Uploaded with ImageShack.us
Teraz coś kolczastego uzyskane lata temu z nasion

i mała bugenvilla

Hibiskusa takiego zimą mi przędziorek zamordował
 Hibiskusa takiego zimą mi przędziorek zamordował   Jutro idę na wystawę kaktusów a wracając do domu wstąpię do gospodarstwa rolniczego co kwiaty doniczkowe produkuje, to też się czymś pochwalę
 Jutro idę na wystawę kaktusów a wracając do domu wstąpię do gospodarstwa rolniczego co kwiaty doniczkowe produkuje, to też się czymś pochwalę   masz jeszcze miejsce na zimowanie roślin
 masz jeszcze miejsce na zimowanie roślin  
 Jest rewelacyjny :d  niczym neon he he
 Jest rewelacyjny :d  niczym neon he he http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=52689" onclick="window.open(this.href);return false;
 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=52689" onclick="window.open(this.href);return false;
 ma taki ładny kolorek
 ma taki ładny kolorek  
  mnie coś doniczkowe z nasion nie wychodzą
  mnie coś doniczkowe z nasion nie wychodzą  
  zakupu bugenvilli, niech Ci ładnie rośnie
 zakupu bugenvilli, niech Ci ładnie rośnie 

Hibiskus cudo
 Hibiskus cudo 

przejrzałam twój wątek i zachwyciłam się twoimi roślinkami, masz ładną kolekcję i sporo takich, które ja zmarnowałam
 przejrzałam twój wątek i zachwyciłam się twoimi roślinkami, masz ładną kolekcję i sporo takich, które ja zmarnowałam  nawet dracenka marginata ma u ciebie po dwa młode pędy ze starej łodygi, a ja mam tylko po jednym, bo pozostałe pozasychały, choć wychodziły nawet po trzy, cztery. Kamelię też ukatrupiłam, musisz się przyznać w czym tkwi tajemnica twojego sukcesu
 nawet dracenka marginata ma u ciebie po dwa młode pędy ze starej łodygi, a ja mam tylko po jednym, bo pozostałe pozasychały, choć wychodziły nawet po trzy, cztery. Kamelię też ukatrupiłam, musisz się przyznać w czym tkwi tajemnica twojego sukcesu  

ja tak kiedyś juce zrobiłam. Jedenaście nowych rozetek miałam
 ja tak kiedyś juce zrobiłam. Jedenaście nowych rozetek miałam   co do zakupów, to niebawem będzie tak, że drugi dom będzie potrzebny na rośliny
 co do zakupów, to niebawem będzie tak, że drugi dom będzie potrzebny na rośliny   Jak mi się uda przezimować kolczaki to może i coś dla synia wyhodujemy
 Jak mi się uda przezimować kolczaki to może i coś dla synia wyhodujemy  

Najśmieszniejsze jest to, że jak na wiosnę powynoszę część kwiatków z domu i tak się rozglądam, to widzę dużo miejsca, więc co robię - dostawiam nowe. Kiedy przychodzi jesień, to się zastanawiam skąd ich tu tyle się wzięło
 Najśmieszniejsze jest to, że jak na wiosnę powynoszę część kwiatków z domu i tak się rozglądam, to widzę dużo miejsca, więc co robię - dostawiam nowe. Kiedy przychodzi jesień, to się zastanawiam skąd ich tu tyle się wzięło  Dlatego też staram się odmładzać co się da, bo mniejszych doniczek wlezie więcej
 Dlatego też staram się odmładzać co się da, bo mniejszych doniczek wlezie więcej 
 Bardzo podobają mi się Twoje dracenki, lubię, jak wyrastają im nowiutkie pióropusze po odmłodzeniu. Zainspirowałaś mnie do odmłodzenia moich, bo też już troszkę powyrastały. Benjamin imponujący. Będę tu zaglądać.
 Bardzo podobają mi się Twoje dracenki, lubię, jak wyrastają im nowiutkie pióropusze po odmłodzeniu. Zainspirowałaś mnie do odmłodzenia moich, bo też już troszkę powyrastały. Benjamin imponujący. Będę tu zaglądać.