Miedzian czy Ridomil
Re: Miedzian czy Ridomil
Jaja sobie robicie z biedaka, weź kup Mildex i pryskaj pomidorki, obserwuj pogodę i okoliczne pomidory co się z nimi dzieje. I przeczytaj wątek o chorobach pomidora, to najważniejsza rada.
Jak sobie robiłem jaja, to sorka zator.
Zrób jak pisze Ania. Gdyby nie było Mildexu, to kup jakiś inny środek , byle był systemiczny/układowy i interwencyjny.
Zapytaj sprzedawcy o radę, a potem wyjmij ulotkę i sam przeczytaj, bo strasznie kłamią. Lepiej zaufać wściekłemu psu niż sprzedawcy w sklepie ogrodniczym.
Ale Mildex raczej będzie, bo jest dość drogi (moim zdaniem wart swojej ceny) i ludzie nie kupują.
A za rok w lutym kupisz sobie środki wysyłkowo i za "zestaw" zapłacisz tyle ile dziś wybuliłeś za dwie paczuszki po 10g Mildexu. Chyba 40 własnych krzaków jest tego warte.
Zrób jak pisze Ania. Gdyby nie było Mildexu, to kup jakiś inny środek , byle był systemiczny/układowy i interwencyjny.
Zapytaj sprzedawcy o radę, a potem wyjmij ulotkę i sam przeczytaj, bo strasznie kłamią. Lepiej zaufać wściekłemu psu niż sprzedawcy w sklepie ogrodniczym.
Ale Mildex raczej będzie, bo jest dość drogi (moim zdaniem wart swojej ceny) i ludzie nie kupują.
A za rok w lutym kupisz sobie środki wysyłkowo i za "zestaw" zapłacisz tyle ile dziś wybuliłeś za dwie paczuszki po 10g Mildexu. Chyba 40 własnych krzaków jest tego warte.
Witam WSZYSTKICH;
Jesteście WIELCY,
Dzięki za pomoc,
GRATY WIELKIE za pomysł FORUM !!!
A teraz o moich roślinkach,
Dziś moje, gruntownie zmoczone silami natury warzywa, daly czas na przegląd forum w zadanym temacie na innych stronach NASZEGO forum.
Pozwoliłem sobie na tej podstawie (po głębokiej analizie) zrobić takie ruchy;
1. Zachować spokój (sprawdzać info o zagładzie)
2. Nie likwidować zielonych liści (od dołu)
3. Gnojówka pokrzywowa 1-10 podlewać 1 x tydzień
4. Po info o ZZ (obecnie jest ok. 15 km od moich roslinek) zastosować AMISTRAL OPTI 480 SC
5. Decyzja o ataku na domniemanych zabójców moich pomidorków i reszty bandy warzyw podjąłem
samodzielnie i nieodwołanie.
6. Sąsiedzi przyjęli do wiadomości.
Jesteście WIELCY,
Dzięki za pomoc,
GRATY WIELKIE za pomysł FORUM !!!
A teraz o moich roślinkach,
Dziś moje, gruntownie zmoczone silami natury warzywa, daly czas na przegląd forum w zadanym temacie na innych stronach NASZEGO forum.
Pozwoliłem sobie na tej podstawie (po głębokiej analizie) zrobić takie ruchy;
1. Zachować spokój (sprawdzać info o zagładzie)
2. Nie likwidować zielonych liści (od dołu)
3. Gnojówka pokrzywowa 1-10 podlewać 1 x tydzień
4. Po info o ZZ (obecnie jest ok. 15 km od moich roslinek) zastosować AMISTRAL OPTI 480 SC
5. Decyzja o ataku na domniemanych zabójców moich pomidorków i reszty bandy warzyw podjąłem
samodzielnie i nieodwołanie.
6. Sąsiedzi przyjęli do wiadomości.

A ty znowu sobie żartujesz. Komunikat PIORIN-u to nie jest system naprowadzania rakiet Stinger. Ten komunikat jest u Ciebie. Szczególnie, że PIORIN nie monitoruje zz w Zabrzu.zator pisze: 4. Po info o ZZ (obecnie jest ok. 15 km od moich roslinek) zastosować AMISTRAL OPTI 480 SC