Po prostu, bez komentarza:

A miało być tak pięknie
  A miało być tak pięknie   

).
 ).  

róże zdrowe jak Ty to robisz? śliczne
 róże zdrowe jak Ty to robisz? śliczne  
  hosty już i u mnie zaczynają kwitnąć...
 hosty już i u mnie zaczynają kwitnąć... 

M został lojalnie o tym poinformowany.
  M został lojalnie o tym poinformowany.
 Ja mam obiecaną już od 2 lat.W tym roku M chciał  postawić beczkę,aby móc mięska wędzić
 Ja mam obiecaną już od 2 lat.W tym roku M chciał  postawić beczkę,aby móc mięska wędzić  Stwierdziłam,że prowizorki nigdy.Wtedy to już bym się wcale grillo-wędzarni nie doczekała
 Stwierdziłam,że prowizorki nigdy.Wtedy to już bym się wcale grillo-wędzarni nie doczekała 

Grillo-wedzarnia , ech , ach ...ale będzie pysznie ...własne męsiwa
 Grillo-wedzarnia , ech , ach ...ale będzie pysznie ...własne męsiwa  

Nie tylko powiem, że mu kibicujecie, ja go posadzę przed kompem, albo co najmniej będę czytać na głos
   Nie tylko powiem, że mu kibicujecie, ja go posadzę przed kompem, albo co najmniej będę czytać na głos  

Grilla nie kupiliśmy.
  Grilla nie kupiliśmy.  
  A własne wędlinki, dobra rzecz. Wolę kawałek zapeklowanego i odparzonego mięska od wszelkich szynek i polędwic oferowanych w sklepach.
  A własne wędlinki, dobra rzecz. Wolę kawałek zapeklowanego i odparzonego mięska od wszelkich szynek i polędwic oferowanych w sklepach.
 trzymam  kciuki ...oby poszło dobrze
 trzymam  kciuki ...oby poszło dobrze  

Za kilka dni ....
  Za kilka dni .... . Jakie to będzie wielkie
 . Jakie to będzie wielkie   
  .
 .

U mnie jeszcze wszystko stoi i nie wiem kiedy ruszy a Ty pewnie za chwilę będziesz wędzić kurczaczki i szyneczki
 U mnie jeszcze wszystko stoi i nie wiem kiedy ruszy a Ty pewnie za chwilę będziesz wędzić kurczaczki i szyneczki   Potwierdzam to co zrobi sie samemu to zupełnie jest inne i po romrżreniu woda nie leci a smaczek powalający i życzę Ci żebyś szybciutko posmakowała z własnej wędzarni
 Potwierdzam to co zrobi sie samemu to zupełnie jest inne i po romrżreniu woda nie leci a smaczek powalający i życzę Ci żebyś szybciutko posmakowała z własnej wędzarni