Mój piękny ogród - anulka 2008 r.
-
KDanuta
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 24 kwie 2008, o 10:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Aniu, piszesz że masz małe czarne rybki w oczku, myślę że są to młode rybki , u mnie
2 lata temu pojawiły się takie małe czarne rybki, ponieważ mi one nie przeszkadzały, więc je zostawiłam, gdy podrosły to po jakimś czasie zaczeły sie przebarwiać na kolor swoich rodziców, tym sposobem małam wiele małych rybek które rozdawałam znajomym którzy zakładali oczka.
pozdrawiam serdecznie KDanuta
2 lata temu pojawiły się takie małe czarne rybki, ponieważ mi one nie przeszkadzały, więc je zostawiłam, gdy podrosły to po jakimś czasie zaczeły sie przebarwiać na kolor swoich rodziców, tym sposobem małam wiele małych rybek które rozdawałam znajomym którzy zakładali oczka.
pozdrawiam serdecznie KDanuta
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Widzę, że twoim roślinkom ten potop nie za bardzo zaszkodził i na całe szczęście.
Czy ta maga to jest ta włoska ? Czy zimowałaś ją na polu ?
Czy ta maga to jest ta włoska ? Czy zimowałaś ją na polu ?
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- empuza
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 4 cze 2007, o 09:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Anuśka ale pieknie Ci się rozrosło na rabatce.
W słoneczku wygląda wszystko cud malina!
W słoneczku wygląda wszystko cud malina!
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
- Karo
- -Administrator Forum-.

- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Anulko - piękna wiosna!
Wiesz,ilekroć jestem u Ciebie podziwiam raz ogródek raz działkę i zawsze sie zastanawiam jak Ty to robisz,
że masz tak pięknie tu i tam. Utrzymać w takiej kondycji dwa różne miejsca - to sztuka nie lada.
Faktycznie Twoim roślinkom te wielkie ulewy przyniosły korzyść...ale teraz niech już Wam świeci słońce...
Pozdrawiam serdecznie.

Wiesz,ilekroć jestem u Ciebie podziwiam raz ogródek raz działkę i zawsze sie zastanawiam jak Ty to robisz,
że masz tak pięknie tu i tam. Utrzymać w takiej kondycji dwa różne miejsca - to sztuka nie lada.
Faktycznie Twoim roślinkom te wielkie ulewy przyniosły korzyść...ale teraz niech już Wam świeci słońce...
Pozdrawiam serdecznie.