Bardzo mi Ciebie brakowało, nawet przez tak krótki czas! Nie możesz mi tak uciekać
 Bardzo mi Ciebie brakowało, nawet przez tak krótki czas! Nie możesz mi tak uciekać  

telepoce
 telepoce
 no ale, takie życie hihihi
  no ale, takie życie hihihi  wiązy szczepione, po raz pierwszy takie na oczy widziałam
 wiązy szczepione, po raz pierwszy takie na oczy widziałam   

sama nie wiem jak ja tyle wytrzymałam
 sama nie wiem jak ja tyle wytrzymałam  

Kurcze fajnie macie z takim targiem
 Kurcze fajnie macie z takim targiem   dobrze że u mnie nie ma bo by chyba majątekj straciła
 dobrze że u mnie nie ma bo by chyba majątekj straciła  

Ano jest takich, powiedziałabym nawet, że kilkanaście takich. Też oglądam i wzdycham, nawet nie wiadomo co napisać, bo co będziesz pisać - cały czas powtarzać, że cudnie, że ładnie? Wiem, że czasem żal, że sama takiego nie ma, albo że nie wyszła mi taka rabatka jak u innych... nie taka ładna... Reniuś, ale to jest nasze! i jakie by nie było, wciąż nas cieszy to grzebanie, sadzenie itd. Potrafisz sobie dziś wyobrazić, że idziesz na targ i mijasz te stragany z kwiatuchami, bo Cię nie interesują? Umiałabyś tak przejść obojętnie? - wiem, że nie! Nie ma się co dołować, że u innych jest ładniej i lepiej i te ogrody są takie "wypasione" - gdybyś miała tak z 50 tys. na luźne wydatki, to wiesz co byś mogła zrobić? Już to widzę przed oczami! Ale nie mamy takiej kasy - nasze ogródki są i będą inne, ale są nasze, ukochane i bajeczne, bo niezwykle kolorowe!reniuniek pisze:est pare takich ogrodów na FO, że jak się wejdzie to wyjść się nie chce a i pisać z wrażenia też nie hahahaha

Muszę dać do identyfikacji
  Muszę dać do identyfikacji 

że to mój kochany ogródek i nie oddam go nikomu i na inny nie zamienie, bo ja to wszystko własnymi rękami darłam, sadziłam, podlewałam, pielęgnowałam, wkurzałam się jak coś nie rosło i cieszyłam się jak pięknie kwitło !!!!!!
 że to mój kochany ogródek i nie oddam go nikomu i na inny nie zamienie, bo ja to wszystko własnymi rękami darłam, sadziłam, podlewałam, pielęgnowałam, wkurzałam się jak coś nie rosło i cieszyłam się jak pięknie kwitło !!!!!! 

i bardzo mi się u ciebie podoba
  i bardzo mi się u ciebie podoba   
  co jestem na ogrodzie, to bym coś przesadzała
 co jestem na ogrodzie, to bym coś przesadzała 

Czlowiek uczy sie całe zycie i tworzy swoj raj do konca swoich dni i uwazam ze to jest piekne
  Czlowiek uczy sie całe zycie i tworzy swoj raj do konca swoich dni i uwazam ze to jest piekne   . Tworzenie wszystkiego wlasnymi rekami, wyrzeczeniami i miloscia wlozona w kazde dzialanie
 . Tworzenie wszystkiego wlasnymi rekami, wyrzeczeniami i miloscia wlozona w kazde dzialanie  

póki nie jest za późno!
  póki nie jest za późno!