śliczne wiosenne foteczki

.
 . Trzymam kciuki za dobre wyniki!
  Trzymam kciuki za dobre wyniki!

Syn wrócił zadowolony i chętnie pójdzie na następny rajd.Chwalił się że miło spędzili czas na różnych zabawach i przy grillu a to najważniejsze.Dziś my robimy grilla przyda się trochę relaksu i pora zrobić nowe foteczki pozdrawiam wszystkich odwiedzających i dziękuję za ciepłe słowa i dodanie otuchy musi być dobrze
  Syn wrócił zadowolony i chętnie pójdzie na następny rajd.Chwalił się że miło spędzili czas na różnych zabawach i przy grillu a to najważniejsze.Dziś my robimy grilla przyda się trochę relaksu i pora zrobić nowe foteczki pozdrawiam wszystkich odwiedzających i dziękuję za ciepłe słowa i dodanie otuchy musi być dobrze   

pomarańczowe tulipanki po prostu cudniaste, muszę się rozejrzeć jesienią i poszukać podobnych piękności. Miłego i
 pomarańczowe tulipanki po prostu cudniaste, muszę się rozejrzeć jesienią i poszukać podobnych piękności. Miłego i   dnia.
 dnia.

pełnik
 pełnik  kosaćce
 kosaćce

. A do tego wszystkiego kwiatków pilnuje Ci bociek
. A do tego wszystkiego kwiatków pilnuje Ci bociek   . Wow
. Wow 
 wielka ta krzewuszka, posadziłam swoją w kompozycji pod klonem i będę musiała ją wykopać jak podrośnie, jakoś nie pomyślałam że jest taka rozłozysta.
 wielka ta krzewuszka, posadziłam swoją w kompozycji pod klonem i będę musiała ją wykopać jak podrośnie, jakoś nie pomyślałam że jest taka rozłozysta.