Wczoraj zrobiłam szybciutki obchód po swoim ogrodzie i byłam zaskoczona ile roslin rozkwitło!
Co prawda również jakoś nie mam za bardzo ochoty na grzebanie w ziemi
 nie wiem co to się porobiło, chyba za bardzo absorbują mnie "życiowe sprawy"

.
 . . Żal , bo była ogromna w tamtym roku i obficie kwitła ....
 . Żal , bo była ogromna w tamtym roku i obficie kwitła ....

Mam nadzieję, że te różyczki, które pozostały faktycznie ładnie się zregenerują.....już i tak tyle strat, ze aż żal....
  Mam nadzieję, że te różyczki, które pozostały faktycznie ładnie się zregenerują.....już i tak tyle strat, ze aż żal.... 
  Miło mi bardzo, ze ogródek podoba Ci się....ja wciąż wzdycham z zachwytu w Twoim
 Miło mi bardzo, ze ogródek podoba Ci się....ja wciąż wzdycham z zachwytu w Twoim   

Większość miejsc po różach już zagospodarowałam innymi roślinami....no ale może na jedną, czy dwie jeszcze się skuszę....
 Większość miejsc po różach już zagospodarowałam innymi roślinami....no ale może na jedną, czy dwie jeszcze się skuszę.... Dobrze, ze dzielisz pracę , bo Ty jesteś taka samosia
  Dobrze, ze dzielisz pracę , bo Ty jesteś taka samosia   
   Tego kopania oczka to ja przeżyć nie mogę
  Tego kopania oczka to ja przeżyć nie mogę   

Roślinki zakwitają dosłownie z dnia na dzień, jest kolorowo i ślicznie, u mnie nie tak kolorowo jak wiosną, ale i tak nie narzekam
 Roślinki zakwitają dosłownie z dnia na dzień, jest kolorowo i ślicznie, u mnie nie tak kolorowo jak wiosną, ale i tak nie narzekam   

Twoje to już śliczne duże kępy u mnie ładnie rozrasta się biała chociaż co roku ciut ją przycinam dla kogoś. Zakupy klemkowe super jak całe zakwitną będą piekne.
  Twoje to już śliczne duże kępy u mnie ładnie rozrasta się biała chociaż co roku ciut ją przycinam dla kogoś. Zakupy klemkowe super jak całe zakwitną będą piekne.