roślinek
 pięknie pokazujesz swój świat roślinek  dalia już u Ciebie kwitnie...
 dalia już u Ciebie kwitnie... 

Dlatego dodam parę fotek takich z mojego codziennego <ulubionego!> zajęcia i pasji (która przewyrzsza-o zgrozo- NAWET ogrodnictwo!
 Dlatego dodam parę fotek takich z mojego codziennego <ulubionego!> zajęcia i pasji (która przewyrzsza-o zgrozo- NAWET ogrodnictwo!   ) Mam nadzieję, że admini się nie pogniewają za Off-Top
 ) Mam nadzieję, że admini się nie pogniewają za Off-Top   

Pierwej - lektura
 Pierwej - lektura 

Nie przypominam sobie, czy u Ciebie byłam, a jeśli nie to zaraz to naprawię.
 Nie przypominam sobie, czy u Ciebie byłam, a jeśli nie to zaraz to naprawię. 
   . Ale to ostatnie dużo rzadziej. Jest się czym zająć w słotne i pochmurne dni..   A Ty jakiej muzy słuchasz?
 . Ale to ostatnie dużo rzadziej. Jest się czym zająć w słotne i pochmurne dni..   A Ty jakiej muzy słuchasz?   
  Na klasycznej teraz mało gram, ale powinno się to zmienić.
 Na klasycznej teraz mało gram, ale powinno się to zmienić.