Czy LO wypuszcza odrosty korzeniowe? Pytam, bo przyjaciółka kupiła w tym roku i miałam nadzieję, że podzieli się, jeśli wypuści.

Ania, widzisz u Ciebie już jest bardzo różanie
 Ania, widzisz u Ciebie już jest bardzo różanie   

on pęka, a ja z zazdrościCardinal już powoli pęka...

Cardinal dalej w pąkach,myslałam,że choć jeden kwiat dziś zobaczę,ale to jeszcze nie jego pora widocznie:)
  Cardinal dalej w pąkach,myslałam,że choć jeden kwiat dziś zobaczę,ale to jeszcze nie jego pora widocznie:) 

Z kolei LO rozwija coraz więcej kwiatów
  Z kolei LO rozwija coraz więcej kwiatów  

Ania, nareszcie, ale pięknie Ci kwitną.
 Ania, nareszcie, ale pięknie Ci kwitną.   
   LO jest śliczna, a Pastelka jest tu wyjątkowo subtelna.
  LO jest śliczna, a Pastelka jest tu wyjątkowo subtelna. 

Jak Wy to robicie, że LO kwitnie Wam bez opamiętania a mojej zmarzły pędy i teraz będę miała raptem kilka kwiatków. Ma full słoneczko.
 Jak Wy to robicie, że LO kwitnie Wam bez opamiętania a mojej zmarzły pędy i teraz będę miała raptem kilka kwiatków. Ma full słoneczko.

,a jak dobrze pójdzie to i LO dokupię jeszcze i wspomnianego Chepka ,ale od razu 3 sztuki na początek
 ,a jak dobrze pójdzie to i LO dokupię jeszcze i wspomnianego Chepka ,ale od razu 3 sztuki na początek  

Muszę koniecznie wykopać Pompona i The Pilgrimm,mam nosa,że mrówki nie pozwalają im się rozwijać
Jak myślisz do wystarczy,że nasypię ziemi ogrodowej do donic z obornikiem,czy musze kupić nową ziemię w ogrodniczym?
Może jeszcze nie są stracone
 Aniu, ja bym dała ziemię ogrodową z obornikiem do donic. Przesadzaj szybko może się pozbierają.
 Aniu, ja bym dała ziemię ogrodową z obornikiem do donic. Przesadzaj szybko może się pozbierają.

Najbardziej zdradzieckie było to ocieplenie pod koniec stycznia a zaraz po nim siarczysty mróz, który u mnie sięgnał -35 stopni.
 Najbardziej zdradzieckie było to ocieplenie pod koniec stycznia a zaraz po nim siarczysty mróz, który u mnie sięgnał -35 stopni. Może zlikwiduję warzywniak ??
 Może zlikwiduję warzywniak ??  

Piękna jest i w dodatku bezproblemowa!
 Piękna jest i w dodatku bezproblemowa!