Yaro32 pisze:Aurynko kamory kamorami ale prosiłbym Cię również o opinię na temat czy kamienie zostawić czy też zastąpić czymś innym. Krawężniki odpadają natomiast ewentualnie rollborder. Chociaż wtedy te dwa rabato-skalniaki stracą trochę na efekcie. Piszcie, piszcie zawsze czym więcej opini tym łatwiej bedzie mi ocenić czy takie rozwiązanie podoba czy też nie. Wracając Krysiu do tych kamieni to nie są to duże kamienie. Wybierałem w miarę jak najmniejsze. Czy utworzony z przodu rabato-skalniak wyglądałby lepiej gdy otoczę go obrzeżem plastikowym, krawęznikiem czy też rollborderem. Myślę że chyba nie. Gdyby to były samodzielne ścieżki to na pewno ale te ścieżki powstały poprzez rabatki które są z przodu mego ogródka. Na pewno chciałbtym mieć taki skalniak , o którym piuszesz. Pryzma ładnych kamieni obrośniętych roślinnością. Ale cóż jak wspominałem brak miejsca ogranicza moje marzenia.
Pozdrawiam - Jarek
No dobra - wypowiem się, chociaż nie lubię się nie zgadzać. 8)
Tylko pamiętaj, że to moje zdanie i nic Ci nie narzucam Broń Boże.

Ja powywalałabym wszystkie te kamienie. Za bardzo jest tam nawalone tego wszystkiego, a co za dużo to ...........(wiadomo).

Perspektywa tłucznia też wg. nie nie jest najlepsza. Ja widziałabym w tym zakolu jakieś 5 szt większych, kanciastych głazów, a ścieżki zrobione z obłupanych, płaskich dużych płatów(grubości ok. 4-5cm) miękkiej skałki. I oczywiście bez żadnych krawężników!
Buziaczki