Ogródek Robaczka cz. 2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
LaViol
500p
500p
Od: 11 lip 2010, o 17:16
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Ogródek Robaczka cz. 2

Post »

Wreszcie zobaczyłam to cudo :)
Powiem krótko: ślicznie-romantycznie ;:138
Podoba mi się jak konsekwentnie rozwijasz swój ogród :)
"Żyj prosto. Konsumuj mniej. Myśl więcej...", "Być człowiekiem znaczy: każdego dnia starać się być lepszym."
Aktualny Niedoskonały, ale mój cz.2 :)
x-S-l
---
Od: 2 sie 2011, o 15:43

Post »

Kasiu ;:196 ;:168
odpoczywaj sobie spokojnie i jeszcze raz dziękuję - jesteś najkochańsza ;:168
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2011, o 12:38

Post »

No i już żałuję, że się z Wami nie zabrałam ;:223

p.s jakie powojniki polecasz późno kwitnące :?: - ekspertko clematisowa
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witajcie :wit
Wyjazd był bardzo udany, tylu ludzi zielono zakręconych w jednym miejscu - coś pięknego ;:4
Serdeczne powitania na wejście na długo zapadną mi w sercu - jak tylko przypięłyśmy z Martą identyfikatory, co chwila ktoś do nas dopadał i krzyczał:
"Robaaaaczeeek???!??!" "Shiraaaal?????!!!" ;:138 Uściskom i buziakom nie było końca! Potem biesiada, ubaw i rozmowy do późnej nocy, śpiewy i wymiany ogródkowych (i nie tylko) doświadczeń... ogólnie - fantastyczne wrażenia ;:4 Aż żal było wyjeżdżać...żałuję, że nie z każdym mogłam porozmawiać, ale co przeżyłyśmy to nasze, nie Martuś??!!
Pamiętam jak zobaczyłam Gosię/Margo, Tamaryszka, Gorzatkę, Grzesia..długo by wymieniać, ale co to była za radość! Śledząc Wasze ogrodowe wątki, wymieniając opinie, mimowolnie budowałam jakieś własne wyobrażenie o Was i intuicyjnie darzyłam sympatią...spotkanie w realu tylko utwierdziło mnie w przekonaniu jak wiele wartościowych i pozytywnych ludzi skupia nasza ogrodowa pasja ;:167
Ośrodek malowniczo położony, w lesie (trafiłyśmy do niego bez problemu, po krótkim wywiadzie wśród lokalesów i wypłoszeniu babci, uparcie drepczącej środkiem leśnej drogi, którą usiłowałyśmy przejechać.... ;:65 ;:71 ), w pobliżu pięknego zalewu, gdzie przy akompaniamencie rechoczącego chóru kontemplowaliśmy przyrodę ;:170 .. i choć standard spartański, jak słusznie pisze Margo :lol: to pobudka świergotem ptaków i widok (wypłoszonych przez Ulę) wiewiórek - bezcenne :;230

Gosiu, nawet nie wiesz jak się cieszę, że Cię poznałam!masz niesamowity temperament, nasze rozmowy będę mile wspominać z nadzieją na kolejne spotkanie. Jesteś przesympatyczną osobą, w realu polubiłam Cię jeszcze bardziej niż wirtualnie ;:196
Martusia, jeszcze raz dzięki za bezcenne towarzystwo, nawigację i ubaw przez cały weekend ;:138
LaViol - bardzo dziękuję za prezenty!po spotkaniu w realu i tylu pozytywnych wrażeniach z jeszcze większą przyjemnością odwiedzę ogród tak sympatycznej osoby ;:196
Lulka, żałuj! namawiałam Cię :lol: Ekspertka ze mnie żadna, większość z ok. 50 posiadanych sztuk było posadzonych wiosną. Ze sprawdzonych clemków mogę polecić The President i Dr Ruppel - u mnie powtarzał całe lato ;:108 Piękny jest Chopin, ale dopadł go uwiąd i padł ;:219 Polecam powojniki z grupy texensis - ja mam Princess Diana. Ma zdrowe liście i piękne, różowe dzwonki w kształcie tulipanka ;:170 Wspina się obok niezawodnego Rooguchi , którego już masz ;:215 Ja dużo dobrego czytałam o kilku gatunkach, które posadziłam wiosną: Sikorski, Polish Spirit, Jackmanii i Błękitny Anioł. O doświadczeniach z tymi odmianami opowiem w przyszłym roku :uszy

