Pochwal się nowym zakupem. Czy to twoje nowe cudo jest szczepione na pniu, tak jak moje???
Ogród Magdy zwanej Karolcią.
- Karolcia
- Przyjaciel Forum

- Od: 17 paź 2007, o 15:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Wiolu,ciągle jest ten problem u mnie, jak się kończy strona,to wyświetla się już nowa na której nic nie ma.Muszę chyba uderzyć do Admina z pytaniem,bo nie wiem czym to jest spowodowane.
Odnośnie głogu,to ja nie wiem czy on jest szczepiony ;:103 ;:103 ;:103 Teraz zapinkalam do ogrodu,wsadzę go i zrobię zdjęcie.Ale pewnie dopiero wieczorem będę miała czas żeby je wkleić.Pozdrowionka.Miłego dnia ;:18
Odnośnie głogu,to ja nie wiem czy on jest szczepiony ;:103 ;:103 ;:103 Teraz zapinkalam do ogrodu,wsadzę go i zrobię zdjęcie.Ale pewnie dopiero wieczorem będę miała czas żeby je wkleić.Pozdrowionka.Miłego dnia ;:18
Pozdrawiam Magda 
- violetta
- 500p

- Od: 15 kwie 2008, o 20:00
Na pewną pokażę zdjęcia mojego migdałka. Już zrobiłam zdjęcia w pełni kwitnienia. I póxniej zestawię to ze zdjęciem po cięciu.
Mnie też podoba się ten złotlin. Jak będziesz miała chwilkę czasu, to napisz, czy to duży krzak i jak go pielęgnować.
Wtedy będę się zastanawiała, gdzie ewentualnie mogłabym go ulokować.
Mnie też podoba się ten złotlin. Jak będziesz miała chwilkę czasu, to napisz, czy to duży krzak i jak go pielęgnować.
Wtedy będę się zastanawiała, gdzie ewentualnie mogłabym go ulokować.
-
jol_ka
- 1000p

- Od: 27 lip 2007, o 12:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Madziu, ja już mam złotlin dopisany do listy chciejstw, czekam teraz na fotkę głogu - też jest na liście
i z chęcią zobaczę jak się u Ciebie prezentuje
migdałek i złotlin - zdjęcia z poprzedniej strony - rewelacyjnie kwitną, ależ u Ciebie pięknie musi być!! apeluję o więcej zdjęć!!
migdałek i złotlin - zdjęcia z poprzedniej strony - rewelacyjnie kwitną, ależ u Ciebie pięknie musi być!! apeluję o więcej zdjęć!!
Pozdrawiam Jola
jo_linki
jo_linki
-
Grzegorz B
-
Grzegorz B
- Karolcia
- Przyjaciel Forum

Wiolu(Violetta),złotlin osiąga rozmiary 150/150cm,lubi słoneczne miejsca do półcienistych,kwitnie 2-3 razy w roku,może zimą przemarzać to co jest nad śniegiem ale odbija od korzenia i szybko się regeneruje.Jest łatwy w uprawie
Polecam
Jolu,dopisuj złotlin do listy chciejstw.Jego zaletą jest długie kwitnienia a ja to bardzo lubię
Grzesiu,co spowodowało że musiałeś reanimować złotlin?
Cieszę się że podobają ci się zdjątka.Ja mam bzika na punkcie staroci.Sporo gratów po dziadkach i ciociach zebrałam.
Te czarno-białe zdjęcia przypominają mi lata 70 i 80 i czas kiedy ogród mojego dziadka tonął w drzewach owocowych.
A te brązowe to rzadkość ale jest kilka takich fotek w moim domu.Postanowiłam się zabawić świeżą fotką i efekty jej postarzenia w tym programie który posiadam całkiem fajne wyszły
Grzesiu głóg jednoszyjkowy ma biały kolor ale ja choruję na dwuszyjkowy różowy i jak go gdzieś spotkam to też go sobie kupię
Super Wiolu,że złowiłaś złotlin.Jeśli masz sporo sadzonek to ulokuj je w jednym miejscu,wtedy będziesz miała bardzo szybko okazały krzew
Dorotko,cieszę się że podobają ci się foty
Jolu,dopisuj złotlin do listy chciejstw.Jego zaletą jest długie kwitnienia a ja to bardzo lubię
Grzesiu,co spowodowało że musiałeś reanimować złotlin?
Cieszę się że podobają ci się zdjątka.Ja mam bzika na punkcie staroci.Sporo gratów po dziadkach i ciociach zebrałam.
Te czarno-białe zdjęcia przypominają mi lata 70 i 80 i czas kiedy ogród mojego dziadka tonął w drzewach owocowych.
A te brązowe to rzadkość ale jest kilka takich fotek w moim domu.Postanowiłam się zabawić świeżą fotką i efekty jej postarzenia w tym programie który posiadam całkiem fajne wyszły
Grzesiu głóg jednoszyjkowy ma biały kolor ale ja choruję na dwuszyjkowy różowy i jak go gdzieś spotkam to też go sobie kupię
Super Wiolu,że złowiłaś złotlin.Jeśli masz sporo sadzonek to ulokuj je w jednym miejscu,wtedy będziesz miała bardzo szybko okazały krzew
Dorotko,cieszę się że podobają ci się foty
Pozdrawiam Magda 
-
jol_ka
- 1000p

- Od: 27 lip 2007, o 12:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Magda - wow
foty pierwsza klasa
złotlin dopisany a wraz z nim głóg jedno- i dwuszyjkowy
do zimy dzięki forum będzie pełna lista i w końcu może zrobię plan nasadzeń!!
złotlin dopisany a wraz z nim głóg jedno- i dwuszyjkowy
do zimy dzięki forum będzie pełna lista i w końcu może zrobię plan nasadzeń!!
Pozdrawiam Jola
jo_linki
jo_linki
- Karolcia
- Przyjaciel Forum

M przytargał mi takie kamionkowe zlewy.W jednym posadziłam hosty a w drugim wysiałam kosmos

Wczoraj wyprodukowaliśmy takie kwietniki razem z M.Ale nie jestem przekonana czy to będzie to czego oczekiwałam.Może jak zaczną rosnąć w nich kwiatuszki...?

I moje tulipany w trumnie.Qrcze wszystkie są czerwone

Wczoraj wyprodukowaliśmy takie kwietniki razem z M.Ale nie jestem przekonana czy to będzie to czego oczekiwałam.Może jak zaczną rosnąć w nich kwiatuszki...?

I moje tulipany w trumnie.Qrcze wszystkie są czerwone

Pozdrawiam Magda