Działeczka Ewy W
-
Miriam
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 lip 2011, o 12:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Działeczka Ewy W
Moje orliki też dopiero rozpoczynają kwitnienie ale nie myślałam,że mogą być zaatakowane przez gąsienice
Rhododendron biały-bomba!Jak już kupisz to coś do siedzenia,to koniecznie pokaż
Ja planuję kupić wreszcie ze dwa leżaczki,ale ciągle są ważniejsze sprawy 
Każdy człowiek potrzebuje stale nawet pewnej ilości trosk,cierpień lub biedy,tak jak okręt potrzebuje balastu,by płynąć prosto i równo.(Arthur Schopenhauer) Pozdrawiam Mirka
Mój ci On, Mój ci On cz.2,
Mój ci on cz. 3
Mój ci On, Mój ci On cz.2,
Mój ci on cz. 3
- ewa w

- Od: 13 sty 2012, o 14:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Przydałby się wózek, psa do ciagnięcia już mam tylko nie wiem co on na to
Mirko ogladałam ale wszystkie leżaki drewniane, które mi sie podobały miały na złączach części z czegoś sztucznego-nie mam zaufania do plastiku, natomiast metalowe akcesoria trochę nie na moją kieszeń
Mirko ogladałam ale wszystkie leżaki drewniane, które mi sie podobały miały na złączach części z czegoś sztucznego-nie mam zaufania do plastiku, natomiast metalowe akcesoria trochę nie na moją kieszeń
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Ewuniu jak pochodzisz po marketach za leżakami, a za każdym razem nie kupisz leżaków tylko r. to może Cię byłoby stać na te metalowe ? Przemyśl sprawę.
- ewa w

Marysiu co Ty? dzisiaj wydałam tylko 10 zł na dwie hortensje a lezaki,które mi się podobają to kmpl ok 1000zł.
Była tam też taka najprostsza huśtawka pod baldachimem za 299zł i długo zastanawiałam się nad nią. Kolor paskudna zieleń ale zawsze można obicie zmienić, jednak do tanich rzeczy też nie mam zaufania i masz babo placek- nic nie kupię. W zeszłym roku już tak krążyłam od sklepu do sklepu bez efektu

Była tam też taka najprostsza huśtawka pod baldachimem za 299zł i długo zastanawiałam się nad nią. Kolor paskudna zieleń ale zawsze można obicie zmienić, jednak do tanich rzeczy też nie mam zaufania i masz babo placek- nic nie kupię. W zeszłym roku już tak krążyłam od sklepu do sklepu bez efektu
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
U nas Obi i inni robią na koniec sezonu takie duże obniżki, huśtawki za 450 można kupić za 250 i inne też obniżają może kup na jesień ,bo wtedy sprzedają bez zysku , żeby nie magazynować i nie zamrażać gotówki.
- eukomis

- Od: 13 sty 2008, o 17:31
Ewo dobrze dziewczyny radzą ja na jesień kupiłam te krzesła co siedziałas u mnie na balkonie z regulowanym oparciem po przecenie.Ja jak będe jechać do ciebie to sobie wezme rybacki stołeczek i będzie okej.
- ewa w

W zeszłym roku właśnie tak planowałam kupić w okresie przecen
ale dopadł mnie wyrostek i dwa miesiące jeżdziłam do szpitala na zmianę opatrunku
gdy już byłam zdolna do normalnego życia to było po atrakcji sezonu.
Jestem już bez wyrostka, bez woreczka to może w tym sezonie uda się załapać na atrakcyjną wyprzedaż

Jestem już bez wyrostka, bez woreczka to może w tym sezonie uda się załapać na atrakcyjną wyprzedaż
- E@K66

- Od: 7 gru 2008, o 11:54
Dzień dobry i smacznej kawki.- malgocha1960

- Od: 8 lut 2010, o 18:15
W gazetce z brico albo obi widziałam huśtawki za niecałe 200 zł.
- ewa w

