Od niedana posiadamy małą działeczkę. Szukając informacji o kwiatach, drzewkach o wszystkim co mogło mi sie przydac w całkowicie nowym dla mnie temacie znalazłam to forum. Bedę prosić o rady w moich wysiłkach. Działka jest nieduża ok.650 m2 i jest położona w dołku z "wyższym" sasiadem od południa, którego olbrzymi dom tez jest od południa i bardzo zacienia "mnie"./Widziały gały co brały! /
Na poczatek wkleje parę zdjęć/jezeli mi sie uda /
dzięki za słowa pociechy ale ja już wszystko poczytałam i nawet mam na Imageshack kilka zdjęć tylko juz do watku wklepują mi się małe i leżą
dokładnie tak właśnie jak juz było napisane na tutoriale
Muszę przycisnąć syna aby mi pomógł. W czasach mojej nauki i nawet juz pracy komputery były wielkości pokoju
chyba jestem za głupia, nie mam połowy wskazanych ramek na ImageShack i jak taka instrukcję wprowadzać w czyn?
Comcia jak pytać i kogo? Nie ma opcji wejścia na post uczenia instrukcją obrazkową
ewa w pisze:
Comcia jak pytać i kogo? Nie ma opcji wejścia na post uczenia instrukcją obrazkową
Tutaj i nas.
Ja korzystam z Fotosika więc tylko w tym zakresie mogę pomóc.
Jeśli masz na dysku komputera zdjęcia i nie są za duże to jak klikniesz "Odpowiedz" to na dole masz dodawanie zdjęć przez Fotsik i przez Imagineshack.
Przez Fotosik musisz kliknąć "zdjęcie 50px" bo domyślnie pojawia się zaznaczona miniaturka.
A najlepiej poćwiczyć w śmietniku.
Wiele osób tak robi bo za kilka dni i tak zniknie.
Zdjęcia jeszcze trochę za małe, ale nie widać, żebyś miała jakieś kłopoty ze wstawianiem Piękne zdjęcie borówki. Bardzo ładna roślina, bo ozdobna wiosną, latem i jesienią. Mam tylko jedną, a Ty?