WITAM WIECZOROWĄ PORĄ .Dzień niezwykle pracowity mogę powiedzieć .Jako tako już wygląda ,ale czy jutro podniosę się z łoża tego nie wiem

Kompostownik powiększył swoją objętość niestety .Na razie musicie wybaczyć ,że do wszystkich nie zaglądnę ,ale powoli wszystko nadrobię .Myślałam ,że do wieczora Louiska się otworzy ,ale mnie zawiodła .Miałam miłego gościa dzisiaj na ogródku .Zajrzała do mnie Tosia
EWCIU niestety na to pytanie Ci nie odpowiem ,bo nie wiem czy po drodze są jakieś szkółki .Powoli wszystkie róże zaczną kwitnąć Moje jesienne nasadzenia oczywiście nie wszystkie nie mają nawet pąka i ledwie odrastają od ziemi a wiosną tak fajnie wystartowały
GRAZYNKO niestety Tom -Tom w tym roku ścięty do ziemi i powoli dopiero nadrabia straty. Nie wiem jak u Ciebie ,ale u mnie ciemierniki są tak oblepione mszycami jak nigdy dotąd .Jeszcze nigdy nie miałam mszyc na ciemiernikach
MAJU mam nadzieję ,że to będzie ona ,bo nie wiem czy dobrze powsadzałam znaczniki ,gdyż wtedy ukorzeniałam wiele patyczków
DOROTKO nie czaruj

,ale mimo wszystko cieszę sie ,ze znów jestem w Wami
JAGÓDKO no tak miałaś rację

Wrażenia i sama atmosfera w Fatimie była niesamowita .Dzisiaj przesłuchiwałam nagrania i czułam się jak gdybym była znów na miejscu
EWCIU Es róże mnie nie zawiodły i czekały ze swoimi kwiatami na mój przyjazd ,a ja myślałam ,ze nie zobaczę pierwszych kwiatów
AGUŚ taką eskapadę zafundowała mi mama więc tym bardziej sie cieszę ,że mogłam tam być w tak ważnym dniu .Teraz wygląda u mnie buszowato dzisiaj trochę już przerzedziłam nasadzenia .Przekwitnięte bratki i niezapominajki znalazły sie na kompostowniku, a jutro kalarepkowa zupka .Będzie miejsce na popikowanie buraków .Ogórki pod folią również w dobrej kondycji i niedługo zaczną kwitnąć .Ten różowy orlik chyba jest pełny ,ale jutro sprawdzę
GRAZYNKO zagęszcza sie i to jak

.Musiałam zrobić różom trochę przewiewu ,bo piwonie sie taksie rozpychają łokciami jakby tylko one były na rabatce

OLU Twoje również zakwitną .Moje wiosenne nasadzenie nawet listka jeszcze nie mają ,ale łodyżki zielone .Nie wiem kiedy zechce sie im zatrybić