Ewuniu ja się wprosiłam na kawkę do Marii i Ciebie a nie wiedziałam ,że przyniosłaś mi do łóżka
Gosiu wczoraj byłam w OBI i hustawki za takowe pieniążki nie widziałam. Najtańsze były w Praktikerze za 299zł jak wytrzymałe to nie wiem...a to ważne bo swoje ważę
Gosiu wczoraj byłam w OBI i hustawki za takowe pieniążki nie widziałam. Najtańsze były w Praktikerze za 299zł jak wytrzymałe to nie wiem...a to ważne bo swoje ważę
- malgocha1960

- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Ja swoją kupowałam 2 lata temu w biedronce za 139 zł,teraz maja po 249zł.Zaraz zobaczę w gazetce,bo znajoma mi pozyczyłą i ci napiszę.
W obi za 219 zł.
W obi za 219 zł.
- reniuniek

- Od: 30 sie 2010, o 08:01
Cześć Ewcia
Szukasz huśtawki na działeczke
ja szukam czegoś do siedzenia, jak uda mi się troche kasy odłożyć to coś się popsuje albo wyskoczy inny wydatek i nici z moich zakupów
Życzę miłego dzionka
Szukasz huśtawki na działeczke
Życzę miłego dzionka
- Lukrecja
- 1000p

- Od: 31 maja 2009, o 07:38
Hej Ewuś, znów mi umknęły wpisy u Ciebie. Masz rację z tymi "siedziskami", że nie chcesz byle czego, w efekcie wychodzi "co tanie to drogie" bu zużywa się szybko i psuje, często trzeba wymieniać. Jak policzysz ilość wydanej kasy na byle co, to wychodzi potem na to, że wydałaś więcej niż byś chciała. Lepiej poczekać i nawet gdybyś miała siedzieć teraz na pniaczku albo stołeczku rybackim. Wiem, że chciałoby się mieć "już" i wszystko dobrej jakości, ale przy naszych zarobkach, jakkolwiek to zabrzmi absurdalnie "nie stać nas na kupowanie rzeczy tanich".
Pozdrawiam i życzę miłego dzionka!
ps. u mnie rano było +6, a bałam się jak diabli, że przymrozi...
Pozdrawiam i życzę miłego dzionka!
ps. u mnie rano było +6, a bałam się jak diabli, że przymrozi...
- ewa w

Szukam czegoś do siedzenia i może byc jednoczesnie do hustania. Podoba mi sie wiele takich "urządzeń" w innych ogrodach a do swojego nie potrafię wybrać- może dlatego, że ściskam te grosiki w kieszeni
Podobaja mi się hustawki drewniane, to znowu bedzie rzutowało na wszystko inne. Drewniane pergole, drewniana altana-tylko czy "styknie"?
Nelu ja jestem bez pracy od 2007 roku i już nadzieja mnie opuściła. Człowiek chciał się szybko zestarzeć /paradoks prawda?/ aby otrzymać wypracowana emeryturkę a tutaj poczęstowali nas nowa ustawą
nic tylko wziąć nóż i poderżnąć sobie gardło...
Szkoda, że nie ma komisów z odrzuconymi ogrodowymi meblami
Wybieram się już do ortopedy muszę nóżki "wyglancować" na błysk
Nelu ja jestem bez pracy od 2007 roku i już nadzieja mnie opuściła. Człowiek chciał się szybko zestarzeć /paradoks prawda?/ aby otrzymać wypracowana emeryturkę a tutaj poczęstowali nas nowa ustawą
Szkoda, że nie ma komisów z odrzuconymi ogrodowymi meblami
Wybieram się już do ortopedy muszę nóżki "wyglancować" na błysk
- eukomis

- Od: 13 sty 2008, o 17:31
Ewo w tak pieknych filiżankach pijesz kawkę, aż ci zazdroszczę
ja takich nie mam, też bym tak chciała, kawka tak podana to mniam mniam. Ewo jakoś zimno i nie chce mi sie wyłazić na dwór. W piątek latałam ze słoikami po ogródku żeby przykryć pomidorki. troche sie pośpieszyłam i ich wsadziłam do ziemi i nawet dość podrosły że słoik 1l był zamały, to ja na śmietnik i nura za butelkami 5l.To musiało być b.ciekawe jak latam koł pojemnika i szukam szczęścia