Ogródek Robaczka cz. 2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
OLUNIA
500p
500p
Od: 11 sty 2012, o 12:47
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogródek Robaczka cz. 2

Post »

Witaj Kasiu ;:196 ,bardzo dziękuję za miłe spotkanie jestem zauroczona Twoim ogrodem ,ale chyba bardziej Tobą :) mało ,że piękna kobieta z Ciebie to do tego tak sympatyczna i badrzo wesoła ;:108
Świetnie się czułam w Waszym towarzystwie Asia ,Marta i Ewunia jesteście bardzo sympatyczne kobitki :D
Mam nadzieję ,że przyjmiecie moje zaproszenie jak wrócę z wakacji i będziemy mogły równie sympatycznie spędzić z sobą czas ;:4
Awatar użytkownika
gajowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 maja 2011, o 07:34
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Nie było mnie 3 dni, a Twój watek pędzi jak szalony...
Uwielbiam oglądać Twój ogród i Twoje zdjęcia - oprócz zachwytu urodą roślin, jakoś mnie uspokajają swoją niezwykłą harmonią ;:180

Bardzo się cieszę, że mogłam Was zobaczyć na zdjęciu, do tego "w tak pięknych okolicznościach przyrody" : :D
pozdrawiam - Ewa
Moje wątki
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
JacekP
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2007, o 13:10

Post »

Kasiu, powojnik 'Rooguchi' fantastyczny :!: Jeszcze takiego cuda nie widziałem :shock:
heliofitka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2010, o 11:02

Post »

Ojej ;:oj gdzie nie wejdę, tam relacje z forumowych spotkań. Widocznie długie, cieple, czerwcowe dni sprzyjają takim spotkaniom.
Jak miło zobaczyć wasze radosne twarze ;:196
Muszę przyznać, że szybko uwinęłaś się z doprowadzeniem ogrodu do porządku...właściwie to u Ciebie zawsze jest "czyściutko", pewnie trzeba było tylko przyciąć trawkę ;:333
Pozdrawiam Iwona
Domowe Ogród
Spis treści
bozunia
1000p
1000p
Od: 30 maja 2010, o 01:41

Post »