Spadam do ogrodu, może cyknę jakąś fotkę ;:173
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Igor, witaj :wit Siedziałam koło Margo, gdy opowiadałeś o stażu w szkółce ;:173 naprzeciwko matki chrzestnej :;230
Fajnie posłuchać gdy opowiadasz z takim entuzjazmem o tym, czym się zajmujesz ;:333 Lubię ludzi z pasją ;:4 Cieszę się, że Cię poznałam :D
*moje wątki*
x-S-l
---

Post »

oj tak.......to co przeżyłysmy to nasze i na pewno długo o tym będę pamiętać....... ;:196
ja tam moje zgubienie się w Poznaniu to na pewno nie zapomnę, dziś aż sprawdziłam na mapie i myslałam, że się ze wstydu pod ziemie zapadnę.... wszystko opisane było no i taki wniosek z tego, żem ślepa ;:124 ;:173
haha ta babcia - do końca życia nie zapomnę jak podskoczyła, kiedy na nią zatrąbiłyśmy :;230
Kasiu nie ma za co.........najważniejsze, że się dobrze bawiłyśmy ;:196 :uszy
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Igor, jakich tam "pań", przecież ja w Twoim wieku jestem :;230
*moje wątki*
Awatar użytkownika
jola1010
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 cze 2007, o 18:39

Post »

...ach jak fajnie , że dzielicie się z nami swoimi wrażeniami ze zlotu - te Wasze emocje i radość ze wspólnego biesiadowania troszeczkę przybliżają nam atmosferę tam panującą... ;:170

Pozdrawiam Jola
x-S-l
---

Post »

no to a wiesz, że ja przepadłam......wczoraj tak mimochodem nuciłam tą piosenkę co mi ją puściłaś podczas jazdy autkiem - tą Anny Marii Jopek no i......nie wytrzymałam i ją znalazłam :uszy
i sobie teraz jej słucham ;:170
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Dziewczyny, pozdrawiam Was gorąco i żałuję, że nie było mnie z Wami... miło byłoby się poznać na żywo, bo przecież nie_z_widzenia znamy się świetnie :)
Awatar użytkownika
OLUNIA
500p
500p
Od: 11 sty 2012, o 12:47
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Kasiu,ale Wam zazdroszczę tego spotkania ,chyba nie czytam forum ze zrozumieniem :;230 ,bo jakoś umknęło mi planowanie spotkania :(
Mam nadzieję ,że następnego nie przeoczę już.
Awatar użytkownika
asia2
1000p
1000p
Od: 2 maja 2006, o 19:11

Post »

Czytając Wasze relacje ze zlotu wnioskuję, że było "możliwie" (określenie zapożyczone od babci mojej kuzynki, określające ogólnie rzeczy rewelacyjne). Też żałuję, że mnie z Wami nie było. ;:145 Następnym razem nie odpuszczę...
Awatar użytkownika
ewa w
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2012, o 14:01

Post »

Kasiu i jak po spotkaniu? Ja byłam skołowana iloscią osób i prawdę mówiąc nadal jestem. Jesteś świetną, wesołą dziewczyną i Shirall-Marta również ;:167
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dzień dobry kochani :wit
Jola, Aguniada, Olunia, Asia - dziewczyny, spotkanie było super ;:215 zabrakło Was i bardzo żałuję, bo chciałabym Was poznać ;:4 może następnym razem? ;:173
Martuś, cieszę się, że duet AMJ z gwiazdą fado przypadł Ci do gustu ;:333 A jak na działce? Posadzilaś roslinki? A rumba kwitnie?
Ewa, cieszę się, ze Cię poznałam ;:196 Czytałam u Ciebie, że wrażenia mamy podobne więc do zobaczenia na kolejnym spotkaniu ;:138 W ogrodzie dużo się dzieje, 2 dni słonka zachęciły clemki do pokazania kwiatów ;:173

Girenas & Dzieci Warszawy

Obrazek
Obrazek

Taras się zazielenił

Obrazek
Obrazek

Robinia kwitnie

Obrazek
Obrazek

Rooguchi już się wspina na pergolkę :lol:
Obrazek