Dyptam już taki duży u Ciebie?
 Mój w pączkach dopiero...

.
 . powojniki są w moich ulubionych kolorach .
 powojniki są w moich ulubionych kolorach .
 Aż dziwne, że mnie przymrozek tylko nastraszył. Jedynie rodgersje znowu zmarzły, inne rośliny nie ucierpiały. Nawet truskawkom oczka świecą na żółto
 Aż dziwne, że mnie przymrozek tylko nastraszył. Jedynie rodgersje znowu zmarzły, inne rośliny nie ucierpiały. Nawet truskawkom oczka świecą na żółto 

Moje może w przyszłym roku, bo teraz dopiero kupione (Early Scout też kupiłam
 Moje może w przyszłym roku, bo teraz dopiero kupione (Early Scout też kupiłam  ). Latem jeszcze kilka sobie sprawię
). Latem jeszcze kilka sobie sprawię 

Mi cały czas trafiają się fioletowe alpejskie. Jeden miałbyć różowy i też jest fioletowym.
 Mi cały czas trafiają się fioletowe alpejskie. Jeden miałbyć różowy i też jest fioletowym.
To żart tak? 'Variegata' nigdy nie zawiązała owoców u mnieA truskawka ma dobre owoce ?

Jacku jak chcesz nie ma sprawy........
 Jacku jak chcesz nie ma sprawy........
 .
.  Nie wiem od czego to zależy .
 Nie wiem od czego to zależy . 

Mnie wypadła róża Graham Thomas, na pewno dlatego, że chciałam ją mieć. Ale strata każdej by mnie zabolała
 Mnie wypadła róża Graham Thomas, na pewno dlatego, że chciałam ją mieć. Ale strata każdej by mnie zabolała  
  Mała rzecz, a cieszy.
 Mała rzecz, a cieszy.

, faktycznie ładny i masz jeszcze dość zwarty pokrój
 , faktycznie ładny i masz jeszcze dość zwarty pokrój   

Mam rodzinę w okolicy, zawsze jest u nich cieplej, a wegetacja szybciej się zaczyna i dłużej trwa.
 Mam rodzinę w okolicy, zawsze jest u nich cieplej, a wegetacja szybciej się zaczyna i dłużej trwa.