Ale fajne z Was dziewuszki :D Widzę, że spotkanie się udało, wszystkie buźki uśmiechnięte ;:215 Wyglądacie jakbyście się znały od lat :wink: Bardzo żałuję, że nie mogłam z Wami posiedzieć w tych różyczkach i innych pachnidłach i pogadać o zieleninie i nie tylko :wink: Grunt, że spotkanie udane i pogoda Wam dopisała ;:333 Piękne kobietki w pięknych okolicznościach przyrody ;:215
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Gosiu, Muzykanci zawładnęli moim sercem na zawsze ;:167 Spotkanie było fantastyczne, dziewczyny czują ogrodowego bluesa, uwielbiam takie rozmowy i ten zapał w oczach ;:oj Nadawałyśmy na te samej fali, fajnie tak poczuć w realu, że nie jestem odmieńcem z moją ogrodową szajbą ;:131 Gosia, a Ty kiedy się wybierzesz do mnie? ;:173
Dorotko, zapraszam w odwiedziny, jak tylko będziesz w okolicy ;:196 Takie spotkania to fajna okazja towarzyska ale też wartościowa rozmowa - dziewczyny nasunęły mi świetne pomysły np. w kwestii planowanego oczka wodnego ;:138 Kosmos posadzony wieczorem, w ciągu dnia było za ciepło. Jutro zrobię fotki :uszy
Asieńko ;:196 bardzo się cieszę, że mogłam Cię poznać, zapraszam ponownie, kiedy tylko znajdziesz czas! Kosmos cudowny, jeszcze raz dziękuję i oczywiście zapraszam na inaugurację kwitnienia ;:173 Cieszę się, że ogród na żywo nie rozczarował..na fotach zawsze staram się wykroić ciekawsze fragmenty ;:131 Julkę widziałam, urocza!
Monia, faktycznie, miejsce jeszcze jest i przy okazji pokazałam dziewczynom plany zwiększenia różanej rabatki ;:65
Ewa, mój Rooguchi ma 3 latka, szybko rośnie. U dołu zacieniony, a wyżej lampa od południa - gdzie posadziłaś swojego? Nie grozi mu przemarznięcie, mój bez okrywania zimuje i tnę przy ziemii wiosną. Łapie pod koniec lata mączniaka, ale poza tym bezproblemowy, długo kwitnie i trzyma kwiaty.
Justynko, witaj!Masz rację, takie spotkania w realu po znajomości na Forum sprawiają, że spotykamy się jak dobre znajome ;:4 Od razu wyczułam pokrewne duszyczki ;:131 Rooguchi nie jest u mnie w ogóle kapryśny - w zasadzie z powojników które mam jest najbardziej bezproblemowy.
Aguś, spotkanie super - cieszę się, że pozytywne wibracje widać na zdjęciach ;-)) Kolejne spotkanie prawdopodobnie u Oluni, już się nie mogę doczekać!
Jule, miejsca trochę jest, w sumie działka ma prawie 1000 metrów, ale rabaty już ukształtowane i porośnięte na maxa, a M się opiera w kwestii kolejnych wysp na trawniku. Jest jednak opcja poszerzania istniejących rabat i będę działać w tym kierunku :uszy
Martuś, dziękuję jeszcze raz za odwiedziny i upominki!Sprawiłyście mi wielką radość i przemiłą niespodziankę ;:196
Reniu, w takich miłych okolicznościach zawsze czas szybciej leci.. trzeba powtórzyć koniecznie!
Oluniu, rumienię się od tych komplementów, dziękuję ;:171 Ja również cieszę się bardzo, że Cię poznałam - miałam wrażenie, że rozmawiamy tak miło i swobodnie jakbyśmy się znały! Fajnie było posłuchać opowieści o Tobie, rodzince, zwierzakach - spędziłam przemiłe popołudnie w Waszym towarzystwie. Z przyjemnością wybiorę się do Ciebie żeby podziwiać Twój wspaniały ogród, czarujący taras i podpatrzeć oczko, ale przede wszystkim, żeby się ponownie spotkać i poplotkować ;:196
Zobacz jak Lobelia od Ciebie komponuje się z altaną, dziękuję!

ObrazekObrazek

Ewa, wątek pędzi i chyba już nadwyrężam cierpliwość moderatorów - czas zaczynać kolejny..Bardzo mi miło usłyszeć, że mój ogród tak na Ciebie wpływa..to dla mnie wyjątkowo cenny komplement, dziękuję. Chciałam osiągnąć taką harmonię, żeby ogród wpisywał się w krajobraz, pasował do otoczenia domu i ...do mnie ;:131
Jacku, Rooguchi jest naprawdę piękny, zdjęcia nie oddają jego uroku. Od pierwszego zdjęcia pokazanego na Forum w lutym, wzbudził zainteresowanie co mnie bardzo cieszy, bo coraz więcej osób zaprosiło go do swojego ogrodu.
Iwonko, uwijaliśmy się oboje z M, a było co robić, uwierz mi. 2 tygodnie nieobecności dały popalić, chwastów była cala masa, a trawnik w opłakanym stanie..ale jakoś daliśmy radę, lubię się tak zmęczyć!
Bozuniu, żałuję, że Cie nie było, następnym razem!

Zostawiam Was kochani z kilkoma fotkami i spadam do spania, jutro powrót do pracy ;:145

New Dawn & Morgengruss
Obrazek Obrazek

New Dawn & Knirps/Little Chap
Obrazek Obrazek

First Lady i mój pierwszy liliowiec! Prezent od Ewy/Gloriadei ;:196
Obrazek Obrazek

Climbing Rosa & William Baffin
ObrazekObrazek

First Lady & Martha
Obrazek Obrazek

Artemis & Amadeusz
Obrazek Obrazek

Elmshorn & First Lady
Obrazek Obrazek

Aspirine & White Cover
Obrazek Obrazek

Heidetraum & Heidi Klum
ObrazekObrazek
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
asia2
1000p
1000p
Od: 2 maja 2006, o 19:11

