Ogród violetty
- violetta
- 500p

- Od: 15 kwie 2008, o 20:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Krzysiu, dziękuję za odwiedzinki. Pod kamyczkami mam rozłożoną agrowłókninę, więc chwasty nie mają prawa się pojawiać.
Niebieska folia, którą widać, to końcówki folii z oczka. Jest ona na spadku, więc woda spokojnie spływać do oczka. Zabrakło nam trochę kamyczków, dlatego ją trochę widać. Ale na pewno zakryjemy ją.
Niebieska folia, którą widać, to końcówki folii z oczka. Jest ona na spadku, więc woda spokojnie spływać do oczka. Zabrakło nam trochę kamyczków, dlatego ją trochę widać. Ale na pewno zakryjemy ją.
- violetta
- 500p

- Od: 15 kwie 2008, o 20:00
Wiolu, mój M nie ma wyjścvia, bo go za bardzo męczę. Pojechał do lasu z reklamóweczką, a wrócił w wypchanym bagażnikiem. Ale widzę, że i jego coraz bardziej pochłania ogród. Szczególnie jak mu czytam te wszystkie pochwały na jego temat. Wczoraj na przykład oprócz przywiezienia szyszek zrobił z dziesięć sadzoneczek z róznych rośłin. I bardzo go cieszy jak mu się coś przyjmuje.
- Karolcia
- Przyjaciel Forum

- Od: 17 paź 2007, o 15:46
Wiolu,w końcu trafiłam do twojego ogrodu.Jest młody ale już zagospodarowany.Ja miłośniczka gratów w ogrodzie nie mogłam "przejść obojętnie" koło pompy,jest boska i kamyczki.Gdzie nie zaglądnę to są kamyczki, już mi tak te kamyczki w głowie utknęły, że się nimi zaraziłam i postanowiłam zrobić sobie jedną rabatę z kamyczkami.Pozdrowionka 
Pozdrawiam Magda 
Tak myślałam... przecież takie śliczne nie leżą w poluvioletta pisze:Izo, Kamyczki nie były zbierane. Mążkupił je w żwirowni. akurat mamy taka w pobliżu, Gdzie maja sortownie kamieni.
z uśmiechami Iza
u liski
u liski