A takie jak piszesz "pospolite" roślinki są bardzo wdzięczne i swoją urodą oddają włożone w nie
30 - metrowe maleństwo
- imer
- 1000p

- Od: 29 lip 2011, o 15:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Re: 30 - metrowe maleństwo
Piękne zdjęcia, ślicznie Ci to wszystko kwitnie.
A takie jak piszesz "pospolite" roślinki są bardzo wdzięczne i swoją urodą oddają włożone w nie
Bozuniu jestes Wielka
Zawiąg nie dostaje wody, tylko piach i rosnie jak głupi
Dzięki Wielkie 
Remi właśnie ostatnio kocham się w takiej zwykłej roślince - szałwii, tak mi się podoba, że chyba będzie zamiana całej kocimiętki na szałwię...
Debra byłam u Ciebie, widziałam i cieszę się
To bardzo wdzięczna, mało wymagająca roślinka i kwitnie całe lato, bardzo ją lubię, chyba kupię sobie jeszcze białą
U mnie właśnie lepiej rośnie w piachu, miałam porównanie na cięższej glebie,wyciągnęłam wnioski i dzielę się nimi 
i jeszcze z tej rabatki sosna górska (chyba Gnom )

Debra byłam u Ciebie, widziałam i cieszę się
i jeszcze z tej rabatki sosna górska (chyba Gnom )

dzień dobry
Bardzo śliczny ogródek, malutkie mnie przyciagają, bo sama mam taki mini rozmiar, także przyblokowy, u mnie także żadnej intymności i nawet niewiele da się z tym zrobić, bo ten kawałeczek ziemi wychodzi wprost na chodnik, parking, drugi blok.
będe zaglądać, pozdrawiam!
Bardzo śliczny ogródek, malutkie mnie przyciagają, bo sama mam taki mini rozmiar, także przyblokowy, u mnie także żadnej intymności i nawet niewiele da się z tym zrobić, bo ten kawałeczek ziemi wychodzi wprost na chodnik, parking, drugi blok.
będe zaglądać, pozdrawiam!
Zapraszam do mojego małego ogródeczka
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=54292" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=54292" onclick="window.open(this.href);return false;
Lucy witaj! Bardzo się cieszę, że do mnie zawitałaś
Mój ogródek sąsiaduje z naprzeciwka z kolejnym blokiem, na szczęście zabudowa jest niska, więc tyle dobrego, ale i tak widzę co sąsiadka do garnka wkłada
Takie mamy czasy niestety... Plany zagospodarowania coraz rzadziej uwzględniają większe zielone przestrzenie między budynkami...
- imer
- 1000p

- Od: 29 lip 2011, o 15:51
- Kontakt:
Bożka jesteś "wielka"! 30 m2 ogródka, mnóstwo roślinek a do tego jeszcze sosenka!
Niesamowita jesteś!
Niesamowita jesteś!
Ta sosenka jest na rabatce przed domem, też mojej, nie liczę jej do ogródka, który mam z tyłu
Ale pochwalić się zawsze można, nawet mała rabatką
W ogódku (tym właściwym) mam sosenkę Pumilio (kilka stron wcześniej jest jej zdjęcie). To są karłowe odmiany, więc udało mi się je upchać 
Bożko, bardzo dziękuję za wizytę i słowa uznania. Właściwie chyba pierwszy raz tak mnie doceniono, te nasze, moje i taty starania
. sasiedzi mówią, że ładnie, ale niektórzy, patrzą bykiem, a wczoraj, kiedy tata wieszał doniczki na klatce schodowej, a ja patrzyłam czy równo, to już w ogóle była sensacja, co my znów wyrabiamy
.
Będę tutaj stałym gościem, czekam na nowe zdjęcia z Twojego skrawka
Będę tutaj stałym gościem, czekam na nowe zdjęcia z Twojego skrawka
Zapraszam do mojego małego ogródeczka
Bożenko ślicznie u Ciebie. Pokaż proszę brzozę Youngii jestem ciekawa jak u Ciebie rośnie. Zastanawiam się nad jej zakupem.
- Piotr=)
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 24 maja 2008, o 17:38
ślicznie jest u ciebie podoba mi się ma klimacik twój ogród 
Spis tematów
Róbmy w życiu to co nas cieszy ;)
Ania na razie mam tylko takie zdjęcie patrząc na brzozę z boku
Niedawno zrobiłam coś, czego nie powinno się robić brzozom... Przycięłam jej włosy, bo już szurała o ziemię i niszczyła inne roślinki
Posadziłam pod nią macierzankę, ale jak był wiatr, to smagała gałęziami wszystko co wyższe dookoła.
Piotrze cieszę, że wpadłeś i podoba się Tobie
Brzoza Youngii nad rabatką dla Ani

kosacće syberyjskie przy oczku

skrzynia z powojnikami daliami i liliami - na razie nic nie kwitnie, ale są pąki

Piotrze cieszę, że wpadłeś i podoba się Tobie
Brzoza Youngii nad rabatką dla Ani

kosacće syberyjskie przy oczku

skrzynia z powojnikami daliami i liliami - na razie nic nie kwitnie, ale są pąki

Bożenko bardzo dziękuję za zdjęcia Youngii
Jest piękna. Ile już u Ciebie rośnie?
Podobno pod brzozami inne rośliny mają ciężko rosnąć ale widzę, że u Ciebie jest inaczej. Wszystko pięknie rośnie w pełnej harmonii.Coś mi się zdaje, że ta brzózka musi się znaleźć na mojej roślinnej liście zakupów
.
Podobno pod brzozami inne rośliny mają ciężko rosnąć ale widzę, że u Ciebie jest inaczej. Wszystko pięknie rośnie w pełnej harmonii.Coś mi się zdaje, że ta brzózka musi się znaleźć na mojej roślinnej liście zakupów
- Piotr=)
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 24 maja 2008, o 17:38
Piękny ogród cudne rabatki a brzoza cudna 
Spis tematów
Aniu brzozę mam 2 lata i kupiłam ją małą, rozrosła się bardzo, poszła na szerokość w gałęzie, na szczęście w górę nie rośnie, bo jest szczepiona. Brzoza bardzo osusza teren i płytko się korzeni, dlatego najlepiej pod nią posadzić jakieś sucholuby
Osobiście bardzo podoba się pod brzozę macierzanka pisakowa, zwłaszcza jak zakwitnie. Brzózkę polecam, tylko musisz wziąć pod uwagę, że nie powinno się jej przycinać, a gałęzie z czasem dotykają ziemi. Warto przemyśleć wysokość szczepienia, no i bardzo się rozrasta na szerokość.
Piotrze gdzie mi tam do Twojego ogrodu z takim skrawkiem... Byłam u Ciebie, ale jeszcze nie zdążyłam zostawić śladu... Masz pięknie!
Orlik gratisowy za zakup clematisów miał być niebieski
ale taki kolor też może być

Tawułka
Heliotrop w donicy i Kwitnący owies wieczniezielony

Miecznica wąskolistna

Pszczela impreza na hiacyncie wodnym
!

Piotrze gdzie mi tam do Twojego ogrodu z takim skrawkiem... Byłam u Ciebie, ale jeszcze nie zdążyłam zostawić śladu... Masz pięknie!
Orlik gratisowy za zakup clematisów miał być niebieski

Tawułka
Heliotrop w donicy i Kwitnący owies wieczniezielony

Miecznica wąskolistna

Pszczela impreza na hiacyncie wodnym