Post »

Po wizycie u Ciebie zachorowałam na First Lady i nie mogę przeboleć, że wykreśliłam wiosną Heidi z listy zamówień...
A kiedy moja wyczekiwana Pastellka choć w połowie dorówna urodą Twojej?
P.S. Miłego dnia pracy. Nie wiem, jak w Twoim przypadku, ale dla mnie jest to zawsze bardzo traumatyczne przeżycie... ;:219
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Mój powojnik rośnie od południa, ale ma ocienione korzenie. Trochę się martwię jego wielkością (raczej niskością :wink:), ale myślę, że to po prostu mała sadzonka. Trzeba poczekać. Muzykanci u mnie jeszcze w pąkach, ale nie mogę się doczekać :D
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
Edyta1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 paź 2011, o 00:06

Post »

Och tak, Heidi jest zjawiskowa ;:167 :roll: . A też rozmyśliłam się ze względu na jej podatność na choroby :| . Kiedy jednak patrzę na te zdjęcia... Chyba jednak zaryzykuję ;:224 .
Zazdroszczę spotkanka, szkoda, że mieszkasz tak daleko. Z przyjemnością pooglądałabym Twój ogród na żywo ;:224 .
Pozdrawiam - Edyta
Zapraszam do mojego ogrodu
gloriadei
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 sty 2009, o 17:22
Kontakt:

Post »

Kasiu ;:196
ja też dziękuję za miłe spotkanko, pyyyyszny serniczek i tak doborowe towarzystwo ;:167
Rozmowy o roślinkach nie mają końca, szkoda że zawsze czas nas goni ;:65
A ogród wybujał nie do poznania! Nie wspominając o szalejących różach z Rosarium na czele ;:63
Olu, Asiu miło było Was poznać, ponownie spotkać Martę i wymienić bezcenne doswiadczenia na wiadomy temat ;:215

Do miłego! ;:7
Awatar użytkownika
Indygo
20p - Rozkręcam się...
20p - Rozkręcam się...
Od: 7 kwie 2012, o 14:50

Post »

Witam, zajrzałam do Ciebie i już tu zostanę :) Piękny ogród, piękne inspiracje dla mnie :wink: Np. biała róża z lawendą. Gratuluję efektów, pozdrawiam!
Pozdrawiam Martyna
Awatar użytkownika
agatka123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sty 2011, o 21:12

Post »

Dziewczyny fajnie zobaczyć Wasze uśmiechnięte buźki .
Kasiu ogród prezentuje sie rewelacyjnie ;:138
Awatar użytkownika
drewutnia
1000p
1000p
Od: 1 gru 2011, o 13:06

Post »

Śliczne różyczki,szczególnie te fioletowe,bo rzadko taki kolor widuję.Raz kupiłam 2 miały mieć taki kolor a jak zakwitły to na różowo a nie tak jak na zdjęciu z etykiety.
Awatar użytkownika
JSZFRED
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 lut 2008, o 18:02

Post »

Kasiu miło Was widzieć piękne róże, piękne powojniczki i urocze młode kobitki, wszystkie aranżacje ogrodowe super
Pozdrawiam Asiorek

Asiorlinki
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2011, o 12:38

Post »

Kasiu, jakie z Was laski ;:215 ;:224 Domyślam się, że motywem przewodnim był ogród :;230 Fajnie zobaczyć buzie Forumek

Z Kosmosu będziesz zadowolona, bo to bardzo ładna różyca. Moja dostała rozpędu i swą urodą zwraca uwagę, polecam też Weddinng Bells, ma piękny kwiat i ładny odcień ni to różu ni czerwieni-jestem mile zaskoczona, bo wsadzona na jesieni, pierwszy raz zakwitła z resztą tak jak Kosmos ;:167
Co masz posadzone przy altanie? Chyba już pisałaś, ale jakoś mi umknęlo :roll:
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”