Wypuszcza nowe liście .
Pozdrawiam milutko . Nina

Aktualnie nie mam koncepcji co zrobić z uschniętym do połowy pędem kwiatowym, no i czekam na uschnięcie żółkniejących, najstarszych listków przy podstawie.
 Aktualnie nie mam koncepcji co zrobić z uschniętym do połowy pędem kwiatowym, no i czekam na uschnięcie żółkniejących, najstarszych listków przy podstawie.

Uwielbiam strelicje, jednak nigdy nie udało mi się jeszcze żadnej wyhodować niestety, ani jedno nasionko u mnie nie wykiełkowało
 Uwielbiam strelicje, jednak nigdy nie udało mi się jeszcze żadnej wyhodować niestety, ani jedno nasionko u mnie nie wykiełkowało  Moja mama ma u siebie kilkuletnią, ale jakaś taka mizerna jest i co ją widzę, to wydaje mi się coraz mizerniejsza
 Moja mama ma u siebie kilkuletnią, ale jakaś taka mizerna jest i co ją widzę, to wydaje mi się coraz mizerniejsza  Mnie również udało się odwiedzić Wyspy Kanaryjskie kilka razy i tam widziałam strelicje właśnie jako rośliny ogrodowe - piękne, dorodne okazy i żałuję bardzo, że żadnej sadzonki sobie nie przywiozłam
 Mnie również udało się odwiedzić Wyspy Kanaryjskie kilka razy i tam widziałam strelicje właśnie jako rośliny ogrodowe - piękne, dorodne okazy i żałuję bardzo, że żadnej sadzonki sobie nie przywiozłam  Ale tak to jest, jak się jedzie tylko z podręcznym i pół bagażu zajmują ciuchy, a drugie pół pamiątki... Więcej tego błędu nie popełnię już, bo taka roślinka nie dość, że jest miłym wspomnieniem wakacji, to z pewnością bardziej cieszy oko niż taka z marketu, czy sklepu ogrodniczego... Przynajmniej tak mi się wydaje
 Ale tak to jest, jak się jedzie tylko z podręcznym i pół bagażu zajmują ciuchy, a drugie pół pamiątki... Więcej tego błędu nie popełnię już, bo taka roślinka nie dość, że jest miłym wspomnieniem wakacji, to z pewnością bardziej cieszy oko niż taka z marketu, czy sklepu ogrodniczego... Przynajmniej tak mi się wydaje 

mam nadzieje, że kiedyś moja też zakwitnie - na razie wypuszcza nowego lista:)
  mam nadzieje, że kiedyś moja też zakwitnie - na razie wypuszcza nowego lista:)